Informace

  • Celé jméno
    Abdelhak Nouri
  • Výška
    169 cm
  • Datum narození
    02.04.1997
  • Váha
    61 kg
  • Pozice
    záložník

Národnost

  • Nizozemsko

Klub

  • bez angažmá

Aktuální statistiky

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
hráč je bez angažmá

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Nizozemsko "17"
5
323
2
0
0
0
0
0
0
Nizozemsko "19"
7
645
2
1
0
0
0
0
0

Články

Ajax odškodní rodinu někdejšího talentu Nouriho částkou téměř 8 milionů eur

Ajax odškodní částkou 7,85 milionu eur rodinu svého bývalého fotbalisty Abdelhaka Nouriho, jenž má po prodělaném infarktu během přípravného utkání v roce 2017 trvale poškozený mozek. Nizozemský klub tehdy přiznal pochybení při poskytování zdravotní péče, nyní se s hráčovou rodinou mimosoudně dohodl na výši kompenzace.

Ajax ukončil kontrakt s Nourim, jenž má poškozený mozek

Ajax Amsterdam ukončil kontrakt s někdejším velkým talentem Abdelhakem Nourim, jenž má po prodělaném infarktu během přípravného utkání v roce 2017 trvale poškozený mozek. Nizozemská média uvedla, že Ajax od té doby Nouriho stále platí, ale vzhledem k tomu, že se smlouva díky klauzuli měla 1. července automaticky prodloužit, kontrakt nyní klub vypověděl.

Ajax propustil doktora, který loni zanedbal péči o Nouriho

Nizozemský fotbalový celek Ajax Amsterdam propustil klubového doktora Dona De Wintera, který loni v létě zanedbal péči o talentovaného Abdelhaka Nouriho. Mládežnického reprezentanta postihla v přípravném utkání s Werderem Brémy v Rakousku srdeční zástava. Kvůli pozdnímu použití defibrilátoru nebyl fotbalistův mozek dlouho zásobován kyslíkem, což vedlo k jeho trvalému poškození.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele