Další články

Rolko se po sedmi letech vrací z Mladé Boleslavi do Hradce

Obránce Adrian Rolko po sedmi letech opouští Mladou Boleslav a vrací se do Hradce Králové, který letos sestoupil do druhé ligy. Čtyřiatřicetiletý stoper dnes se svým mateřským klubem podepsal smlouvu.

Rolko se Smejkalem jsou po operaci

Obránci Mladé Boleslavi Adrian Rolko a Michal Smejkal se podrobili operaci přetrženého předního zkříženého vazu v koleni. Po pondělním zákroku by měli chybět zhruba půl roku.

Boleslavští obránci Rolko se Smejkalem jsou na půl roku mimo hru

Série vážných poranění kolen prosívá kádr mladoboleslavských fotbalistů. Na půl roku vypadli ze hry stopeři základní sestavy Adrian Rolko s Michalem Smejkalem, u kterých dnešní vyšetření magnetickou rezonancí prokázalo přetržení předního zkříženého vazu. ČTK to řekl tiskový mluvčí klubu Jiří Koros.

Rolko: Mohli jsme vyhrát, ale výkon je před Larnakou příslibem

Mladá Boleslav neměla daleko k tomu, aby hned v úvodu sezony zlomila prokletí s názvem Jablonec a po osmi zápasech svého rivala konečně porazila. Středočeši na hřišti Baumitu prováhali několik nadějných přečíslení, jejich kapitána Adriana Rolka proto mrzelo, že si domů vezou jen bod. Výkon týmu je ale podle něj příslibem před čtvrteční odvetou Evropské ligy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele