Další články

Seedorf ukončil kariéru a povede AC Milán jako trenér

Clarence Seedorf se stane novým trenérem AC Milán, za který v minulosti deset let hrál. Pro sedmatřicetiletého nizozemského záložníka to bude první trenérské angažmá. Dosud aktivně hrál v Brazílii za Botafogo, dnes však kariéru na tiskové konferenci oficiálně ukončil.

Seedorfovi hrozí trest až na 12 zápasů za ignorování rozhodčího

Bývalé hvězdě Clarenci Seedorfovi hrozí v brazilské lize trest až na 12 zápasů za to, že ignoroval rozhodčího. Šestatřicetiletý Nizozemec o víkendu neuposlechl příkaz sudího, aby opustil hřiště kratší cestou, za což dostal dvě žluté karty a následnou červenou.

Seedorf uvažuje o budoucnosti, rád by se stal trenérem

Clarence Seedorf se loni rozloučil s AC Milán a po týdnech přemýšlení a jednání se nakonec dohodl na angažmá v brazilském Botafogu. Zkušený nizozemský záložník pak už přemýšlí o tom, co bude dělat po skončení aktivní kariéry a hodně ho to táhne na lavičku...

Seedorf má za sebou debut

Nizozemský záložník Clarence Seedorf při svém prvním vystoupení v brazilské lize Botafogu k bodovému zisku nepomohl. Tým někdejšího hráče Ajaxu, Realu Madrid, Interu a AC Milán podlehl na domácím hřišti Grémiu Porto Alegre 0:1.

Seedorf se na dva roky upsal Botafogu

Clarence Seedorf podle očekávání nasměroval své další kroky do Brazílie. Zkušený záložník, jemuž skončila smlouva v AC Milán, se na dva roky upsal Botafogu. Ze Seedorfa se stal nejlépe placený cizinec v historii brazilského fotbalu.

Z Milána definitivně odchází také Clarence Seedorf

AC Milán po uplynulé sezóně opustilo hned několik zkušených hráčů, mezi něž se dnes s konečnou platností zařadil i Clarence Seedorf. Nizozemský záložník změní působiště po dlouhých deseti letech, podle svých slov pak další dva roky na vrcholné úrovni odehraje...

Na odchodu z Milána je i Seedorf, má namířeno do Brazílie

AC Milán možná přijde po Alessandru Nestovi, Filippu Inzaghim, Gennarovi Gattusovi a Marku van Bommelovi o další osobnost. O odchodu z klubu uvažuje nizozemský záložník Clarence Seedorf, který má nabídku z brazilského celku Botafogo.

Seedorf: Musíme věřit ve své schopnosti vyhrát Ligu mistrů

Hodně dlouho neměl Clarence Seedorf jasno o své budoucnosti, nakonec se od vedení AC Milán dočkal nabídky nové smlouvy a ještě si o rok prodloužil své angažmá u Rossoneri. V Miláně loni slavil zisk italského titulu, letos by si svou pravděpodobně poslední sezonu na San Siru chtěl osladit triumfem v Lize mistrů...

Seedorf zůstává v AC Milán, podepsal smlouvu na další rok

Ani Botafogo, ani Flamengo, ani Corinthians, ani Galatasaray a ani žádný klub ze zámořské MLS nebude novým zaměstnavatelem Clarence Seedorfa. Nizozemskému záložníkovi měla po letošní sezoně vypršet smlouva v AC Milán, nyní se stal dalším z řady hráčů, kteří s Rossoneri spojili i další část své kariéry...

Seedorf bude pasován na rytíře

Nizozemský fotbalista Clarence Seedorf obdrží od své vlasti nejvyšší ocenění. Královna Beatrix jej jmenuje v den státního svátku 30. dubna rytířem oranžsko-nasavského řádu. Pětatřicetiletý záložník týmu AC Milán převezme řád na nizozemském velvyslanectví v Římě.

Seedorf: V Miláně zůstanu, jen když o mě bude klub stát

AC Milán včera v milánském derby jasně porazil Inter a na vítězství 3:0 se dobrým výkonem podílel i Clarence Seedorf. Zkušenému záložníkovi na San Siru v létě končí smlouva a je možné, že kroutí svojí poslední sezónu v černočerveném dresu. Sám pětatřicetiletý Nizozemec říká, že zůstane jen tehdy, pokud o něj bude klub nadále stát...

Seedorf není spokojen se současnou situací a nevylučuje odchod z AC Milán

Své poslední zápasy v dresu AC Milán před sebou možná má Clarence Seedorf. Zkušený nizozemský záložník není spokojen se svou herní vytížeností a prozradil, že má několik nabídek...

Beckham by měl na mistrovství světa jet, míní Seedorf

Vzít, nebo nevzít Davida Beckhama na mistrovství světa? To je jeden z velkých otazníků, které bude pravděpodobně řešit trenér anglické reprezentace Fabio Capello. Podle záložníka AC Milán Clarence Seedorfa by o Beckhamově účasti na šampionátu nemělo být pochyb.

Seedorf se do Ajaxu prozatím nevrátí

Clarence Seedorf měl nabídku vrátit se do vlasti, ale podle slov trenéra Ajaxu Amsterdam Martina Jola ještě není na návrat připraven. Právě bývalý kouč Tottenhamu se ho totiž snažil do Ajaxu přivést.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele