Zvolen All-Stars tým

29.06.2002, 02:14
Aktuality
Světový šampionát se chýlí ke konci, na programu jsou poslední dva zápasy. Jako vždy byl skupinou odborníků vybrán šestnáctičlenný výběr těch nejlepších hráčů turnaje, výběr hvězd, tým All-Stars.

Mezi osobnostmi světového fotbalu, které tým sestavovaly, nechyběl legendární brazilský fotbalista Pelé. Ten na otázku, zda by mě někdo z vybraných hráčů šanci dostat se do slavného brazilského týmu z roku 1970, odpověděl: „Někteří z hráčů by byli dost dobří, aby si zahráli, pro všechny by ale v naší sestavě nebylo místo.“

Do All-Stars týmu se mohou dostat pouze ti hráči, jejichž země se probojovala alespoň do čtvrtfinále. Nikoho asi nepřekvapí, že nejvíce hráčů, čtyři, má ve výběru Brazílie. Vyvolená šestnáctka:

Brankáři: Oliver Kahn (Německo), Rüstü Recber (Turecko)

Obránci: Roberto Carlos (Brazílie), Sol Campbell (Anglie), Hong Myung-Bo (Korea), Alpay Ozalan (Turecko), Fernando Hierro (Španělsko)

Záložníci: Rivaldo (Brazílie), Ronaldinho (Brazílie), Claudio Reyna (USA), Michael Ballack (Německo), Yoo Sang Chul (Korea)

Útočníci: Ronaldo (Brazílie), El-Hadji Diouf (Senegal), Hasan Sas (Turecko), Miroslav Klose (Německo)

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele