Další články

Pro naše talenty je Česko dobrou přestupní stanicí, říká expert z Norska

Hostem podcastu Livesport Daily je po čase zahraniční host. David Weatherston je bývalý profesionální fotbalista ze Skotska, který už osm let žije v Norsku a podrobně sleduje tamní fotbal. A protože právě z Norska v poslední době přichází do českých týmů dost fotbalistů, téma je zřejmé. Na webu Livesport Zpráv je rozhovor s Davidem v originální anglické podobě, v dabované české verzi je k dispozici už teď v podcastových aplikacích.

Sparťan Vitík a slávista Zafeiris jsou v nominaci ankety Golden Boy

Ve stočlenné nominaci na nejlepšího fotbalistu Evropy do 21 let jsou i sparťanský obránce Martin Vitík a norský záložník Christos Zafeiris z pražské Slavie. Seznam kandidátů dnes oznámili pořadatelé z italského deníku Tuttosport.

Další posila ze severu: Slavia dotáhla příchod talentovaného Zafeirise

Slavii posílil devatenáctiletý záložník Christos Zafeiris z Haugesundu. Norský mládežnický reprezentant s řeckými kořeny podepsal v Edenu smlouvu do 30. června 2027. Pražané ho dnes představili fanouškům před úvodním výkopem prvního jarního ligového zápasu s Jabloncem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele