Další články

Iniesta sklidil ovace za vzpomínku na Jarqueho

Espanyol včera prohrál v městském derby s Barcelonou vysoko 1:5, jeho fanoušci přesto aplaudovali hráči hostí. Když Andrés Iniesta čtyři minuty před koncem střídal, celý vstadion povstal. Fanoušci ocenili Iniestovu vzpomínku na zesnulého obránce Espanyolu Dani Jarqueho, kterému věnoval vítězný gól ve finále mistrovství světa.

Iniesta věnoval vítězný gól zemřelému Jarquemu

Velmi dojemný podtext měla vítězná trefa Španěla Andrése Iniesty v nedělním finále světového šampionátu proti Nizozemsku. Záložník Barcelony věnoval nejdůležitější gól kariéry bývalému kapitánovi městského rivala Espaňolu a svému kamarádovi Danimu Jarquemu, který loni v létě zahynul na srdeční selhání během tréninkového kempu v Itálii.

Španělští fotbalisté volají po zdokonalení testovacích přístrojů

Po náhlém úmrtí 26letého Daniela Jarqueho apelují španělští fotbalisté po zdokonalení testů, které by měly upozornit na možné srdeční problémy hráče. Obránce Espanyolu a kapitán týmu zemřel v sobotu večer na svém hotelovém pokoji během soustředění katalánského klubu v Itálii.

Espaňol truchlí nad náhlou smrtí svého kapitána

Šestadvacetiletý Dani Jarque zažíval nejšťastnější okamžiky života. Nedávno byl jmenován kapitánem Espaňolu Barcelona, tedy týmu, ve kterém hrál od svých 12 let. Fanoušci jej milovali. Brzy se měl navíc stát otcem. O to víc zasáhla příznivce tohoto klubu sobotní zpráva o jeho náhlém úmrtí.

Kapitán Espanyolu Jarque zemřel na infarkt

Šestadvacetiletý španělský fotbalista Dani Jarque dnes zemřel na infarkt. Kapitán Espanyolu Barcelona byl s týmem na soustředění v Itálii, kde jej podle sdělení klubu spoluhráči postrádali při společné večeři. Zanedlouho byl nalezen ve svém pokoji mrtvý, nepomohla mu ani rychlá pomoc lékařů. Příčina infarktu zatím není známa.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele