Další články

Arbeloa další angažmá nehledá, rozhodl se ukončit kariéru

Álvaro Arbeloa v těchto dnech nekončí pouze své angažmá ve West Hamu United. Zkušený španělský obránce už nebude hledat další výzvu a motivaci, ve čtyřiatřiceti letech se rozhodl pověsit kopačky na hřebík...

Arbeloa vyhlíží návrat na Anfield Road

Tahákem středečního programu základních skupin Ligy mistrů bude souboj Liverpoolu s Realem Madrid, který bude mít pikantnější příchuť pro hostujícího obránce Álvara Arbelou. Někdejší španělský reprezentant se vrací na místo, kde v minulosti dva a půl roku působil...

Zranění Arbeloy je vážnější, mimo hru bude dva měsíce

Realu Madrid bude zřejmě až do konce sezóny chybět Álvaro Arbeloa. Jednatřicetiletý obránce si na začátku tohoto měsíce poranil pravé koleno a původně měl být mimo hru tři až čtyři týdny, nakonec se ale ukázalo, že doba jeho rekonvalescence bude dvakrát tak dlouhá...

Španělé věří, že Ronalda ubrání jeho parťák z Realu Arbeloa

Obránce Álvaro Arbeloa má být trumfem Španělska ve středečním semifinále mistrovství Evropy proti Portugalsku. Právě on má mít na starosti "zkrocení" obávaného útočníka Cristiana Ronalda, který ve čtvrtek svým gólem poslal domů ze čtvrtfinále české fotbalisty.

Arbeloa nabádá Real k intenzivní defenzivě

Real Madrid má před sebou důležité ligové utkání proti Deportivu La Coruňa a na snížení náskoku v čele ligy potřebuje naplno bodovat. Obránce Alvaro Arbeloa proto nabádá své spoluhráče k usilovné defenzivě. Podle něj je právě neprostupná obrana cestou k úspěchu.

Real s posilováním nekončí, dalším přírůstkem je Arbeloa

Posilování Realu Madrid ještě není u konce. Do slavného španělského klubu má jako sedmý hráč před novou sezonou přijít obránce Álvaro Arbeloa z Liverpoolu. Dohodu obou klubů již oficiálně potvrdil anglický celek, který by za 26letého hráče mohl inkasovat částku čtyř milionů eur.

Real Madrid jedná s Valencií o příchodu Albiola

Real Madrid přestal usilovat o útočníka Valencie Davida Villu, kontakty s klubem z východu Španělska ale nerozvázal definitivně. Objektem jeho zájmu se nyní stal reprezentační obránce Raúl Albiol, za něhož podle deníku Marca již nabídl patnáct milionů eur...

Real již o Villu usilovat nebude

David Villa do Realu Madrid definitivně nepřestoupí. Poté, co o záměru ponechat si reprezentačního útočníka informovalo vedení Valencie, dnes prozradil generální ředitel Realu Valdano, že se zaměří na jiné hráče a v první řadě bude chtít Xabiho Alonsa a Álvara Arbelou z Liverpoolu...

Arbeloa zvažuje odchod z Liverpoolu, chtěl by zpět do Španělska

Álvaro Arbeloa přiznal, že vážně zvažuje svou budoucnost v Liverpoolu a přemýšlí o návratu do své vlasti. Důvodem jsou zřejmě hlavně sílící spekulace o chystaném příchodu Glena Johnsona z Portsmouthu, přestože zájem o něj projevila také Chelsea.

Arbeloa se brání: Nejsem simulant

Obránce Liverpoolu Alvaro Arbeloa se ohradil proti nařčení ze simulování. Po zákroku na něj byl v neděli v utkání s Arsenalem po druhé žluté kartě vyloučen útočník Gunners Emmanuel Adebayor.

Alonso zůstane v Liverpoolu, Arbeloa odchází

Španělský záložník Xabi Alonso se chystá vyjednávat s Liverpoolem o nové smlouvě, která by mu měla zajistit další setrvání na Anfield Road. Podle posledních zpráv má ale k odchodu nakročeno obránce Alvaro Arbeloa.

Arbeloa: Bylo to nelidské, ale teď jsem rád, že jsem tady

Obránce Alvaro Arbeloa vzpomíná, jak byl úplně ztracený, když přišel před 14 měsíci do FC Liverpool. První týdny pod Rafaelem Benítézem se nebál dokonce označit za nelidské. Ve středu se mu ale vytrvalost vyplatila. Při vítězství Španělska nad Itálií si připsal první reprezentační start. Kromě toho také odkryl, jak to chodí v kabině Liverpoolu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele