Další články

Davies se zlobí na Sochaux kvůli neúčasti na MS

Americký reprezentant Charlie Davies je přesvědčen, že o účast na mistrovství světa ho připravilo vedení Sochaux. Podle třiadvacetiletého útočníka, který se loni v říjnu málem zabil při autonehodě, prý prezident klubu bez jeho vědomí napsal trenérovi USA, aby ho na šampionát v Jihoafrické republice nenominoval.

Davies prohrál souboj s časem. V nominaci USA chybí

Americký útočník Charlie Davies, který se loni v říjnu málem zabil při autonehodě, nakonec boj s časem nezvládl a na mistrovství světa nepojede. Třiadvacetiletý hráč Sochaux není v předběžné nominaci trenéra Boba Bradleyho.

Davies málem zemřel při nehodě, teď věří v účast na MS

Americký reprezentant Charlie Davis před sedmi měsíci bojoval po vážné autonehodě o život. Před týdnem se však útočník francouzského Sochaux vrátil k plnému tréninku a tentokrát svádí boj s časem, aby se mohl ucházet o místo v nominaci týmu USA pro mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Davies měl vážnou autonehodu

Americký reprezentant Charlie Davies je po těžké autonehodě v nemocnici. Třiadvacetiletý útočník Sochaux při úterní havárii ve Washingtonu, při níž zemřel jeden člověk, utrpěl několik zlomenin a protrhl si močový měchýř.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele