Zůstávám v Tottenhamu, ujistil Berbatov

07.01.2008, 11:52
Aktuality
Odchod Dimitara Berbatova z Tottenhamu se zdál být takřka hotovou věcí, všechno je však jinak. Bulharský útočník nechce odejít do většího klubu, jak informoval jeho agent, a zůstává na White Hart Lane.

Berbatova jsou poslední dny plné noviny. Může za to jeho agent Emil Dančev, který vyhlásil, že kanonýr Tottenhamu chce přestoupit do většího klubu. Třeba do Manchesteru United, který o něj jeví zájem.

"Je směšné, kolik je kolem mě spekulací. Mám po krk vidění sebe sama v novinách. Chci žít v klidu. Zašlo to moc daleko," prohlásil pro bulharskou televizi. "Jsem hráčem Tottenhamu a snažím se pro klub odevzdat to nejlepší."

V reakci na Dančevovo prohlášení zveřejnil manažer Tottenhamu Juande Ramos cenu, za kterou by Berbatova prodal – přes třicet milionů liber. "Je to legrační, nemyslím si, že bych měl takovou cenu," reagoval Berbatov. "Nejsme tým jednoho muže. Já jen musím dělat svou práci a střílet góly."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslim ze je dober že zustane prospěje to mu a spurs jejich hra je na něm postavená je to velmi kvalitni utočník

Reagovat
Devil

Dělá dobře !

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě půjdou Spurs s Ramosem nahoru. Po příští sezóně si zahraje ligu mistrů i Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova...ať tam zůstane Tottenham hraje líbivej fotbal jen ta obrana skřípe a Ramos je zkušenej kouč to co udělal v Seville byl super kus práce...

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov patří k nejlepším útočníkům premier league a tottenham by bez něj nedokázal být hodně nahoře ,ikdyž tam má hodně kvalitních útočníku ale berbatova by někdo těžko dokázal nahradit, ptoto je pro spurs dobrý že zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že Dimitarovi v poslední době tyhle řeči kolem něj docela svědčí. Nejprve jeho otec , že tam není šťastný což Dimitar popřel a asi týden nato dal Readingu čtyři kousky. A teďka ty spekulace s Man. Utd. a další dva kousky proti Readingu v poháru (jeden z penalty). Tak trochu mi to připomíná Luďka Sobotu v komedii jen ho nechte ať se bojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se mu teď daří, tak by spurs mohli navíšit cenu na 40 milionu liber.

Reagovat
smazaný uživatel

mám za to,že jde jen o to vyšroubovat cenu co nejvýš.na světfotbalu.cz je k tomu článek

Reagovat
daewa

No tak já si v reakci na některý komentáře rozhodně nemyslím, že by Spurs byli horším týmem bez Berbatova. Podle mě je právě on důvodem počáteční krize Tottenhamu, on za ni nemůže, byl prostě bez formy a hra Spurs byla postavená právě na něm, nikdo by se nedivil kdyby na začátku sezóny vyhrávali 3-0, 4-0 ale měli smůlu. Kdyby v létě odešel, tak se mohlo zapracovat na rovnováze týmu (hlavně v útoku) a rovnováze ofenzivní snahy Tottenhamu. Tímdle vůbec nezpochybňuju Dimitara, je to hvězdnej útočník, kterýho by chtěl snad každej tým na světě. Je dobře, že mu to tam teď padá, ale myslím, že v létě odejde a na SPurs to následky nezanechá.

Reagovat
smazaný uživatel

bruce měl zase pravdu.říkal ze az vystoupi sam Berbs tak vse popre presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pro kohouty dobré,myslím,že budou stále lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele