Další články

S Bohemians se připravují Granečný a Křapka

Obránci Denis Granečný z Baníku Ostrava a Antonín Křapka z Karviné se začali připravovat s Bohemians 1905. Třiadvacetiletý Granečný absolvuje v pražském týmu týdenní zkoušku, o jeho zařazení na jarní soupisku "Klokanů" by se mělo rozhodnout příští týden. U Křapky jednají kluby o přestupu. Informovaly o tom na svých webech.

Křapku mrzelo, že jeho první ligový gól nestačil na výhru

Chybělo málo a první ligový gól Antonína Křapky přinesl fotbalistům Mladé Boleslavi tři body. Nakonec ale stačil jen na remízu 1:1 s Jabloncem, což čtyřiadvacetiletého obránce mrzelo. Na druhou stranu i bod proti na jaře dosud stoprocentnímu Jablonci považuje za dobrý.

Bohemians 1905 opouští pět hráčů včetně Mikuše a Gajiče

Bohemians 1905 opouští pět fotbalistů. V jarní části sezony nebudou v pražském klubu pokračovat slovenský útočník Matúš Mikuš, srbský obránce Zoran Gajič, finský záložník Tomáš Hradecký, ofenzivní hráč Jiří Jeslínek a zadák Antonín Křapka. "Klokani" o tom informovali na svém webu.

Bohemians 1905 posílili obránci Dostál s Křapkou

Hráči Bohemians 1905 dnes přivítali na úvod přípravy před novou sezonou tři posily. Ze Slavie přestoupil obránce Martin Dostál, na roční hostování přišel stoper Antonín Křapka z Mladé Boleslavi a v jednání je také stejně dlouhé působení dalšího slávisty útočníka Zdeňka Linharta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele