základní část, 9. kolo
09.10.2022 12:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Go Ahead se po nudném průběhu rozešlo smírně bez branek s Cambuurem

Go Ahead i Cambuur zatím bojují v této sezóně pouze o záchranu, nyní spolu ve vzájemném měření sil remizovali 0:0. Domácí sice byli v tomto nedělním utkání mírně aktivnější a vytvořili si o něco více střeleckých pokusů, ovšem prosadit se nedokázali. Po minulé senzační remíze v Amsterdamu s mistrovským Ajaxem (1:1) sice neprohráli již počtvrté za sebou, ale proti podceňovanému celku z Leeuwardenu určitě toužili bodovat naplno.

V tabulce jim momentálně patří třinácté místo s devíti body, zatímco SC má na kontě o bod méně a je čtrnácté. Mírní favorité začali velmi aktivně, ale už po necelých deseti odehraných minutách mohli nečekaně inkasovat. Po ztrátě ve středu hřiště převzal balón Remco Balk, jenomže svou pumelicí z hranice pokutového území pouze orazítkoval spodní okraj břevna a míč se vzápětí odrazil k hráčům klubu z Deventeru.

Zhruba v polovině úvodního dějství se na opačné straně musel vytáhnout brankář Jeffrey de Lange. Ten nejprve po dělovce Jacobse z dobrých pětadvaceti metrů vyrážel před sebe a pak naprosto fantasticky uspěl tváří v tvář proti dorážejícímu Boereovi. Domácí promarnili svou největší šanci zápasu pět minut po změně stran.

Po hezké kombinaci středem hřiště obdržel parádní finální nahrávku do běhu Oliver Edvardsen, avšak zcela sám před gólmanem Virgíniou selhal a svůj obstřel poslal zhruba o půl metru vedle vzdálenější konstrukce. Krátce po hodině hry chtěl rozhodnout švédský kanonýr ve službách Go Ahead Lidberg, nicméně když svou nezištnou střelou minul pravou tyč o několik decimetrů, tak se výsledek neměnil.

Autor: Viktor Sandev / espn.nl, soccerway.com, whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele