Další články

Remíza je spravedlivým výsledkem, byl to atraktivní zápas, shodli se Ancelotti s Guardiolou

Trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti i jeho protějšek na lavičce Manchesteru City Pep Guardiola se po úterním šlágru Ligy mistrů shodli, že výsledek 3:3 je spravedlivý. Úvodní čtvrtfinále na stadionu San Bernabéu nabídlo gólovou přestřelku, ze které podle Ancelottiho mohly vyjít vítězně oba celky. Guardiola ocenil svůj tým především za tři vstřelené branky na soupeřově hřišti.

Hráli jsme se zataženou ruční brzdou, byl to špatný zápas, hodnotil Ancelotti

Trenér Carlo Ancelotti připustil, že fotbalisté Realu Madrid ve středeční odvetě osmifinále Ligy mistrů proti Lipsku předvedli nezvykle špatný výkon a hráli se zataženou ruční brzdou. Semifinalista minulého ročníku a historicky nejúspěšnější tým soutěže se v domácí odvetě protrápil k remíze 1:1 a jen se štěstím postoupil po úvodním venkovním vítězství 1:0. Hosté cítili, že na velkého favorita měli, a vyřazení považovali za nespravedlivé.

Je těžké nechávat Modriče na lavičce, rozhodnutí je na něm, uvedl Ancelotti

Dlouho aktuální lídr španělské nejvyšší soutěže nemohl najít cestu za vítězstvím. Real však nakonec potvrdil roli favorita a před vlastními fanoušky skolil Sevillu. Favorita zachránil až v posledních pasážích střetnutí Luka Modrič, který je neustále spojovaný s letním odchodem z klubu. Madridský lodivod Carlo Ancelotti pak po zápase přiznal, že by se mu těžko loučilo.

Brazilský nároďák musí hledat jinde, Ancelotti prodloužil smlouvu s Realem do roku 2026

Real Madrid ještě před začátkem nového roku vzkázal fanouškům radostnou zprávu. Jeho trenér Carlo Ancelotti se navzdory všem spekulacím rozhodl prodloužit spolupráci s Bílým baletem, který potvrdil oficiálně novou smlouvu pro čtyřiašedesátiletého Itala prostřednictvím svého webu. Spjatý je nyní se španělským gigantem do roku 2026, předchozí kontrakt měl vypršet na konci sezóny.

Brazilský svaz stále věří, že k reprezentaci přivede Ancelottiho

Brazilský svaz se nevzdal naděje, že se mu k reprezentaci podaří přivést trenéra Carla Ancelottiho, přestože italský kouč chce zůstat v Realu Madrid. Prohlásil to šéf svazu Ednaldo Rodrigues.

Real je v odvetě pořád favoritem, řekl kouč Barcelony Xavi navzdory úvodní výhře

Navzdory výhře 1:0 na hřišti Realu Madrid v úvodním semifinále Španělského poháru považuje trenér Barcelony Xavi "Bílý balet" za favorita dvojutkání. Výsledek ho potěšil, předvedená hra však nikoli. Jeho protějšek Carlo Ancelotti si i přes porážku myslí, že fotbalový tým z metropole může v odvetě nepříznivý vývoj obrátit.

Ancelotti prý dostal od Neapole nabídku roční smlouvy

Média z Apeninského poloostrova už vidí jako téměř hotovou věc, že Neapol povede v příští sezóně Carlo Ancelotti. Bývalý kouč Milána, Chelsea, Paris Saint Germain, Realu Madrid, či naposledy Bayernu Mnichov prý už dostal nabídku roční smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele