Další články

Hull se opět bude muset obejít bez brankáře McGregora

Hull City Tigers se znovu ocitá bez své brankářské jedničky. Skotský reprezentační gólman Allan McGregor po loňské komplikované sezoně letos vydržel bez zdravotních problémů pouhých šest kol; tentokrát jej na marodku doprovází bolavé rameno...

McGregor na červenou kartu doplatil i poraněním ledviny

Nikoli dvojím, ale hned trojím trestem skončilo pro brankáře Hullu Allana McGregora středeční utkání anglické ligy na hřišti West Hamu. Za faul na Mohameda Diameho dostal červenou kartu, sudí nařídil pokutový kop a gólman navíc skončil v nemocnici s poraněnou ledvinou.

Hull posílí v Premier League skotský brankář McGregor

V Hullu získali po postupu do Premier League už třetí posilu. Řady "Tygrů" rozšířil skotský brankář Allan McGregor, který po jedné sezoně opouští třetí tým posledního ročníku turecké ligy Besiktas Istanbul.

Skotský brankář McGregor podepsal v Beşiktaşi

Beşiktaş JK získal zvučnou posilu mezi tři tyče, z Rangers přichází do tureckého klubu coby volný hráč Allan McGregor. Skotský reprezentační brankář včera v Istanbulu prošel zdravotní prohlídkou a poté podepsal smlouvu na dva roky...

Skotský brankář McGregor by mohl chytat za Manchester United

Brankář Allan McGregor z Rangers FC je v hledáčku Manchesteru United. Trenér Alex Ferguson si skotskou reprezentační jedničku vyhlédl jako možnou náhradu za Edwina Van der Sara, který má po sezoně skončit.

Doživotně potrestaný McGregor se vrací do skotské reprezentace

Brankář Allan McGregor se po téměř rok a půl dlouhé pauze vrací do skotské reprezentace. Osmadvacetiletého gólmana glasgowských Rangers, který loni dostal kvůli porušení životosprávy doživotní zákaz působení v národním týmu, nominoval trenér Craig Levein k přípravnému utkání se Švédskem.

Ferguson a McGregor si za Skotsko již nezahrají

Porušování disciplíny se nevyplácí a moc dobře to teď ví i Barry Ferguson a Allan McGregor. Oba popíjeli po zápase s Nizozemskem na hotelu, kde byla celá reprezentace ubytována, během středečního zápasu s Islandem na sebe pak strhli pozornost nevhodnými gesty. Za to je stihlo hned několik trestů...

Z kádru Skotska byli vyřazeni Ferguson a McGregor

Skotští fotbalisté Barry Ferguson a Allan McGregor byli vyřazeni z reprezentačního kádru, který se chystá na dnešní kvalifikační duel proti Islandu. Důvodem je podle sdělení mluvčího Skotského fotbalového svazu porušení disciplíny.

Rangers jdou dál hlavně díky McGregorovi, míní Smith

Trenér Rangers Walter Smith velebí po odvetě osmifinále Poháru UEFA svého brankáře Allana McGregora. Fantastický výkon gólmana Skotů byl podle Smithe klíčový pro postup jeho celku mezi nejlepší osmičku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele