Zvážíme všechny nabídky, říká Benayounův agent

07.03.2013, 13:56
Aktuality
Yossi Benayoun před sebou má poslední měsíce coby hráč Chelsea. Izraelský záložník se v zimě vrátil na Stamford Bridge, kde mu končí smlouva a podpis nové je nepravděpodobný. Sám pak předem nezavírá dveře žádnému zájemci o jeho služby...

32letý fotbalista na podzim hostoval ve West Hamu United, po návratu do Chelsea pak naskočil ke dvěma ligovým a třem pohárovým zápasům.

"Benayoun se v létě stane volným hráčem a o tak dobrého hráče bude určitě velký zájem," tuší agent Ronen Katsav.

"Yossi se nyní soustředí na svou práci v Chelsea, kde chce adekvátně dokončit letošní sezonu. Předtím, než mu skončí smlouva, zvážíme všechny nabídky," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (446)

Přidat komentář
Didier Drogba

hlavně už z Chelsea vypadni

Reagovat
smazaný uživatel

Ferda bez trestu

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovany hrac, hodne mi pripomina Rosickeho a to jak co se kladnych tak i zapornych stranek tyce.

Reagovat
kiwwi

celkom trefne porovnanie - kazdopadne obaja uz nemaju v PL co robit a obaja tam ani nikdy nemali ist

Reagovat
risk je zisk

no josi si to docela daval

Reagovat
SunFells

Šmankote ty seš trouba.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

ou dotkol som sa modly - sorry

Reagovat
Emqick

Jde o to, že to není modla jen česká, ale i modla Arsenalu. Možná se zkus zeptat fans AFC, jestli by měl jít pryč z PL.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Trololo

Reagovat
cristiano.K.

oproti tobě mám skvělej trolling,když napíšu i po pěti letech Xabi Alonso > Carrick, o tom se aspon dá přít. Ty napíšeš absolutní ubohost

Reagovat
Kenneth

Trolling? Vzdyt mas pravdu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tyvole, ty si PL asi fakt nesledoval, když tam Rosický přišel a patřil mezi hlavní tahouny Arsenalu, ne?

Reagovat
Chazy

A mimochodem je to bullshit naprostej, protože Benayoun patřil mezi nejlepší hráče WHU a hrál naprosto neskutečně.

Reagovat
Chazy

(ale to je zas o tom nesledování no)

Reagovat
kiwwi

a tvoj koment o nepochopeni no

Reagovat
vodka

blbost, Yossi byl skvělý hráč a Rosický do zranění té podkolenní šlachy hrál taky výborně. Jesli je to ale myšlené tak, že v jiné lize by víc zářili, tak ano.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Chazy

Ale tak to Rosickýho zranění by mohlo přijít kdekoliv a Benayouna nezničily zranění, ale nevhodný přestupy. Oba se do PL hodili.

Reagovat
vodka

no, Rosický v podstatě nikdy nehrál pořádně na svojí pozici. U Arsenalu hrál napřed vlevo, pak vpravo, ve středu nastupoval málo. Pak přišel ten průser s tou šlachou (úprava, abych nemusel použit 3. pád). Yossi byl skvělý, pravda, bojovností, a celkově stylem hraní mu PL seděla, ale taky nehrál pořádně nikdy na té svojí pozici pod útočníkem. Ve WHU si pobíhal sice zprava kam se mu chtělo, ale v LFC byl zabitý příliš často Benitezem, protože na základ 100% měl a pak se to už ani nehodí komentovat.

Reagovat
Chazy

Jo, tak u Benayouna hodnotím jen jeho působení ve WHU. Ale nevím, do jaký ligy by se hodil víc, na PD není zas dost technicky vybavenej. Rosický se taky víc hodí do PL, on hru dost zrychluje, diktuje ji v docela slušným tempu, v PD by za chvíli vypadal jak Gudjohnsen, kterej se tam začal procházet a naprosto přestal ve hře existovat.

Reagovat
kiwwi

"PD není zas dost technicky vybavenej"

kazdopadne Rosicky mohol kludne ostat v Nemecku, Taliansko by bolo aj teraz pre neho ako stvorene

Reagovat
Chazy

Tak tam má techniku jako Benayoun pomalu každej ofenzivní hráč, v PL tím vynikne

Reagovat
vodka

Benayoun by podle mě kraloval v Itállii, protože třeba Diamanti tam vysloveně září a ve WHU vypadal hoodně tragédně. Jinak si nemyslím, že by byl Yossi nedostatečně technicky vybavený na PD, na špičku by asi neměl, ale svoje by si tam určitě odehrál.

Reagovat
Chazy

Tak on tam před PL hrál, žejo. Já jen, že v PL s tou technikou moh víc vyniknout, v PD by se mu asi nepovedlo přestoupit do klubu jako LFC.

Reagovat
vodka

no, ale v PD měl statistiky hodně podobné těm v PL. Nevim, já sem ho prvně zaregistroval až ve WHU, takže nedokážu říct, jak mu to tam sedělo/nesedělo, na jaké pozici hrál.

Reagovat
Chazy

No, pro mě je to fakt ideální hráč pro PL.. jenom si vybral špatnej tým jako ten další krok.

Reagovat
vodka

tak hráč to byl úžasný a su rád, že si vybral anglii, jenom si myslím, že třeba v té Itálii by mu to mohlo sednout ještě o něco víc. tam by náběhama, kreativitou a celkovým herním tempem fungovat mohl taky.

Reagovat
kubys

Diamond byl ve WHU super!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To tak jen vypadalo, protoze kolem sebe mel samy tragedy

Reagovat
vodka

jenom chvilku, co si pamatuju, tak většinu času byl mizerný. Stejně ty nákupy tehdy byly vážně nechutné, di Michele, Nsereko

Reagovat
vodka

repsketive, Diamanti hrál na začátku hrozně, pak slušně, na Yossiho ale neměl

Reagovat
kiwwi

mam na to iny pohlad - podla mna maju su obaja IP a tym padom je pre takych hracov PL najmenej vyhovujuca liga - nikto nevravi, ze sa nemozu zranit aj inde

Reagovat
Chazy

No Yossi začal mít skutečný problémy se zraněníma až v CFC, předtím to nebylo nic výjimečnýho. Rosickýho holt sundalo jedno velký zranění. Ale nemyslím, že by do PL šli jako IP hráči, Rosický šel jako fyzicky slabší, ale vem si takovýho Parka na začátku v MU, taky na sobě časem zamakal a nikdy se IP hráčem nestal. Rosa měl jen smůlu.

Reagovat
kiwwi

a nemoze to byt tym, ze sa tymi IP hracmi prave v ostrovoch stali? Jedno zranenie, druhe zranenie, oslabnute svaly, slachy a uz sa to vezie - v Nemecku alebo Taliansku by k tolkym zraneniam podla mna neprisli a preto si myslim, ze do PL chodit vobec nemali no - je to fakt az taka velka blbost?

Reagovat
Chazy

No není, ale zrovna to Rosickýho zranění je podle mě velká náhoda, mohlo by ho potkat s podobnou pravděpodobností kdekoliv a ty problémy s menšíma zraněníma po něm by přišly taky. Spoustu kariér zničilo jedno velký zranění, Alan Smith taky nebyl IP hráč, ale po tom jednom vážným už toho měl daleko víc. Takže ano, Rosa se stal IP hráčem v PL, ale podle mě to není v tomhle případě tím, že by se do PL nehodil, ta liga byla až moc tvrdá na něj atp.

Benayouna to potkalo až na hranici 30 let, což taky nevidím jako nic zvláštního.

Reagovat
kiwwi

na Smudovom IP ma svoj podiel Fergie - ale je to proste aj o lige - tolko tvrdych subojov o loptu nemas v ziadnej inej lige a nikde sa nehra pod takym tempom a zapasy v takom rychlom slede za sebou + absencia zimnej prestavky na rekonvalescenciu - zvlast pre zaloznikov to musi zatazovat extremne - jednoducho nie kazdy sa tam hodi a aj neviem aky dobry futbalista by sa tam nemusel hodit...u zaloznikov by som si tam vyberal prave hracov, ktori maju dobry pomer futbalovost/fyzicka odolnost

nehovorim, ze ziaden hrac pod 80 kil sa tam nema sancu presadit, ale ta pravdepodobnost tam je a v konecnom dosledku verim tomu, ze to pre Rosickeho dobry krok nebol - u Benayouna mozno ani nie v takej miere, ale urcite by hral vacsi prim trebars v Taliansku

Reagovat
Chazy

Jo, s tímhle se nedá nesouhlasit. Já jen, že moh Rosický v pohodě odehrát celou kariéru v PL bez nějakejch závažnejch problémů, to jeho zranění podle mě není přímo tvrdostí ligy, byla to smůla. Ale beru,cos napsal.

Reagovat
kiwwi

a co je vlastne blbost?

Reagovat
kiwwi

nedocital som to do konca samozrejme ze je to myslene tak - ako inac by to malo byt myslene - tu ked sa clovek dotkne Rosickeho tak to je koniec sveta

Reagovat
Chazy

Už jen tvrzení, že je to trefný, protože Rosickýho potenciál je a byl někde úplně jinde, taky to dotáh úplně jinam a hrál na úrovni, jaký se Benayoun nemoh přiblížit. Ten naopak svůj potenciál podle mě rozvinul naprosto, nevím, co víc moh dokázat.

Reagovat
kiwwi

mne sa herne ti hraci podobaju - ked ich vidim s loptou na nohe tak maju proste podobny styl, podobny look (herny), podobne myslenie

Reagovat
Talker

Já ti nevím, ale ta zranění bych neházel lize. Třeba Essien taky u nás poslední 3 roky kolaboroval se zraněními neustále a pokud se on nehodí do PL, tak skoro nikdo. Nehledě na to, že se mi zdá, že se Benayoun zranil u nás v LM proti Žilině nebo někomu takovému, pokud se nemýlím. Navíc na začátku sezony, takže na nějaké přetěžování bych to neviděl, zvlášť když nehrál co tři dny 90 minut.

Navíc Benayoun hrál po přestupu k nám parádně, akorát se na rok zranil a pak už bohužel šanci nedostal do další sezony a šel hostovat. U něj vidím hlavní průser v tom, že si vybíral kluby, které byly nad jeho možnosti, respektive kde se nestal hvězdou - v Liverpoolu ho doprostřed nepustila trojice Gerrard-Xabi-Masch.

Rosickýho je škoda, měl na více, bohužel se to posralo s tím jedním zraněním. Na druhou stranu, kam měl jít? Itálie by mu podle mého neseděla, Španělsko možná, ale nevím, jestli tolik jako PL. A Německá BL byla v té době prostě až v pozadí, ne jako v současnosti.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
icka

ty si fakt mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je lepší, nepamätáš zálohu flamini, fabre, hleb, rosa?

Reagovat
kiwwi

omg ja snad hovorim kto je lepsi alebo ich davam na rovnaku uroven? Navyse som to ani nenapisal ja

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

do Dynama ČB

Reagovat
risk je zisk

Tohle byl jeden z nejvetsich talentu izraele.. dokazal toho hodne :)

Reagovat
Filip12

prý to byl velký talent ještě mu chybí United

Reagovat
Arbiter

Já jsem za něho v kádru rád, protože může ulevit klukům v už tak nabitém programu. Nic moc zázračného se od něho sice čekat nedá, ale furt lepší, než kdyby byl v kádru Malouda...

Reagovat
Woods

ja bych bol skorej za Florenta ako tohto blba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Njevíc se mi asi líbil v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Do Plzně s ním :oD

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd do Arsenalu zpátky,jseš sympaták a zápas odjezdíš na 100% nepamatuju si že bys u nás na hostování něco vypustil,škoda že ho AW nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu než souhlasit,hroznej sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

A namiesto koho? Santiho, Wilshera, Oxa, Ramseyho, Rosického? Nie je lepší ako nikto z nich. Aj keď je to sympaťák, Arsenal ho vôbec nepotrebuje.

Reagovat
j_mrazik

Jemu a Rosovi patří díky za nakopnutí zápasem se Spurs v loňské sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchodem z Liverpoolu si docela posral kariíru, jsem zvědavej, jestli se ještě někde chytne...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Manchester City rovněž uvažuje o příchodu 21letého obránce Carla Jenkinsona z Arsenalu. (Daily Mirror)

Po přečtení tohodle se mi solidně sevřely koule ....

Reagovat
smazaný uživatel

nas*at

Reagovat
smazaný uživatel

by si absolutně nekop ....

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jde City dopr*ele s přetahováním našich hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

podepiště si Benayouna a dejte pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to taky mění jak ponožky.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že dneska nebude hrát na úkor Marina..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a co jako?

Reagovat
Woods

dufam, ze po sezone vypadne cele liverpoolske trio

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok si ma získal, je to sympaťák a šikovný hráč, ale porovnanie s Rosickým sa mi nezdá celkom trefné. Rosa je futbalovým myslením aj schopnosťami vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Benik Afobe has torn his anterior cruciate ligament while on loan at Millwall.

Reagovat
smazaný uživatel

(znie to nechutne )

Reagovat
C0br

To by taky nebyl den bez urvaného ACL.

Reagovat
smazaný uživatel

defenitivne sa u nas nepresadi

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs hope Jan Vertonghen's the man to convince Ajax ace Christian Eriksen to join them over Liverpool

A senior Ajax source said: “Christian wants to play in the Premier League and we think he will do well there. The club had discussed the option of keeping him until the end of his contract but it makes sense now to sell.

“Liverpool and Spurs are scouting him almost every week. Arsenal are no longer interested and Man United are not on the scene. The club will not let him go cheaply so there is a long way to go but it seems likely he will move to Tottenham or Liverpool.”

njn spurs

Reagovat
FUnk

vsak uz ho sleduji dlouho dobu, tak co se divis?

Reagovat
smazaný uživatel

bože do KFC ne! to radši do Live

Reagovat
tomasinho

Jojo, je pozici AM/podhrota mají 3 hráče a koupí na ni ještě dalšího, jenom aby nám ho vyfoukli. To je tak tottenhamské.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak teď od nás můžete mít Dempseyho za 10

Reagovat
tomasinho

Dík no.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo supr

Reagovat
tomasinho

Jojo, hlavně pro Holtbyho se Sigurdssonem.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že po něm kdovíjak toužím, ale je to skvělej hráč, tak co by ne..navíc Gylfi hraje zleva a Holtby není zrovna podhrot

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze spurs na jeho poziciu kupili za posledny rok 3 hracov a okrem toho, myslim ze eriksen da skor na slovo svojho kapitana z repre dannyho aggera

Reagovat
FUnk

takovi kladivari by ho mohli vzit....

Reagovat
tulen

bol u nas nedavno na hostovacke, ale bohuzial uz to neni co byvalo, vela sanci nedostal a ak ano tak nekazil, len proste, uz to neni ten Yossi co u nas ziaril par rokov dozadu

Reagovat
kvasha16

http://www.youtube.com/watch?v=DREHTwgfsAA

preview na FA Cup, bilancia a rozhodca ale nehovoria v nas prospech

Reagovat
mithro

5-0 by mi spravilo po utorku naladu

Reagovat
kvasha16

no vasa vyhra je realna, ale 5:0 je realne tak pri 3 penaltach a aspon jednej CK

Reagovat
mithro

preco nie, ked uz teraz placete, kv Webbovi, tak nech mate aspon dovod

Reagovat
Didier Drogba

Do Slavie s ním...

Reagovat
smazaný uživatel

preco sa spekuluje o rooneyho odchode? co ma byt za tym , neviete?

Reagovat
vodka

kvůli tomu, že nenastoupil od začátku proti Realu se vyhrnuly spekulace. Je to hovadina.

Reagovat
kiwwi

Ian Holloway: I don't get this, Rooney misses one game and now it's all over the paper that he's leaving. What a load of absolute tosh, Sir Alex can pick who he likes when he likes, and he's brilliant at it, so what if he decided to leave Rooney on the bench and start Giggs, to me it was working, Madrid didn't even have a sniff until that Nani bloke was crazily sent off. How can you actually keep your eye on the ball and not the player and put your foot up to control it and the bloke runs into your foot, rolls about like some sort of dying duck and then you get sent off? It ruined one of the best games you could have seen. I don't get it, I thought the referee was arrogant, didn't look good to me. Just leave Rooney alone, Sir Alex decided not to play him and that's it, doesn't mean there's a rift, it doesn't mean anything.

Reagovat
protiproudu

Přesně tak, hnusnej Naniho faul. Hezky to řek.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, som prave nevedel ci sa nieco spekulovalo aj pred tym alebo islo len o toto

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem načo vôbec išiel do Chelsea

Reagovat
spider_8

Tenkrát to nebyl špatný nápad. Odcházel Ballack a Deco, takže přišel aby kryl záda Lampsovi. Jenže se zranil ve chvíli, kdy se zranil i Lamps a naopak. Když byl zdravý a ve formě, tak měl prostě moc velkou konkurenci. Potom odešel Carletto, který ho přivedl, přišel Boas, kerý ho nechtěl a zbytek už byl celkem jasný.

Reagovat
Chazy

Ale hlavně Ghaly ... to byl taky hráč... ten jeho komentář k Birminghamu a následná reakce Bruce, to nikdy nezapomenu. Ale fotbalově byl lepší jak Shawky a další..

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby si vzali Taarabta, byl by to skvělej obchod

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč....ale s jeho věkem a celkovým vytížením to spíš vidím na Rusko,Katar,Ukrajinu, USA ...v Liverpoolu to byl skvělý hráč na poslendí minuty ale když odešel tak uz to pak takova slava nebyla a nemyslim si ze v 32 by sel za par šupů hrat do nakreho prumerneho tymu v anglii

Reagovat
Bayern +

Queen's Park Rangers během minulé sezony prodělal 22,6 milionu liber a jeho dluhy narostly na téměř devadesát milionů. V tomto období se taky zvýšily výdaje na mzdy z 27,6 na 56 milionů liber.

To su strasni frajeri proste...

Reagovat
smazaný uživatel

Pompey podruhé. I s Harrym. Ale jich mi bylo líto, QPR určitě ne.

Reagovat
kvasha16

Pompey su nic oproti nim

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
madridcan
Reagovat
kiwwi

akurat dnes mi to posielal kamos na FB - neuveritelny kokot ten rozhodca

Reagovat
madridcan

100 pre Fa Cup v rukach Manchestru United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
C0br

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Radši Everton.

Reagovat
madridcan

Hej? No....minimalne zaujimave z tvojho pohladu.

Reagovat
tomasinho

Tak větší rivalitu a nenávist cítím k United. U Evertonu to je o rivalitě, velké, ale zdravé, žádná extra nenávist. Navíc by si to i Moyes takový úspěch zasloužil.

Reagovat
Swarley

ono je tohle dle mého strašně subjektivní a hlavně je potřeba odlišovat rivalitu jako takovou a jak ty říkáš nenávist, pohrdání a nebo odpor...rozhodně Liverpool nemám nějak v lásce, ale pořád ho beru jako tradičního, velkého soupeře, kterého nějakým způsobem respektuju...

rozhodně mnohem horší pohled než na vás mám na Chelsea a City, kde ta rivalita v pravém slova smyslu není tak velká, ale daleko výraznějí k nim cítím odpor...

Reagovat
tomasinho

Tak jasně, že člověk pořád cítí větší respekt k rivalovi, byť velkému, než k těm dvěma, hlavně Chelsea, k City jsem si nedokázal vytvořit takový idpor jako k Chelsea prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

A za tyden bude Chelsea dost mozna zase poslednim zastupcem PL v Evrope

Reagovat
Swarley

oni vždy ví jak nasrat ještě víc

Reagovat
kiwwi

pozeram na zostavy a dnes sa tam moze Simpson rozpravat akurat tak s Perchom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v jednom polocase bude hrat na strane, kde jsou lavicky, tak muze pokecat aspon s klukama, co se budou rozcvicovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už by si Moyes zaslúžil nejakú trofej.

Reagovat
Zaschrona

Trofej nastesti neni za zasluhy..

Reagovat
kiwwi

ak nie United, tak Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

to ale budute musiet najprv prejst cez Chelsea

Reagovat
kiwwi

nu nuhuvur

Reagovat
kvasha16

nu huvurim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Nad hlavu ho zdvihne Pablo Zabaleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi jeden z nejtalovanejsich hracu na svete ..sledovat jeho hru byla radost ..ted uz to bohuzel takovy neni

Reagovat
madridcan

Som si pozrel jeho karieru a v drese Santanderu dal gol Realu A ten zapas som videl. Tiez ked si vybavim hracov alebo aj hercov a herecky, ze ako som na nich pozeral niekedy ci v zapase ci vo filme a potom, ked ich starsi spoznam si poviem: ,,Co ti je*e? To je on(a)?"

Reagovat
Rssa

Tak to řekni rovnou, že vypadá jak Howard...

Reagovat
madridcan

Ked to je ten z TBBT, tak tam som tiez skoro lahol, ked som zistil, ze hral syna vo Vianocnyh prazdninach http://cdn.cztorrent.net/image/original/IETqNr0Wu2vqnFkl

Btw(nezavisle na tebe, ale ked uz mame filmy tu), tak jeden z mojich oblubenych filmov ma dneska 15 rokov(Fantomas nech zavrie oci) http://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2013/03/still-abiding-after-15-years-the-laid-back-world-of-big-lebowski-worship/273750/

Reagovat
madridcan

Vyssie som si vlastne zamenil Howarda s Leonardom

Reagovat
Rssa

Jo, tak tenhle film mě nikdy nějak zvlášť nedostal...

Reagovat
madridcan

styri hviezdy, ale od teba ma

Reagovat
Rssa

To znamená, že to je solidní řemeslo.

Reagovat
smazaný uživatel

klasa

Reagovat
niflheim

Díváte se někdo na NUFC? On hraje Obertan v útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

HBA. Obertan hraje LW.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to zatial vyzera?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme udrzbu, budeme chtit rozhodnout az doma. Nemeli jsme zadnou sanci, ale Anzi vlastne taky ne, jen Eto jednu strelu doprostred z 25m. Hatem za chvilku pujde dolu a prijde Shola, takze treba pak nejakej gol uhaluzime nebo zase dostaneme jako darek penaltu

Reagovat
madridcan

Inak to si robia picu na PL strankach s tou fantou? To ma aky zmysel? Polka hracov mi nebude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

čo im ostáva? naťahovať jedno kolo na 2 mesiace alebo kedy sa hrajú dohrávky?

Reagovat
madridcan

Bud alebo zrusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobré takto, aspoň to je ucelené a všetci majú rovnaké podmienky. Iba noobovia, ktorí si to stavajú na výsledkoch jedného tímu a ten (bohužiaľ) nehrá, majú smolu.

Reagovat
madridcan

Vsak mozes mat max troch hracov z jedneho timu, tak kto by to na jednom time staval?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale sú experti, čo si tam dajú van Persieho, Rooneyho a Kagawu a zbytok doplnia nejakými Kebabmi z Readingu.

Reagovat
madridcan

Tak to by ten clovek bars vela bodov nemal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje mama je kebab.

Reagovat
smazaný uživatel

skôr o nej hovoria, že je šťabajzňa.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nefnukaj a bojuj ako chlap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

10 funny and very random football facts you never knew before. A player was once sold for a bit of pork?! Haha! :

1. The heaviest ever England player was a goalkeeper called Willie 'Fatty' Foulke. At 6 feet 6 inches tall, he weighed 22 stones and played for England around the turn of the century.

2. A Manchester City fan was banned in 1995 from bringing dead chickens into City’s Maine Road ground. He used to celebrate City goals by swinging the birds around his head.

3. Barcelona ’s Hristo Stoichkov was banned for six months in 1990 for stamping on the referee’s foot after being sent off in a Cup tie against Real Madrid.

4. The Liberia team escaped imprisonment by holding Gambia to a goalless draw in 1980. The Liberian Head of State, Master Sergeant Samuel Doe, had threatened to jail them it they lost.

5. The Scottish Cup tie between Falkirk and Inverness Thistle in 1979 was postponed no fewer than 29 times because of bad weather.

6. The Sampdoria team and 200 players walked 20 miles to a mountain sanctuary near Genoa in 1969 to thank the Madonna for helping them stave off relegation.

7. In 1998, The Macclesfield mascot, was sent off for making obscene gestures during a players’ brawl in the match with Lincoln City.

8. At the age of 52, Pedro Gatica cycled from his home in Argentina to Mexico for the 1986 World Cup, only to find on arrival that he couldn’t afford to get in. While he was trying to haggle for a ticket, thieves stole his bike.

9. A Tanzanian soccer match was postponed in 1978 after the referee was arrested on the pitch and accused of smoking marijuana just before the kick-off.

10. Romanian midfielder Ion Radu was sold by Second Division Jiul Petrosani to Valcea in 1998 for 500kg of pork (Worth about £1750)

Reagovat
smazaný uživatel

o Foulkem sem někdy četl, to musela být super postavička. Prý honil sudí po hřišti :)

Reagovat
blade115
Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

aká je asi hmotnosť 22 kameňov?

Reagovat
C0br

140 kilo

Reagovat
Kowe

ta dvojka.. to musel byt slušnej magor

Reagovat
Swarley

roztočíme mrtvýho čápa nad hlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bolo v zápasoch proti Spurs, tak by to bolo pekné a symbolické.

Reagovat
Talker

Tradiční oslava, já to taky dělám, když se mi něco povede Lepší než dýmovnice a když máš ledničku,tak ti to vydrží i dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham koupil Zata Knighta za 30 treninkovych souprav

Reagovat
Erdovec

by mě zajimalo co s tím masem dělali

Reagovat
Ligter

V těch tréninkových soupravách nikdo nebyl.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
vodka

Yobo šel myslim za teplákové soupravy do EFC, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nepozná niekto nejaký dobrý film alebo literatúru, dokument, hocijaký materiál o amerických pracovných táboroch počas WWII?

Veľká vďaka, ak niekto má.

Reagovat
smazaný uživatel

... a dá mi o tom vedieť.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

veľmi pekne ďakujem.

Reagovat
Rssa

Zkus "Vítězství" se Stallonem. Splňuje to podmínku "počas WW2", "tábor" a "americký"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Torres je fakt ztracenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KLAkxSjs8ZY Tak a mame tu trailer k trojke Asi to bude tahat Alan, snad sa pochlapia oproti dvojke, ale nevyzera to tento krat na nejaku ozieracku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo k tomu, že som netušil, že sa chystá trojka. Páčila sa mi jednotka, dvojka už bola trocha pritiahnutá za vlasy podľa mňa a trojku si neviem ani predstaviť, už ich Galifianakis snáď nezdroguje, či? Inak, ako tam môže byť ten aziat, keď v dvojke zomrel?

Reagovat
madridcan

Nezomrel. Bol zatknuty.

Reagovat
C0br

Tak teasery k předchozím dílům taky vtipem nesršily.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové filmy to jooo to vám jde..místo abyste zabořili obličeje do knihy

Reagovat
C0br
Reagovat
smazaný uživatel

poučné

Reagovat
madridcan

Knihy citam. Priemerne za tyzden precitam jednu knihu. Zalezi od rozsahu. Ak ma nejakych 600-700 stran, tak mi to trva dlhsie. Ale ked je taka 350-400 stranova, ide dole za tyzden Niekedy to vsak trva kratsie. Som unaveny a chce sa mi spat, ale ked je dej, ked sa proste nemozem odlepit, tak musi ist unava stranou

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

snad to bude lepsie ako dvojka

Reagovat
kiwwi

Luis Suarez: “Manchester United hold a lot of sway over the press here and they’re always going to use it in their favour.”

Reagovat
madridcan

200 pre Frasiera

Reagovat
kiwwi

201 ale

Reagovat
madridcan

No...200 bolo venovane Suarezovi Nevies o tom nieco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
madridcan

Tottenham mam handicap, ide to krasne. Viem si predstavit aj tak 4-5:0. Ak nepolavia.

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze z Interu je uz take tragicke muzstvo som ani nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mm kohouti jedou trochu se ty nedele bojim

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má Chelsea nějakého sympaťáka, tak je to on.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

no chlsea o jakym sympatakoj si to mluvil?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
Rssa

Dej jim, MUfanům nechápavým

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se zastávej toho východočecha divného.

Reagovat
Rssa

To bude nějaký multinick - SuperFrankie nebo valloire se nudí, tak prudí. Toto není reál!

Reagovat
smazaný uživatel

SuperFrankie by tam hodil niečo o Giroudovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím rozdíl oproti takovému Lolkáčovi.

Reagovat
Rssa

Lolkáč je náš. Vy máte C0bru, my máme Lolkáče. Oba mají jiný pohled na rivala než ostatní. Akorát od vás chybí pokora a úcta k rivalovi, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Rival co má fanoušky co nedokážou používat ani jméno klubu a protivníkovi říkajou zásadně "mrdky" a podobně, si úctu nezaslouží. Nemluvě o obviňování s různých nekalých praktik. Což je zároveň elegantní reakce na to, jak je na tom s úctou ten náš rival, ergo vy.

Reagovat
Rssa

Jste na vrcholu, tak udělejte vstřícné gesto, ne? Ne se furt dokolečka chovat jak šulini. A hlavně je už vtipně zoufalé, jak všude musíte vkomponovat Liverpool. Trošku do oči bijící.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych rád udělal vstřícné gesto. Přece jenom Liverpool je pořád o třídu, či dvě sympatičtější než špína typu Chelsea, nebo Man City. Aji když mám poslední roky pocit že si v plýtvání peněz s něma nezadáte. Ale zatím to vypadá že si na to dokážete vydělat. Ale ta vyhrocená rivalita ten respekt k tradičnímu soupeři hodně stěžuje no.

Reagovat
smazaný uživatel

no v utorok predsa.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot no

Reagovat
Woods

zido a sympatak ? spolu s Ferreirom, Torresom, Benitezom je to najvacsia rakovina v tyme

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Rooney by v létě mohl opustit Manchester United, podle informací ESPN by lídr anglické ligy zvážil prodej reprezentačního útočníka za 35 milionů liber. newim no jestli 35 max 25 bych za nej dal

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych za něho nedal ani tolik, páč tolik peněz nemám. Každopádně kdybych ho měl v kádru, tak bych ho pod 70 neprodal, páč se nedá nahradit.

Reagovat
C0br

Já bych poslal zadarmo. Bez kondice, pořád zraněnej a i za děvkama chodí

Reagovat
kiwwi

a ta forma...20 kanadskych bodov za 20 zapasov to je nieco priserne - ako vravis, aj zadarmo je zanho vela

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pozor, Carlos chytá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zadarmo ho nikdo nechce, musíme připlatit 35 miliónů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

pod 70 paneboze

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavé že ta Liverpoolská bídná úroveň výkonů se projevuje aji v úrovni jejich fanoušků.

Reagovat
Maresma

Reagovat
C0br

Zrovna ty jsi toho přímým důkazem!

Reagovat
Maresma

Reagovat
Honza Matoušek

Vždyť jich tu takových běhá od každého klubu pár

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aji ten nejkontroverznější od nás, čti Kiwwi, má přehled o fotbale dost velký na to, aby viděl kvality takového hráče. V takovém trollování se vyžívají akorát hateři.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti neviem, nejako som sa tu ešte nedočítal, že by sa kiwwi pri Suárezovi vyjadroval o jeho nesporných futbalových kvalitách.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu je tuším ani nepopírá.

Reagovat
kiwwi

napisal som to neraz

Reagovat
Maresma

Jj, vám nefandí nikdo kdo nemá přehled o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože gloryhunteři musíjou mět přehled o tom kdo ne nejlepší.

Reagovat
papos182

ManCity uz cihaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nechcemem ho (respektivě Mancini)

Reagovat
smazaný uživatel

v lete bude možno nový tréner, útočník by sa vám jeden zišiel...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude nový trenér (ale to tak na max. 10%), tak bude v kadru čistka a mohl by se o něho zajímat. Podle všeho ale Mancini zůstane a tu čistku provede stejně (Nasri, Milner, Lescott, Sinclair, Kolarov, Kolo, Maicon, Džeko a možná i Barry a Téveze , podle posledních zpráv dokonce Hart, ale to bych na něj asi poslal Pepeho !!! v setrvání Guidettiho stále doufám...)

Robert už začne praktikovat 3-5-2 a bude si na to chtít přivést hráče, samozřejmě bude chtít mít dvě jedenáctky (jednu 3-5-2 a druhou 4-5-1)

Pro zajímavost je sepíšu podle toho jak si myslím že budou vypadat

(4-5-1)------------------Hart (snad ! )----------------

Zabaleta-----Kompany-----Nastasić---------Clichy

-------------------Yaya-------Rodwell-----------------

-----Navas--------------Kun----------------Sivla------

------------------------Benteke-------------------------

(3-5-2)-------------------Hart----------------------------

-------Richards------Kompany------Mangala---------

Cuadrado--------Yaya------Barry------------Sandro

--------------------------Silva----------------------------

-----Lamela/Bojan/Jojo------Cavani-------------------

A ještě doplnění kádru: Williams, Kondogbia,...

Bude to krušný přestupový období

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlivky: Williams (Crystal Palace, nikoli Swans), Sandro (Porto, nikoli Spurs)

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Williams, z lavicky Eagles na lavicku rezervy City

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kříženec Sivli a Iniesti

Já doufám že ho koupíme a prostor bude dostávat.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl hodne velky fail z jeho strany, a Cristal Palis se i bez toho uz musi vyrovnat se ztratou Zahi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Milnera bych třeba klidně z fleku bral k nám, Kolarov by sedl jak prdel na hrnec u Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho s Gibbs vám nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

*a

Reagovat
niflheim

Proč ho mám zafixovaného v hlavě jako RB

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším ikdyž byli zranění všichni RB, tak hrál Kolarov na LB a na pravo šel Clichy.

Reagovat
I am Mancunian

milner by si u nas absolutne nekopol

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, protože Ramsey > Milner

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Je to vynikající hráč, co zápas odjezdí po prdeli. Zahraje i kraj do zálohy, má skvělý pohyb, rychlý, v zakončení taky není jalový. Já ho mám dlouhodobě v oblibě.

Reagovat
I am Mancunian

zly neni, ale u nas by som pre neho vobec nevidel miesto a rozhodne by som ho ani nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Roli současnýho Valencii by zastal s asi tak stokrát větší grácií.

Reagovat
I am Mancunian

no ved prave, mame Valenciu

Reagovat
Bayern +

To i Vaz Te.

Reagovat
vodka

nemyslím si.

Reagovat
fantomas

Já o tom sem dokonce přesvědčenej. Celosezonního Valenciu by si namazal na chleba letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov v Arsenale by bol splnený sen, ale je tam preňho trochu pretlak už. Na krídlo by som ho ale chcel.

Reagovat
kiwwi

Milnera ani keby k tomu davali 15 mil.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

je to týden zpět, co fanoušci psali ani za 50, šel by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

To by bylo fajn, nekam na nejaky 3 roky za poradnou palku a tim prinest do sveho milovaneho Evertonu potrebne finance za % z dalsiho prestupu a pak se jako kral vratit domu..

Reagovat
smazaný uživatel

a to chce vrit Gerrardoj kapitanskou pasku nato nema :DD

Reagovat
smazaný uživatel

Problémový dánský útočník Nicklas Bendtner, toho času na výplatní pásce Juventusu, je možná nejméně oblíbeným hráčem světa. Repliku jeho dresu nekoupil jediný fanoušek Juventusu. Starou dámu přitom posílil už loni v létě.

Reagovat
C0br

Budějky trošku liverpoolská efektivita - 90 střel a 2 góly

Reagovat
Erdovec

90

Reagovat
smazaný uživatel

pfff prospero tebe mama porodila analem snad nebo uz nevim twle

Reagovat
Rssa

Nedělej ostudu a smaž účet.

Reagovat
smazaný uživatel

Z těhle nadávek vyrosteš až zjistíš že nikomu kromě tebe nepřipadajou vtipné.

Reagovat
I am Mancunian

fanusik liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

to nemelo bejt vtipny to je kruta realita

Reagovat
I am Mancunian

o to viac je to smutnejsie

Reagovat
fenixLFC

od teba to sedi..ale je to koko*

Reagovat
I am Mancunian

ja sa chovam slusne

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

už vypadni.. nikoho tu nebavíš

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu nejsem kvuli tobe

Reagovat
Kowe

kdyby si byl tak z toho mám normálně depku

Reagovat
niflheim

A potom se divíte, že nebereme scousery vážně.

Reagovat
Kowe

Taky tu máte pár takovách expertů. A zrovna u tady toho..hmm.. pochybuju, že vážně fandí LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

co vas zere ? ze jich mame tolik ? ze Liverpool ma ty nejlepsi fanousky po celym svete ?

Reagovat
Chazy

Hrubasi, tak tohle mě položilo...

21:24 Zambrana chce Liverpool

Carlos Zambrano je dalším hráčem Frankfurtu, o kterého se zajímají movitější kluby.

Když jsem viděl ten titulek, tak jako dobrý, ale že je to vážně on, to by mě nenapadlo.

Reagovat
soukup

taky sem se pousmál

Reagovat
Chazy

Protože ten kripl flanky, co má šišku místo mozku, protestuje proti aukci, budem muset hlasovat, abysme si ji v C udrželi... tak doufám, že mě nepřekvapíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

sakra, to měla bejt reakce

Reagovat
Kowe

Tak nápojovej technik to být nemůže no. Ale mohl by stát za soupeřovou bránou a házet před ni nafukovací míče, v tom by mohl být dobrej.

Reagovat
Chazy

Lol, bez tebe bych si na ten gól už asi nikdy nevzpomněl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

300. pre Pabla Zabaletu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale věnoval bych to spíš návratu richardse, prý 3-4 týdny a bude schopen naskočit !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale chýba mi tento Židák, sympatický a šikovný hráč...

Reagovat
fantomas

What do Oscar Pistorius and Celtic have in common? They lost both legs and only had 3 shots on target

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Prčo ses neozval? Jsem ti psal maila ohledně rozhovoru, nakonec bude Javor.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Top 10 shirt sellers in the United Kingdom:

1) Robin van Persie – 25.4 %

2) Steven Gerrard – 8.2 %

3) Wayne Rooney – 6 %

4) Shinji Kagawa 5.8 %

5) Luis Suárez – 3.6 %

6) Eden Hazard – 3.1 %

7) Paul Scholes – 2.7 %

8) Fernando Torres – 2.5 %

9) Sergio Agüero – 2.2 %

10) Lukas Podolski – 2.1 %

Reagovat
smazaný uživatel

akože v tejto sezóne?

Reagovat
tomasinho

Jojo. Ono nově příchozí hráči vždy prodají hodně dresů, v téhle tabulce jich je dost, RvP, Kagawa, Podolski, Hazard. Krom těch klasik samozřejmě no.

Reagovat
smazaný uživatel

potom som celkom prekvapený, že tam nie je Cazorla, resp. že je Podolski pred ním.

Reagovat
niflheim

Nedělají Cazorlu jen v autentické velikosti?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Se stále zdražujícími lístky musí fans Arsenalu při těchto investicích myslet víc dopředu a kupovat si dres hráče, který jim do sezóny či dvou neuteče.

Takový navrátilec Wilshere s novou 10 ...taky bych čekal, že bude před Podolskim.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo si uvedomili, že pri našej prestupovej politike je lepšie kúpiť si čistý dres bez mena alebo si tam dať svoje meno.

Reagovat
SunFells

To by nevysvětlovalo toho Podolskiho Ale je jisté, že to tak dělá víc lidí než dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som prekvapeny ze tam nie je giroud, ten urcite svoje dresy nakupuje rad

Reagovat
smazaný uživatel

Torres. Ten se asi kupuje na spálení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Scholesy

Reagovat
Swarley

že by to bylo tou změnou čísla? těžko říct, ale každopádně je to paráda

Reagovat
Erdovec

SG

Reagovat
cristiano.K.

Gerrad a Scholes

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes>Giggs

Reagovat
tomasinho

Brácha má oba

Reagovat
smazaný uživatel

Môj len Giggsa a to ho po kauze ani nechcel...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

pro mě fotbalově né

Reagovat
smazaný uživatel

To je už o inom...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Redaktor BBC na zápas manchester - real http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZXHIJY7m8Ys

Reagovat
kiwwi

je fanusikom City a odvtedy sa vraj neobjavil na obrazovke

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

už som myslel, že ho budú vážiť podľa tvojho komentáru.

Inak, to aj Marcelo a Benzema. Samozrejme, že nikto z nich do basy nepôjde.

Reagovat
kiwwi

Fergie zabanoval 2 denniky (Independent a Daily Mail) az kym sa neospravedlnia za nezmyselne clanky o Rooneyho odchode

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto prosím vás ako pošlem kamošovi veľké množstvo fotiek??

Cez mail je to otravné, dokým sa to načíta...

Reagovat
smazaný uživatel

si nafotil akty?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejepisná kniha, kt. všade nepredávajú.... Vy prasce..

Reagovat
kiwwi

viem, ale tebe nepoviem

Reagovat
smazaný uživatel

viem, ale iba ak by si posielal kamoške.

Reagovat
niflheim

Spíše fotky kámošky, ne?

Reagovat
kiwwi

uvdomujes si, na koho reagujes?

Reagovat
smazaný uživatel

podľa jeho otázky si to samozrejme uvedomuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo.

Reagovat
I am Mancunian

zozipuj to a posli ako jeden subor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

zozipuj to a nahod to na ulozto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cestovateľ

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý seriál

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/praise-for-gylfi-08032013.page?

Mám za něj hroznou radost. Před cca pěti zápasy, těsně po příchodu Holtbyho a jeho slibném začátku, už jsem o gylfiho u nás měl pomalu strach a bál jsem se, že z něj bude další Pienaar. Je skvělé že se teď takhle chytl. Teď ho budeme strašně potřebovat a v kombinaci s Garethem to může být naprosto klíčový hráč ve zbytku sezóny.

Fuck yeah Gylfi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holtby mal sľubný začiatok?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát jsi ho viděl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

vždy okrem zápasu s WHU a prvých 45 minút proti Magpies.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je potom divný, protože proti WHU byl zrovna slabý jak čaj. V předchozích zápasech ukazoval, že by mohl zabrat pozici AM pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa teda absolútne ničím neočaril, nedôrazný, často nepresný, mal pár dobrých momentov, ale na to, že hral AM, tak som o ňom často ani nevedel. Určite pôjde hore, keď sa usadí, prísť do PL, ešte k tomu v januári nie je ľahké, ale naozaj som na ňom nevidel moc dobrého.

Reagovat
kiwwi

jeho centre su uzasne a maju oci, vcera hral vyborne - ale vcera asi vsetci od vas, pretoze Inter bol slabucky jak caj

a vysvetli mi niekto, preco nehrava Defoe zaklad? Ja viem ze je to palic, aj vcera to predviedol, ale bol asi tak 100x platnejsi ako Ade

Reagovat
tomasinho

Byl zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

400. pro LFC a Patrika Bergera

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

to wilsherovo sako vypadá hodně dobře. wengerův postoj už ne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takéto športové saká a rifle sú super kombinácia.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

V čem se liší sportovní sako od normálního?

Reagovat
kiwwi

strihom, nasivkami na rukavoch, materialom

Reagovat
hefy

Hehe, to, že je ''sportovní'' sako většinou slim z něj nedělá jinou kategorii. Já mam taky slimový sako a ''sportovní'' rozhodně neni. Nášivky jsou nechutný, ale znova - nedělá to z toho ojedinělou kategorii. Pojem sportovní sako proste neexistuje. :)

Reagovat
kiwwi

jak neexistuje, ked ho pouzivame

Reagovat
hefy

Ale špatně, sportovní sako je normální sako. Neni tam jediná odlišnost.

Reagovat
fantomas

No to sem nežral, tady se snad bude odmlouvat módnímu šampionovi.

Reagovat
cristiano.K.

to je snad bola né?

Reagovat
fantomas

Co já vim, jak se oblíká náká Bola.

Reagovat
cristiano.K.

já taky nevím,ale je tak bohatý,že si může dovolit sako za 1500€

Reagovat
kiwwi

msgoo v jeho obleku a kravate

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

aw ma oci ako vilo rozboril pri slove emocie

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nechápu tu větu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Aha, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší Liverpoolu! A pokud neslavi narozeniny, tak si nedovedu vysvětlit proč jim Spurs ty 3 body takhle darovali... Každopádně 5 gólů a pěknej zápas, rozhodně sem rád že sem koukal na tohle a ne na FA cup.

Reagovat
Woods

zid prac sa s Chelsea konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun je skvělý hráč, bohužel v Chelsea si takových hráčů neumí vážit a to je také důvod, proč odchází Lampard. Takoví hráči by měli hrát dokud to jen jde, ale asi je něco jiného, když si majitel klubu potřebuje neustále dokazovat, že v penězích je veškerá moc, kterou momentálně má. Chelsea fandím ale tento přístup mi hrozně vadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele