Další články

Srbský bek Miloševič zůstává v Dukle, podepsal dvouletou smlouvu

Srb Branislav Miloševič zůstává hráčem Dukly. Devětadvacetiletý obránce byl sice po červnovém vypršení smlouvy na odchodu z Julisky, nakonec se ale s pražským klubem domluvil na novém dvouletém kontraktu.

Obránce Smejkal ukončil kariéru, Duklu opustil i Miloševič

Obránce Dukly Michal Smejkal se rozhodl v 31 letech ukončit profesionální kariéru a chce se věnovat podnikání. Po vypršení smlouvy pražský klub opustil i další zadák Srb Branislav Miloševič.

Miloševiče mrzelo, že proti Jihlavě nevyužil šanci na hattrick

Hráč pražské Dukly Branislav Milošević proti Jihlavě vstřelil premiérové dva góly v české nejvyšší soutěži, k nim přidal asistenci a výrazně pomohl k domácí výhře 4:1. Srbského univerzála jen trochu mrzelo, že v předehrávce 25. ligového kola nevyužil třetí velkou šanci a napoprvé si nepřipsal rovnou hattrick.

Dukla zahájila přípravu i s defenzivní posilou Miloševičem

Hráči Dukly dnes zahájili letní přípravu i s novou posilou Srbem Branislavem Miloševičem. Sedmadvacetiletý pravý obránce podepsal s pražským klubem dvouletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele