Claude Makélélé Články

Další články

Makélélé a Coupet skončili v 38 letech s fotbalem

Bývalí francouzští reprezentanti Claude Makélélé a Grégory Coupet ukončili aktivní hráčskou kariéru. Osmatřicetiletý záložník a stejně starý brankář naposledy hráli za Paris Saint-Germain, kde by prve jmenovaný měl nyní pracovat jako vyhledavač talentů a vyslanec klubu.

Podle Makeleleho si PSG letos zaslouží trofej

Paris Saint-Germain zatím zažívá úspěšnou sezonu. Ostře sledovaný klub má naději na triumf ve třech soutěžích a fanoušci věří, že nejméně jednu trofej hráči vybojují. Podle zkušeného záložníka Claude Makeleleho si PSG úspěch zaslouží.

Makelele: Rozhodl jsem se, tohle je můj poslední rok

Claude Makelele se v únoru rozhodl ukončit po letošní sezoně aktivní kariéru a na tomto rozhodnutí nakonec zřejmě nic nezmění. Nedávno se sice vyrojily spekulace, podle nichž by záložník PSG mohl pokračovat, Makelele ale něco podobného popřel...

Makelele po sezoně ukončí kariéru

Bývalý francouzský reprezentant Claude Makelele po sezoně ukončí kariéru. Sedmatřicetiletý záložník se s fotbalem rozloučí po vypršení smlouvy s Paris St. Germain.

Začíná to být otravné, říká o množících se ztrátách Makelele

PSG patří mezi nejslavnější francouzské kluby, v posledních letech ale klub z hlavního města svému jménu příliš velkou čest nedělá a lepší to není ani letos. Fanoušci nemohou být spokojeni a toho si je vědom i kapitán Claude Makelele, podle něhož je současná situace alarmující...

Makelele: Pro tuto chvíli jsme na místě, na které patříme

PSG se nepovedl závěr loňské sezony a v nepřesvědčivých výkonech a výsledcích tým z hlavního města Francie pokračuje i letos. Pařížanům po patnácti kolech patří až jedenácté místo tabulky, což neodpovídá přestavám vedení, podle kapitána Clauda Makeleho to ovšem zároveň odpovídá výkonům...

PSG zveřejnilo platy z ledna

Portugalský web Futebol Finance nedávno zveřejnil měsíční plat všech fotbalistů francouzského Paris Saint-Germain z ledna tohoto roku. Největší mzdu měl s 285.000 eury Claude Makelele, nejnižší pak se 7.000 eur Larrys Mabiala.

Makelele zkritizoval Mourinhův přístup

Claude Makelele rok po svém odchodu z Chelsea odhalil něco ze zákulisí Stamford Bridge, když na něm ještě jako manažer úřadoval José Mourinho. Zkušený francouzský záložník si nebral příliš servítky a práci Portugalce zkritizoval.

Ještě jeden rok pro Makeleleho

Nový trenér PSG se bude moci v příští sezoně spolehnout na služby Clauda Makeleleho. Zkušený záložník a bývalý francouzský reprezentant zvažoval, zda bude i nadále pokračovat v kariéře, nakonec se rozhodl nepověsit ještě kopačky na hřebík...

Makelele se rozhodne až po sezoně

Claude Makelele se včera asi hodně divil poté, co se doslechl o svém rozhovoru se španělským deníkem AS. Ten překroutil slova francouzského záložníka a podle jeho informací se Makelele měl chystat po letošní sezoně ukončit kariéru. Na to prostřednictvím internetových stránek okamžitě reagovalo PSG a nyní i samotný fotbalista...

Makelele: Už rok jsem chtěl odejít

Claude Makelele včera přestoupil z Chelsea do Paris Saint-Germain. Francouzský záložník při svém oficiálním představení přiznal, že po odchodu z londýnského klubu toužil už delší dobu. Chelsea mu pomohla vrátit se do Francie po deseti letech, když jej nechala odejít jako volného hráče.

Makelele přestupuje do Paris Saint-Germain

Francouzský záložník Claude Makelele přestupuje z londýnské Chelsea do Paris Saint-Germain. O transferu informovalo vedení francouzského klubu, detaily přestupu však neprozradilo. Chelsea na svých oficiálních stránkách uvedla, že pětatřicetiletý záložník odešel z Londýna zadarmo.

Le Guen by rád do Paříže přivedl Makeleleho

Paris Saint-Germain má zájem o dalšího zkušeného Francouze. Trenér Paul Le Guen prozradil, že s Chelsea pomalu začíná jednat o budoucnosti zkušeného Clauda Makeleleho. Le Guen chtěl nedávno přivést Liliana Thurama, jenže doktoři u něj objevili problémy se srdcem.

Sejdou se Thuram, Giuly a Makelele v Paříži?

Paris Saint-Germain má za sebou hrůzostrašnou sezónu, ve které ostře sledovanému klubu dokonce hrozil sestup z Ligue 1. Nové vedení nechce nic podobného opakovat a rozhlíží se po posilách. Do Parku princů by mohli dorazit tři francouzští veteráni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele