Další články

Alex se rozhodl ukončit aktivní kariéru

Konec aktivní hráčské kariéry oznámil stoper Alex. Bývalý brazilský reprezentant naposledy oblékal dres AC Milán, od léta tohoto roky byl pak bez angažmá a nového zaměstnavatele již hledat nebude...

Brazilský stoper Alex odchází z PSG do AC Milán

Brazilský obránce Alex odchází po vypršení kontraktu z Paris St. Germain do AC Milán. Brzy dvaatřicetiletý bývalý reprezentant by měl na San Siru podepsat dvouletou smlouvu.

Alex čeká na konec sezony, bude jednat o nové smlouvě

Paris Saint-Germain letos útočí na obhajobu francouzského titulu a svůj podíl na tom má i Alex. Brazilský obránce hraje i o svou budoucnost, v hlavním městě má smlouvu jenom do konce příští sezony...

Alex netuší, co s ním bude, chce ale zůstat v PSG

V Paris Saint-Germain došlo ke změně trenéra, když Carla Ancelottiho nahradil Laurent Blanc, několika změn pak ještě dozná i hráčský kádr. Nejistou pozici má v tuto chvíli ze svého pohledu například brazilský obránce Alex...

PSG představilo posilu do obrany, Brazilce Alexe

Brazilský obránce Alex se definitivně rozloučil s Chelsea a po nizozemské a anglické nejvyšší soutěži okusí také francouzskou. Dnes odpoledne byl dotažen přestup jihoamerického stopera do kádru lídra tamní Ligue 1 Paris Saint-Germain...

Alex odchází z Chelsea, zájem má i QPR

S příchodem Garyho Cahilla se definitivně pečetí účet brazilského stopera Alexe v Chelsea. Přes dvojici John Terry - David Luiz se na podzim dostával do sestavy sporadicky, mnohdy ho navíc "vyšoupl" i v základu pravý bek Ivanović. V prosinci tak dostal od manažera Villas-Boase zelenou k přestupu a zajímá se o něj údajně i QPR.

Villas-Boas souhlasí s odchody Anelky a Alexe

Trenér Chelsea Andre Villas-Boas už nepočítá se službami Nicolase Anelky a stopera Alexe. Dnes totiž akceptoval žádosti obou fotbalistů na přestup. Ti tak mohou začít pomalu přemýšlet, kam povedou jejich další kroky.

Alex: Juventus by musel nabídnout dlouholetý kontrakt

Již několik týdnů se společně zmiňují Juventus a Alex a brazilský stoper nyní poprvé promluvil - pokud by prý Stará dáma přišla s nabídkou dlouhodobé smlouvy, rád by ji přijal. Hostovat ovšem zkušený stoper z Chelsea nechce, to není přijatelné pro něj, ani pro klub...

V Chelsea vládne spokojenost, marodka je konečně prázdná

Začíná se blýskat na lepší časy. Dříve početný lazaret se na Stamford Bridge začíná vyprazdňovat. Jurij Žirkov se uzdravil už před týdnem, brazilský stoper Alex už je v pořádku, trénuje s týmem a o víkendu bude připraven nastoupit. Ke konci týdne by měl začít trénovat i poslední marod Yossi Benayoun.

Stoper Chelsea Alex byl na operaci a mimo bude dva měsíce

Fotbalisté Chelsea se budou muset obejít až dva měsíce bez stopera Alexe. Ten se dnes podrobil operaci kolene, s nímž měl problémy už delší dobu.

Chelsea neutratí v zimě ani libru, říká Kenyon

Výkonný ředitel Chelsea Peter Kenyon tvrdí, že londýnský klub bude ignorovat lednové přestupové okno. Současný kádr Chelsea je prý dostatečně silný, aby zvládl naplnit cíle klubového vedení.

Alex chce pryč z Chelsea

Brazilský stoper Alex překvapil vedení Chelsea, když si sám řekl o uvolnění. Bývalý obránce PSV Eindhoven se do sestavy přes dvojici Ricardo Carvalho - John Terry často nepodívá a vysedávání na lavičce ho přestalo bavit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele