Další články

Slavia dala Bestovi výpověď neprávem

Arbitrážní komise svazu rozhodla, že pražská Slavia dala v prosinci neprávem výpověď útočníkovi Aleši Bestovi. Spor tak končí vítězstvím hráče, který naposledy dres sešívaných oblékl v květnu 2009. Komise uznala, že sedmadvacetiletému Bestovi běží smlouva se Slavií až do konce letošního roku. Besta ČTK řekl, že by se nebránil ani návratu do klubu.

Besta se bude o smlouvu ve Slavii přít u arbitráže

U arbitrážní komise skončil spor mezi Slavií Praha a útočníkem Alešem Bestou o platnost jeho smlouvy. Slavia v prosinci Bestovi dala výpověď, což hráč odmítl a poukazuje na to, že má se "sešívanými" ještě rok platný kontrakt. Besta se proto stejně jako už předtím Slavia obrátil na arbitrážní komisi fotbalového svazu, která má ve věci rozhodnout.

Slavia už nepočítá ani s útočníkem Bestou

Po dvojici tuniských záložníků Tijanim Belaidovi a Hocinu Raguedovi už fotbalová Slavia nepočítá ani s Alešem Bestou. Sedmadvacetiletý útočník má podle klubového webu svolení, aby si našel nové angažmá.

Útočník Besta bude hrát druhou polskou ligu v Zabrze

Aleš Besta se stal posilou druholigového polského Zabrze. Šestadvacetiletý útočník Slavie uspěl v Górniku na testech a český mistr ho tam dnes uvolnil na roční hostování s opcí na případný přestup. Informaci přinesly oficiální internetové stránky polského klubu.

Na odchodu ze Slavie jsou Besta, Dříždal, Šiklič i Toleski

Kádr Slavie projde v letní pauze výraznou proměnou. Ligový mistr dnes odjel na kondiční soustředění do Krkonoš bez Aleše Besty, Františka Dřížďala, Amadoua Cissého, Rolanda Šikliče a Goceho Toleského, kteří dostali od vedení klubu souhlas k hledání nového angažmá.

Besta strach z konkurence v útoku Slavie nemá

Údajně nejlepších pět týmů první fotbalové ligy projevilo zájem o brněnského útočníka Aleše Bestu. Pětadvacetiletý fotbalista se rozhodl pro úřadujícího mistra Slavii Praha, s níž dnes v podvečer podepsal smlouvu na tři roky s následnou roční opcí.

Besta se chystá do zahraničí, není ale jasné kam

Brněnský útočník Aleš Besta se chystá v zimním přestupním termínu odejít do zahraničí. Má v tom i podporu vedení klubu, kde má do konce sezony platnou smlouvu. Na konci září měl Besta konflikt s bývalým koučem Petrem Uličným; od té doby trénoval individuálně.

Besta odjede na testy do anglického Charltonu

Brněnský útočník Aleš Besta zkusí štěstí v Anglii, v neděli odcestuje na testy do druholigového Charltonu Athletic. Hráč, který byl koncem září po konfliktu s tehdejším trenérem Petrem Uličným vyřazen z kádru, k tomu dostal od vedení moravského celku souhlas.

Besta: Omlouvat se nikomu nebudu, svědomí mám čisté

Omluv se trenérovi a před celým týmem a dveře k návratu máš zase otevřené. Takovou nabídku dnes dostal od vedení brněnského klubu útočník Aleš Besta, kterého kouč Petr Uličný před nedělním duelem s Kladnem vyřadil z ligového kádru. Nejlepší střelec Brňanů však žádné kajícné vystoupení nechystá.

Besta byl vyřazen z kádru Brna, Pospěch zatím nepřijde

Útočník Aleš Besta byl dnes vyřazen z kádru Brna. Vedení klubu k tomuto kroku sáhlo poté, co měl Besta v minulém týdnu na tréninku konflikt nejprve se spoluhráčem Markem Střeštíkem a následně i s trenérem Petrem Uličným. Brněnský útok neposílí ani Zbyněk Pospěch, jehož příchod z Artmedie Petržalka prozatím padl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele