Další články

Cornelius se po šesti měsících vrátil z Cardiffu do Kodaně

Andreas Cornelius v Cardiffu štěstí nenašel. Dánský reprezentační útočník se v létě stal nejdražší posilou v historii waleského celku, i kvůli zranění se ale Premier League neprosadil a včera se formou trvalého přestupu vrátil do mateřského FC Kodaň...

Ince a Cornelius. Cardiff loví zajímavé posily

Vedení Cardiffu, nováčka Premier League, pracuje na posilách pro novou sezonu. Už brzy by se jimi měli stát útočník Kodaně Andreas Cornelius a záložník Blackpoolu Thomas Ince. Cardiff se už s jejich kluby dohodl na odstupném, které se má dohromady pohybovat kolem patnácti milionů liber.

Cornelius se postaral o českou porážku i s bolavou hlavou

Přestože hrál už od 18. minuty s rozbitou a bolavou hlavou po střetu s brankářem Petrem Čechem, byl Dán Andreas Cornelius mužem pátečního zápasu. K dánské výhře 3:0 v Olomouci přispěl klíčovým prvním gólem a velmi dobrým výkonem. Naznačil, že by měl být dostatečně kvalitní náhradou za kanonýra Nicklase Bendtnera

I Dánsko má svého nováčka, Olsen dodatečně povolal Corneliuse

V české reprezentaci je nováčkem dvacetiletý Matěj Vydra, v dánském výběru ještě o rok mladší Andreas Cornelius. Dánský trenér Morten Olsen ho dodatečně povolal k sobotnímu zahajovacímu utkání kvalifikace o postup na světový šampionát místo zraněného Nikiho Zimlinga.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele