Další články

Jihlavu posílí Rosa, Šamánek a Lotyš Ikaunieks

Hráče prvoligové Vysočiny Jihlava posílí stoper Antonín Rosa a útočníci Rostislav Šamánek s dvaadvacetiletým Lotyšem Davisem Ikaunieksem, který přichází na půlroční hostování. Loni získal s týmem FK Liepaja mistrovský titul.

Boleslavský bek Rosa si přetrhl achillovku, čeká ho dlouhá pauza

Obránce Mladé Boleslavi Antonín Rosa si v pondělním přípravném utkání proti Varnsdorfu přetrhl Achillovu šlachu a přijde nejméně o celou podzimní část nejvyšší soutěže. Rosa, který do Boleslavi zamířil před sezonou z Teplic, se dnes podrobil operaci a bude asi půl roku mimo hru.

Rosa odchází z Teplic do Mladé Boleslavi

Obránce Antonín Rosa poprvé v kariéře opouští Teplice a bude působit v Mladé Boleslavi, kde podle svého manažera Jiřího Müllera podepsal tříletou smlouvu. Středočeský celek začal výrazně posilovat na další sezonu, už ve středu se dohodl s ofenzivní hvězdou Jiřím Štajnerem.

Rosova branka posunula Teplice k útoku na popředí tabulky

Svou první letošní branku vstřelil v Brně hlavou do sítě Zbrojovky teplický obránce Antonín Rosa. Přesnou trefou zajistil svému týmu tři ligové body a také návrat motivace do závěru sezony. Šestý tým tabulky se totiž znovu dostal do hry o čtvrtou příčku a postup do Evropské ligy.

V Teplicích prodloužili smlouvy trenér Plíšek i klíčoví hráči

Trenér Jiří Plíšek dnes podepsal s Teplicemi novou smlouvu až do sezony 2012/2013. Jeho původní kontrakt měl vypršet na konci tohoto soutěžního ročníku, ale s vedením klubu se dohodl na jeho prodloužení díky úspěšnému podzimu, po němž Teplice vedou ligu.

Svěrkoš dostal za napadení Rosy pokutu osmdesát tisíc

Aktualizováno. Český reprezentant Václav Svěrkoš dostal za napadení teplického hráče Antonína Rosy po skončení zápasu šestého kola první ligy pokutu osmdesát tisíc korun. O potrestání ostravského útočníka dnes na svém zasedání rozhodla disciplinární komise svazu. Uvnitř přehled nejvyšších pokut.

Svěrkošovo chování bude mít dohru na disciplinárce

Strkanice po nedělním prvoligovém utkání Teplice - Ostrava, kterou odstartoval podle tvrzení Severočechů hostující Václav Svěrkoš napadením Antonína Rosy, zřejmě bude mít dohru u zeleného stolu. Po detailním prostudování zápisu o utkání se hodlá případem zabývat přinejmenším disciplinární komise svazu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele