Další články

Benfica se o kanonýra Alvese nezajímá

Benfica popřela zprávy anglických médií, že se zajímá o útočníka Middlesbrough Afonsa Alvese. Brazilci se zatím v Premier League příliš nedaří a případnému přestupu by se nebránil.

Alvese sleduje Benfika, hráč by se přestupu nebránil

Mezi anglickou Premier League a nizozemskou Eredivisií je velký rozdíl a přesvědčil se o tom i Afonso Alves. V dresu Heerevneenu brazilský kanonýr sázel jednu branku za druhou, po přestupu do Middlesbrough ale přesnou mušku stále hledá. Hledání možná skončí v létě, zájem o jeho služby má lisabonská Benfika...

Alves se těší na další branky

Afonso Alves konečně protrhl své čekání na gól v dresu Middlesbrough a ve včerejším utkání Premier League pomohl k tomu obrat o body vedoucí Manchester United. Brazilský útočník o sobě i přes několik zahozených šancí v předchozích zápasech nepochyboval a nyní hodlá rozvlnit síť dalších anglických klubů...

Southgate dopřeje Alvésovi čas

Gareth Southgate, manažer Middlesbrough, varoval svou nejdražší posilu Afonso Alvese, že nemá jisté místo v základní sestavě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele