Další články

Teplice získaly Jarolíma a na hostování Keriče

Teplice získaly dvě očekávané posily. Ze Sparty přichází na hostování do konce sezony útočník Andrej Kerič, dvouletou smlouvu pak podepsal záložník Marek Jarolím, který byl po konci smlouvy v Jablonci volným hráčem.

Teplice by mohl posílit Jarolím a syn George Weaha

Prvoligové mužstvo Teplic by mohl posílit Marek Jarolím. Osmadvacetiletý záložník, který v létě neprodloužil končící smlouvu s Jabloncem, už podle serveru idnes.cz s týmem trénuje a o jeho případném působení na severu Čech by se mělo rozhodnout do neděle.

Kerič: Liberec mám v srdci, ale se Spartou jedu pro výhru

Poprvé se jako soupeř vypraví do svého milovaného Liberce, kde strávil nejlepší roky kariéry. A rovnou v zápase, který hodně napoví o držiteli ligového titulu. Sparťanský útočník Andrej Kerič netrpělivě vyhlíží sobotní šlágr, v němž prý ale své bývalé parťáky a kamarády šetřit nebude.

Kerič svůj bleskový gól věnoval zesnulému Přibylovi

Na podzim byl pro Spartu nepotřebný a první část sezony strávil na hostování v Teplicích, dnes Andrej Kerič letenský tým spasil v jarní premiéře se Slováckem. Nejrychlejším gólem v sezoně, když se prosadil už v 45. vteřině, zajistil Spartě i nejtěsnější výhru, ale o pocitech satisfakce vůbec nehovořil.

Kerič odchází ze Sparty na půlroční hostování do Teplic

Andrej Kerič opouští po pěti kolech nové prvoligové sezony kádr pražské Sparty a odchází z Letné na půlroční hostování do Teplic. Chorvatský útočník tak na Letné strávil pouhý půlrok.

Brabec věří, že Sparta dostane Plzeň pod tlak už v pátek

Obránce Erich Brabec litoval, že Sparta jen remizovala 2:2 v Teplicích a nestáhla čtyřbodovou ztrátu na vedoucí Plzeň. Letenští si vyčítali vlažný první poločas a řadu zahozených šancí po změně stran. S optimismem však Brabec vzhlíží k pátečnímu duelu s Libercem...

Kerič přestoupil z Liberce do Sparty Praha

Chorvatský fotbalista Andrej Kerič přestoupil ze Slovanu Liberec do Sparty Praha. Severočeši se s pražským klubem dnes definitivně domluvili na transferu. Odchod chorvatského útočníka na Letnou potvrdili ČTK liberecký mluvčí Lukáš Váňa i sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Obránce Švejdík obstál v testech, ve Spartě dostal roční smlouvu

Sparta Praha získala obránce Ondřeje Švejdíka, který ještě před dnešním odletem mužstva z Dubaje podepsal s letenským klubem roční smlouvu s opcí na 2,5 roku. Řekl to personální ředitel Sparty Jakub Otava. Zároveň potvrdil, že Sparta dala další nabídku Liberci na okamžitý přestup Andreje Keriče.

Kerič byl vyřazen z libereckého ligového týmu

Liberecký klub vyřadil útočníka Andreje Keriče z ligového kádru a chorvatský hráč se začne připravovat s třetiligovým B-týmem. Kerič totiž odmítl prodloužit končící smlouvu a dohodl se na přestupu do pražské Sparty, s níž už v předstihu podepsal tříletou smlouvu a připojí se k ní před letní sezonou.

Kerič bude od léta sparťanem, dál se jedná o lednovém příchodu

Chorvatský útočník Andrej Kerič bude od července hráčem pražské Sparty, s níž podepsal tříletou smlouvu. Letenský klub ale nadále jedná s Libercem o tom, zda by svou ofenzivní hvězdu neuvolnil už v lednovém přestupním termínu.

Liberecký útočník Kerič má nakročeno do Sparty

Liberecký fotbalista Andrej Kerič se už brzy může stát hráčem Sparty. Pražský klub dnes znovu potvrdil svůj zájem získat chorvatského útočníka, o kterého se v minulých dnech ucházela také Plzeň. Sparta hodlá v příštích dnech se Severočechy znovu usednout k jednacímu stolu.

Liberecký Kerič zatím svoji budoucnost nezná

Spekulace, zda zamíří v zimě do Sparty, nebo do Plzně, už liberecký útočník Andrej Kerič raději ani nečte. O chorvatského kanonýra se uchází nejlepší dva české ligové kluby, ale on sám netuší, zda nakonec nezůstane na severu Čech. V úvahu prý totiž přichází také jeho setrvání ve Slovanu, jehož vedení mu nabízí prodloužení kontraktu, který vyprší v létě.

Liberec dostal od Plzně oficiální nabídku na Keriče

Vedení libereckého klubu už obdrželo od Plzně oficiální a konkrétní nabídku na získání útočníka Andreje Keriče, kterého by Západočeši chtěli přivést do svých řad. Tiskový mluvčí libereckého klubu Lukáš Váňa ČTK řekl, že Kerič od Slovanu už dostal i svolení, aby s Plzní mohl také sám vyjednávat.

Pro Keriče by Sparta byla výzvou, ale nově ho láká také Plzeň

Každý půlrok je útočník Andrej Kerič spojován s možným odchodem z Liberce, ale zatím pokaždé zůstal ve Slovanu. Teď se do souboje o získání chorvatského útočníka přihlásily oba týmy z dvou nejvyšších příček ligové tabulky. Sparta avizovala svůj zájem už v minulých dnech, dnes se do boje vložil také ligový lídr z Plzně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele