Další články

PSG přesunulo pozornost na Allegriho, Conteho láká jiné angažmá

Vedení Paris Saint Germain podle francouzských médií neuspělo s námluvami u italského trenéra Chelsea Antonia Conteho a proto své snažení zaměří nyní na jiného italského stratéga - Massimiliana Allegriho z Juventusu.

Podle Nedvěda bude Juventus po návratu Conteho ještě silnější

Bývalý český reprezentant a nynější člen vedení Juventusu Pavel Nedvěd je přesvědčen, že návrat kouče Antonia Conteho po čtyřměsíčním trestu pomůže turínskému celku k ještě lepším výkonům. Conte je podle něj trenérem světové extratřídy a Nedvěd věří, že s týmem uspěje v Lize mistrů.

Conte se po trestu v korupční kauze vrací na lavičku Juventusu

Juventus povede v nedělním ligovém utkání v Palermu poprvé v sezoně z lavičky Antonio Conte. Na střídačce se objeví bezprostředně po vypršení trestu za účast v rozsáhlé korupční aféře v italském fotbale. Třiačtyřicetiletý kouč svoji vinu vždy odmítal.

Trenér Conte nesmí na lavičku Juventusu ani v Lize mistrů

Světová federace FIFA rozšířila desetiměsíční zákaz činnosti pro trenéra Juventusu Antonia Conteho za účast v sázkařském skandálu i na mezinárodní zápasy. Trest dosud platil jen pro Itálii, po verdiktu FIFA nesmí Conte hráče Juventusu koučovat ani v Lize mistrů.

Conte dostal trest na deset měsíců, Bonucci a Pepe nevinní

Hodně dlouho se nakonec Juventus bude muset obejít bez Antonia Conteho, trenér úřadujícího italského mistra dostal za svojí účast v sázkařském a korupčním skandálu trest na deset měsíců. Zproštěni viny naopak byli jeho svěřenci Leonardo Bonucci a Simone Pepe...

Trenérovi Juventusu Contemu hrozí trest na 15 měsíců

Trenérovi turínského Juventusu Antoniu Contemu hrozí patnáctiměsíční trest. Vysoký distanc pro dvaačtyřicetiletého kouče požaduje Italský fotbalový svaz (FIGC) kvůli jeho účasti v rozsáhlém sázkařském a korupčním skandálu.

Conte nižší trest za korupci nedostane

Italský fotbalový svaz (FIGC) nepřistoupil na dohodu s trenérem Juventusu Antoniem Contem o nižším trestu za účast v sázkařském a korupčním skandálu. Dvaačtyřicetiletý kouč se chtěl vyhnout vyššímu trestu od soudu výměnou za tříměsíční distanc a pokutu 200 tisíc eur (asi pět milionů korun).

Kouč Juventusu Conte dostane za podvod tříměsíční stop

Juventus se bude muset do konce října obejít bez trenéra Antonia Conteho, jenž bude pykat za účast v sázkařském a korupčním skandálu. Aby se vyhnul delšímu trestu, dohodl se ještě před začátkem soudu na vyrovnání. Podle médií akceptoval trest zákazu činnosti na tři měsíce a pokutu 200.000 eur.

Conte musí před svazový soud kvůli nenahlášení podvodu

Trenér Juventusu Antonio Conte se bude muset před sportovním soudem Italské fotbalové federace (FIGC) zodpovídat ze svého podílu na sázkařském a korupčním skandálu. FIGC kouče italského mistra viní z toho, že v roce 2011 nenahlásil pokus o zmanipulování dvou zápasů Sieny.

Conte si pochvaluje posily, stále ho ale čeká hodně práce

Juventus se v loňské sezoně po několikaleté odmlce vrátil na italský trůn, kde se hodlá usadit. Pomoci mu k tomu mají i další posily, Stará dáma je, jak je v posledních letech jejím zvykem, hodně aktivní na přestupovém trhu a její řady už rozšířilo hned několik hráčů. S jejich příchody je spokojen především trenér Antonio Conte...

Trenér Juventusu Conte téměř čtyři hodiny vypovídal o korupci

Trenér Juventusu Antonio Conte v pátek vypovídal kvůli podezření ze zapletení do skandálu s ovlivňováním zápasů. Dvaačtyřicetiletý kouč před vyšetřovací komisí italského svazu strávil tři hodiny a čtyřicet minut.

Conte se stal novým trenérem Juventusu

Novým trenérem Juventusu Turín byl dnes odpoledne jmenován bývalý kapitán klubu Antonio Conte. Ten dosud vedl Sienu, se kterou postoupil do Serie A. Conte se na tiskové konferenci svěřil, že příchod do Juventusu je pro něj návratem domů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele