Bastian Schweinsteiger Články

Jsme lepší než Dortmund, je přesvědčen Schweinsteiger

Borussia Dortmund sice neohroženě vládne německé bundeslize a momentálně má v čele již desetibodový náskok, Bastiana Schweinsteigera to však příliš neuchvacuje. Reprezentační záložník tvrdí, že Bayern i přes momentální sedmé místo je lepším týmem než lídr soutěže...

Schweinsteiger odolá vábení Realu i Chelsea, zůstane v Bayernu

I když by německého fotbalistu Bastiana Schweinsteigera chtěly získat Real Madrid, Manchester United, Chelsea i Inter Milán, šestadvacetiletý záložník zůstane podle všeho věrný Bayernu Mnichov. Podle listu Bild by měl do Vánoc podepsat s německým mistrem novou smlouvu do roku 2016.

Hoeness: Kdo bude chtít Schweinsteigera, dostane do nosu

Prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness věří, že v týmu udrží Bastiana Schweinsteigera. Klíčovému záložníkovi končí za rok a půl smlouva a stále častěji se spekuluje o jeho odchodu do Anglie.

Schweinsteiger je neprodejný, zní z Bayernu

Bastian Schweinsteiger zůstane v Bayernu Mnichov, pro klubové vedení je německý reprezentační záložník nepostradatelný a neprodejný. Nic na tom nemůže změnit ani údajný zájem trenéra Realu Madrid Josého Mourinha, o němž spekulují média.

Schweinsteiger a Özil se přestupovat nechystají

Bastian Schweinsteiger a Mesut Özil svými výkony dotáhli Německo k bronzovým medailím a zaujali mnoho evropských klubů. Oba záložníci dnes ovšem své nápadníky zklamali, když dali najevo, že se minimálně pro příští sezónu chytají zůstat v Bayernu, respektive Werderu...

FIFA odtajnila nominaci na Zlatý míč

Vedle nominace na nejlepšího mladého hráče letošního MS FIFA dnes zveřejnila rovněž jména deseti fotbalistů, kteří mohou pomýšlet na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího hráče turnaje...

Schweinsteiger chce v Berlíně konečně ukázat velkou trofej

Dvakrát už zažil, jak "chutná" velkolepé přijetí fanoušky po úspěšné reprezentační akci, na níž ale ani jednou nestanul na úplném vrcholu. A až se německý záložník Bastian Schweisteiger bude vracet z Jihoafrické republiky, rád by v německé metropoli nadšeným davům ukázal pohár pro světové šampiony.

Německo velebí Schweinsteigera, nechává zapomenout na Ballacka

Především výkon záložníka Bastiana Schweinsteigera oceňují německé servery a nedělníky v dnešních komentářích k sobotní čtvrtfinálové výhře Německa nad favorizovanou Argentinou 4:0 na šampionátu v Jižní Africe.

Schweinsteiger před bitvou s Argentinou rozpoutal slovní válku

Tradiční bitvy gigantů mezi Německem a Argentinou mají pokaždé velký říz. A po minulém mistrovství světa, kdy Jihoameričané neunesli čtvrtfinálové vyřazení na penalty a s Němci se přímo na trávníku poprali, se od sobotní odvety v Kapském Městě dá čekat velmi třaskavý souboj.

Německý útočník Cacau zmešká kvůli zranění zápas s Anglií

Německý útočník Cacau zmešká prestižní nedělní osmifinále proti anglické reprezentaci. Brazilský rodák, který si zatím na mistrovství světa připsal jednu branku, si během pátečního tréninku natáhl břišní sval.

Němcům hrozí, že jim bude proti Anglii chybět Schweinsteiger

Před světovým šampionátem přišli fotbalisté Německa o kapitána Michaela Ballacka a teď hrozí, že jim v osmifinálovém duelu proti Anglii bude chybět i další klíčový záložník Bastian Schweinsteiger. Středopolař Bayernu Mnichov si ve středečním utkání proti Ghaně poranil stehenní sval, musel střídat a jeho start v nedělním souboji s Albionem je nejistý.

Nikdy nepodceňujte Němce, varuje i Eriksson

Ukázali to ve finále mistrovství světa 1986, nebo třeba také na posledním světovém šampionátu u nich doma. Staré fotbalové pravidlo zní, že Němce není radno za jakékoliv situace podceňovat, přestože Joachim Löw do JAR přivezl velmi mladý a nepříliš zkušený tým...

Schweinsteiger připustil, že v létě z Bayernu odejde

Bayern Mnichov sice prožívá jednu z nejlepších sezon za poslední léta, záložník týmu Bastian Schweinsteiger ale připustil, že by z klubu v létě mohl odejít. Přestupové záležitosti chce ale nechat až po mistrovství světa.

Je to prostě nechutné, zlobil se po dalším duelu bez gólu Schweinsteiger

Bayern Mnichov v létě získal několik hráčů, přišel trenér Louis van Gaal a vše mělo vyvrcholit minimálně ziskem mistrovského titulu. Bavorský klub ovšem očekávání nenaplňuje, včera potřetí v řadě nedal branku a jeho konkurenti tak dostali další šanci odskočit mu v tabulce...

Schweinsteiger zůstane v Bayernu. Prodloužil smlouvu

Fanoušci Bayernu Mnichov si mohou oddechnout, už nehrozí, že jejich klub v létě bez náhrady přijde o Bastiana Schweinsteigera. Německý reprezentant prodloužil v Bayernu smlouvu o tři roky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele