Další články

Breno byl předčasně propuštěn, k fotbalu se vrátí v Brazílii

Brazilec Breno byl za dobré chování předčasně propuštěn z vězení, kde byl za žhářství. Bývalý obránce Bayernu Mnichov musel vzápětí opustit Německo, kam se podle listu Bild nesmí nejméně tři roky vrátit. Pětadvacetiletý Breno odletěl do rodné Brazílie, kde by chtěl pokračovat v kariéře v dresu mateřského FC Sao Paulo.

Odsouzený Breno bude pracovat pro Bayern pět hodin denně

Brazilec Breno bude moci po propuštění z vězení za žhářství pracovat až pět hodin denně pro svůj bývalý klub Bayern Mnichov. Bavorský velkoklub zaměstná třiadvacetiletého obránce jako člena realizačního týmu rezervy, může s ním i trénovat, ale hrát ne. Na noc se bude vracet za mříže.

Breno půjde na svobodu a získá práci v Bayernu

Brazilský fotbalista Breno, který byl v Německu loni v červenci odsouzen za žhářství na tři roky a devět měsíců do vězení, má být brzy propuštěn na svobodu. Na noc se však bude muset vracet za mříže.

Žhář Breno z vězení předčasně propuštěn nebude

Brazilský fotbalista Breno neuspěl s žádostí o přehodnocení trestu za žhářství, za které byl v Německu loni v červenci poslán na tři roky a devět měsíců do vězení. Třiadvacetiletý obránce tak nejspíš přijde o smlouvu, kterou nedávno podepsal se Sao Paulem.

Zavřený žhář Breno podepsal smlouvu se Sao Paulem

Brazilec Breno, který si v německém vězení odpykává trest za žhářství, podepsal tříletou smlouvu se Sao Paulem. Podle agentury SID začne kontrakt platit pouze v případě, že třiadvacetiletý obránce bude předčasně propuštěn na svobodu.

Breno půjde za žhářství do vězení

Obránce Breno, jemuž na konci uplynulé sezony po pěti letech skončila smlouva v Bayernu Mnichov, byl za žhářství odsouzen ke třem letům a devíti měsícům vězení. Soud v Mnichově uznal dvaadvacetiletého Brazilce vinným z toho, že si loni v září zapálil pronajatou vilu.

Breno byl obviněn ze žhářství

Brazilský obránce Bayernu Mnichov Breno byl obviněn kvůli podezření ze žhářství. Mnichovské státní zastupitelství dospělo na základě vyšetřování k názoru, že úmyslně založil požár v pronajatém domě, který 20. září způsobil škodu ve výši přes milion eur.

Breno veřejně kritizoval Bayern, dostal jen varování

Brazilský obránce Breno z Bayernu Mnichov veřejně kritizoval nejúspěšnější německý klub, ale vyvázl bez pokuty. Místo ní dostal dvaadvacetiletý problémový hráč, který je vyšetřován kvůli žhářství, jen varování.

Breno byl propuštěn na kauci

Brazilský obránce Breno z Bayernu Mnichov opustil po téměř dvou týdnech vyšetřovací vazbu, v níž se ocitl kvůli podezření ze žhářští. Jednadvacetiletý fotbalista byl dnes propuštěn na kauci, jejíž výši jeho klub nezveřejnil.

Ze žhářství podezřelý Breno byl zatčen

Brazilský fotbalista Breno z Bayernu Mnichov byl zatčen kvůli zadržování důkazů. Policie jednadvacetiletého obránce, kterému v úterý kompletně shořel dům v Grünwaldu, podezřívá ze žhářství.

Brenovo zranění je vážné, letošní sezona pro něho skončila

Breno v roce 2010 konečně začal pravidelně nastupovat k zápasům v německé nejvyšší soutěži, na další start si ovšem bude muset počkat až to příští sezony. Brazilský obránce ve službách Norimberku kvůli zranění kolenních vazů nedohrál včerejší zápas proti Leverkusenu a mimo hru bude minimálně pět měsíců...

Norimberk začíná posilovat, z Bayernu si vypůjčil Brena a Ottla

Norimberk po nepovedeném podzimu nedávno odvolal trenéra, nyní začíná v bundesligovém klubu docházet také k pohybu hráčů. Vedení německého klubu získalo na hostování dva hráče z Bayernu Mnichov - obránce Brena a záložníka Andrease Ottla...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele