základní část, 34. kolo
17.05.2015 14:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Cambuur Leeuwarden - Willem II 1:2

Hráči Tilburgu zvládli poslední utkání letošního ročníku a nakonec se ziskem šestačtyřiceti bodů obsadili deváté místo, za osmým Groningenem zaostali pouze o skóre. Do vedení se dostali deset minut před přestávkou a druhý gól zaznamenali krátce po změně stran z pokutového kopu. Cambuuru se povedlo už pouze snížit pět minut před koncem taktéž z penalty. V letošním ročníku Eredivisie obsadil dvanáctou pozici s jednačtyřiceti body.

V úvodní půlhodině se nic podstatného nestalo a utkání se rozhoupalo až ve 35. minutě po vedoucím gólu Bena Sahara. Ten se dostal na hřiště ve 25. minutě, po krásné narážečce si zaběhl za obranu, v pokutovém území posunul míč doleva a poté přízemní střelou mezi nohama gólmana Nienhuise rozvlnil síť. Tilburg pojistil své vedení ve 48. minutě, kdy po delší době skóroval švédský útočník Samuel Armenteros.

Steblecki stáhl v pokutovém území unikajícího protihráče a míč na penaltový puntík si postavil právě Armenteros, který zamířil přímo k levé tyči. Gólman Nienhuis sice vystihl směr střely, avšak na balón nakonec nedosáhl. Po necelé hodině hry mohl definitivně rozhodnout Ali Messaoud, avšak jeho skvělá rána z přímého volného kopu z dobrých třiceti metrů nakonec orazítkovala bližší tyčku.

Zhruba dvacet minut před koncem byl blízko kýženému třetímu gólu opět Ali Messaoud, jenže po pasu Andradeho z levé strany na zadní tyč nepochopitelně minul prázdnou branku. Cambuuru svitla naděje v 85. minutě, kdy pokutový kop s naprostým přehledem proměnil Erik Bakker. Domácí se ve zbývajícím průběhu sice snažili tlačit, jenže do žádné gólové šance se už nedostali a s domácím publikem se tedy pro letošek rozloučili porážkou.

Autor: Viktor Sandev / cambuur.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele