Další články

Ferdinand nepochybuje o záchraně QPR v Premier League

Queen's Park Rangers v loňské sezoně vyhrál League Championship a postoupil do Premier League, kde se mu zatím nevede podle očekávání a představ. Londýnský celek je nejhorším nováčkem anglické ligy a čeká ho náročný boj o záchranu...

Kapitán Chelsea Terry jde kvůli rasismu před soud

Kapitán londýnské Chelsea John Terry půjde před soud. Prokuratura má podle agentury AP dost důkazů, že jednatřicetiletý anglický reprezentant v říjnu při ligovém utkání rasisticky nadával Antonu Ferdinandovi z Queens Park Rangers, a rozhodla se proto Terryho obvinit.

Ferdinand se konečně vrátil, smolnou sezonu chce ještě zachránit

Anton Ferdinand zatím v Sunderlandu prožívá velice smolnou sezonu. Původně byl sice jedním z elitních obránců Bruceova kádru, avšak po dlouhodobém zranění kotníku a příchodech Turnera, Mensaha či da Silvy se situace změnila. Nyní chce využít všech možných prostředků k tomu, aby letošní ročník ze svého pohledu ještě zachránil.

Diouf vyhrožoval Ferdinandovi, jsou ale dál kamarádi

Žádné výčitky. Nový útočník Blackburnu Rovers El Hadji Diouf popřel, že by za jeho odchodem ze Sunderlandu stál konflikt se spoluhráčem Antonem Ferdinandem. Na tréninku měl Diouf na obránce plivnout a dokonce mu vyhrožovat zabitím.

Ferdinand další posilou Sunderlandu

Manažer Sunderlandu Roy Keane získal další posilu, novým přírůstkem v kabině je nyní již bývalý obránce West Hamu United Anton Ferdinand. Ten se úspěšně podrobil lékařské prohlídce a následně podepsal čtyřletou smlouvu. Suma za přestup se pohybuje okolo osmi milionů liber...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele