Alberto Gilardino Články

Zamparini spokojen s trestem pro Gilardina

Asi nejčastěji probíraným tématem v Itálii v posledních hodinách byla diskutabilní branka Alberta Gilardina v utkání proti Palermu. Útočník Fiorentiny se trefil rukou a svůj gól začal oslavovat, což hodně rozčílilo prezidenta Palerma Maurizia Zampariniho, který volal po trestu...

Gilardino dostal trest za gól rukou

Nejlepší střelec italské ligy Alberto Gilardino byl potrestán zákazem startu ve dvou zápasech za to, že dal v nedělním utkání gól rukou. Fotbalisté Fiorentiny i díky jeho brance vyhráli v Palermu 3:1. Disciplinární komise dnes označila Gilardinovo počínání za vážný projev nesportovního chování.

Gilardino? Můj nejlepší obchod, libuje si Corvino

Fiorentina v létě koupila z AC Milán útočníka Alberta Gilardina a tento tah se fialkám hodně vyplácí. Italský reprezentant se v novém prostředí rozstřílel a sportovní ředitel Fiorentiny Pantaleo Corvino si novou posilu nemůže vynachválit.

Byli jsme moc důvěřiví, mrzí Gilardina

Fiorentina měla středeční zápas Ligy mistrů v Lyonu skvěle rozehraný, dvoubrankové vedení zařídil Alberto Gilardino. Francouzský tým v závěru dokázal srovnat, kontaktní branka ale leží Fiorentině v žaludku.

Toni: Králem střelců bude Gilardino nebo Trezeguet

Hvězda Bayernu a italské reprezentace Luca Toni očekává, že souboj o nejlepšího střelce italské Serie A budou svádět dva žhaví favorité, a to David Trezeguet z Juventusu a Alberto Gilardino z Fiorentiny. Loni přitom nejvíce branek nasázel Alex Del Piero.

Gilardino dostal šanci. Chci zpět do reprezentace, hlásí

Nepovedené angažmá v AC Milán je pryč, Alberto Gilardino stojí před novou výzvou ve Fiorentině. Pětadvacetiletý útočník se už nemůže dočkat prvního zápasu ve fialovém dresu a věří, že se svými výkony probojuje zpátky do italské reprezentace.

Fiorentina dotáhla přestup Gilardina

Přestup Alberta Gilardina z AC Milán do Fiorentiny je uzavřen. Fialky oznámily příchod italského útočníka na svém webu, média spekulují o přestupové částce patnáct milionů eur. Gilardino podepsal ve Fiorentine smlouvu na pět sezón.

Fiorentina čeká na Gilardina. Zatím se jedná

Alberto Gilardino by se měl brzy stát posilou Florentiny. Italský útočník však AC Milán zatím neopustil, kluby ještě čekají další jednání. Ve Fiorentině se už však na Gilardina těší, útočník Adrian Mutu vyhlíží obnovení vzájemné spolupráce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele