základní část, 29. kolo
05.04.2015 16:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Cambuur Leeuwarden - Go Ahead Eagles 1:0

Nebyl to nejhezčí zápas sezóny, vlastně to bylo, co se počtu gólových šancí týče, dost podprůměrné měření sil. Cambuur nakonec urval tři body díky trefě Sebastiana Stebleckiho z 83. minuty a může stále živit naději na evropské poháry. Go Ahead Eagles naopak pokračuje v mizérii, předposlední celek tabulky prohrál už pošesté v řadě.

Domácí byli směrem dopředu přece jenom o něco aktivnějším celkem, takže se s nadsázkou dá říci, že tři body si asi více zasloužili. Žádný kolotoč ale proti aktuálně trápícímu se soupeři rozhodně nepředváděli. Ve 4. minutě vypálil van de Streek, nicméně jeho pokus se neujal, neboť byl zablokovaný.

O dvacet minut později byl klub z Leeuwardenu brance asi nejblíže v první půli. Rosheuvelovi chybělo opravdu jen málo, aby rozjásal domácí tribuny. Jenže na brankové čáře dokázal nakonec zasáhnout obránce Vriends. V jedné dobré možnosti se ocitl ještě Bakker, ani on však nerozhodné skóre nezměnil.

I po přestávce byl Cambuur po vítězství hladovější. Nejprve se snažil prosadit Ogbeche, ocitl se však pouze v ofsajdu. Reijnen nebyl rovněž daleko úvodnímu zásahu, avšak jeho hlavičku polapil van der Hart. Sedm minut před koncem nakonec rozhodl Steblecki, který si ve vápně pěkně zasekl balón a pak propálil hradbu děl včetně hostujícího brankáře.

Autor: Patrik Sandev / cambuur.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele