Další články

Cris bude po odchodu z Galatasaraye hrát za Grêmio

Cristiano Márques Gómes, fotbalovému světu znám takřka výhradně jako Cris, se včera dohodl s Galatasarayem na předčasném ukončení smlouvy, volným hráčem ale dlouho nezůstal. Už dnes se totiž dohodl na spolupráci s Grêmiem, kde by měl hrát minimálně do prosince tohoto roku...

Zraněného Ujfalušiho nahradí v Galatasarayi Brazilec Cris

Galatasaray Istanbul získal jako náhradu za dlouhodobě zraněného Tomáše Ujfalušiho brazilského stopera Crise z Lyonu. Pětatřicetiletý fotbalista podepsal s tureckým mistrem roční smlouvu, která bude v případě odehraných 25 zápasů automaticky prodloužena o další rok.

Cris by ve své kariéře rád pokračoval v Lyonu

Obránce Cris načíná svou devátou sezonu v dresu Lyonu a byl by rád, kdyby nezůstalo jenom u toho a on v kádru vydržel minimálně do jejího konce. Jméno 35letého brazilského fotbalisty bylo spojováno s odchodem po nedávných slovech prezidenta Jeana-Michela Aulase.

Cris na odchod nemyslí, v Lyonu chce dodržet smlouvu

Olympique Lyon v posledních letech ztratil svojí dominanci nad francouzskou Ligue 1 a úpadek se týká také Crise. Velezkušený brazilský obránce tak podle zdejších médií míří dohrát kariéru v Arabském zálivu, o naprostém opaku ovšem informoval jeho agent...

Lyon zveřejnil platy z července

Francouzský Olympique Lyon nedávno zveřejnil měsíční platy svých fotbalistů. Největší mzdu měl s 350.000 eury kapitán Cris, nejnižší známou pak s 130.000 eury talentovaný Dejan Lovren.

Cris k prohře Lyonu: Každý týden vyhrávat nemůžeme

Olympiqueu Lyon se generálka na duel Ligy mistrů v Liverpoolu vůbec nepovedla, na domácím hřišti totiž překvapivě podlehl Sochaux 0:2. Brazilský obránce Cris tvrdí, že není snadné se s první porážkou v sezoně smířit, ale ani Les Gones nemohou vyhrávat každý týden.

Cris hodlá opustit Lyon, rád by si vyzkoušel jinou soutěž

Lyon by v krátké době mohl přijít o dalšího brazilského fotbalistu, který by navlékal na svůj rukáv kapitánskou pásku. Po skončení loňské sezony se s francouzským klubem rozloučil Juninho, "zaječí úmysly" nyní má i jeho krajan a obránce Cris...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele