Zůstanu ve Wolfsburgu, potvrzuje Gómez

10.06.2017, 15:26
Aktuality
Mario Gómez svými výkony hodně pomohl Wolfsburgu s udržením ligové příslušnosti, načež se začalo mluvit o jeho odchodu. Německý reprezentant ale potvrdil, že navzdory spekulacím, z klubu neodejde...

Zkušený kanonýr se do automobilového celku vydal před startem uplynulé sezóny z Beşiktaşe, přičem měl s VfL útočit na pohárové příčky, realita ale byla nakonec úplně jiná.

Wolfsburg bojoval o holý život a nakonec musel podstoupit i barážové drama s Eintrachtem Braunschweig, nakonec ho však zvládl a udržel se mezi neměckou elitou.

Hned šestnácti ligovými góly k tomu přispěl právě Gómez, jenž byl během uplynulých týdnů spojován s odchodem, nakonec ale chlebodárce nezmění. "I přes obtížnou sezónu mám nadále plnou důvěru v tým, klub i fanoušky," prohlásil Gómez, jenž má smlouvu do roku 2019. "Rozhodl jsem se tak setrvat i pro nadcházející ročník," potvrdil. "Ostatně tady budu mít nejlepší možnost pro přípravu na nadcházející mistrovství světa," uzavřel Gómez.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
Fairplay

Asi tam jsou dobrý hotely

Reagovat
Beči

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně rád, že se konečně chytil a hraje někde, kde je na očích Je mi jasný, že v jeho věku a s jeho potřebou být první útočník to na velkoklub už asi nebude, ale dřív jsem ho hrozně žral

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho věku?

A co pak hraje Ibrahimovič, Ronaldo, ani Suaréz s Messim nejsou o moc mladší.

Všichni špičkovi útočníci něž velkokluby dávají největší odpovědnost za vstřelené branky. Nevymlouval bych se na věk, obzvláště když ty další generace jsou slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže všichni hráči, který jsi napsal, jsou úplně jinde, než je Goméz. Všechno to jsou superhvězdy, který ti dají 30+ gólů za sezónu, Goméz, navíc se svým sklonem ke zranění, se už moc zlepšovat nebude a pochybuju, že by měl místo v sestavě týmů jako je Real, Barca nebo znovu i ten Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale není to jen o věku, teď by se právě na vrcholu mohl ještě chvíli držet.

Je fakt, že Gomézuv výkon už není takový, jaký byl. Pořád si ale myslím, že má na víc. V útoku jedné z nejsilnějších reprezentací světa je vždy nebezpečný, už to mluví za vše.

Reagovat
vladino10

Je v tíme kde mu to padá, prestupom by riskoval, že dopadne ako vo fiorentine, kde sa do toho počas celého svojho pôsobenia nedostal..tusim aj vo vfl mu chvíľu trvalo kým si zvykol, zo začiatku tie góly moc nedával..on by podľa mna mohol inak v pohode robiť dvojku aj napríklad v bayerne, ale všetko podriaďuje tým ms, veď vlastne na klubovej úrovni už vyhral čo sa dalo..

A zas vfl je celkom ambiciózny klub aj keď teda túto sezónu tie ambície moc nenaplnili, ale určite to nie je klub ktoreho cieľom je hrať o záchranu..

A ani si veľmi neviem predstaviť kam by mal ísť, do inej ligy by som sa byť ním určite nehrnul a v rámci bundesligy sú momentálne kluby ktore zvyknú hrávať poháre ako leverkusen alebo schalke len v o niečo menšej prdeli ako vfl..

Reagovat
vladino10

Aspoň podľa môjho názoru je to co môže získať v nepomere voči tomu čo by riskoval

Reagovat
smazaný uživatel

má bejt kapitán

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na Laviho ? Byl se tam někdo podívat?

Reagovat
smazaný uživatel

je rozumne ze ostava v druhej najlepsej lige sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Uff

Reagovat
smazaný uživatel

legenda fiorentiny!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blackhawk88

Gnabry oficialne do Bayernu radsej by som bral Lemara

Reagovat
blackhawk88

znamena to len jedno, ze Bayern sa viac o Alexisa zaujimat nebude a prestupi pravdepodobne do City

Reagovat
vladino10

Prečo myslíš, že to musí mať nejaký súvis?

Chcieť alexisa za 40+ mega do základu a kúpiť gnabryho za 8 je dosť rozdiel

Jasné, ak aj odíde costa tak máme plno, ale nemyslím si, že gnabry ma byt hráčom do základu, skôr do budúcnosti a my toto jedného hráča do základu proste potrebujeme..viem si predstaviť, ze pomaly odstavíme ribéryho, respektíve, že jeden z dua rr aj tak premarodi nejaké týždne a mať comana a gnabryho ako backupy, prípade základ proti slabším súperom by mohlo byť ok..

Nebolo by asi dobre to stavať na riberym aj ďalšiu sezónu, za mňa by mal na ten post prísť niekto top..

Alebo teda, neviem či to je pravdepodobné, ale ak nám naozaj ponúkajú za comana 60 mega, vzhľadom na to, že už teraz je stále zranený by to tiež nemusel byť zlý tah..

Reagovat
blackhawk88

mas pravdu, suvis to nemusi mat. no sam som zvedavy ako to vyspekuluju.

Reagovat
vladino10

No ja aspoň dúfam teda, lebo myslienka, že buducu sezónu bude ribery alebo gnabry hráčom zakladu, no neviem

Reagovat
blackhawk88

no to ano, uprimne, Arjen este dosahuje najvyssi level, ale uz to nie je na celych 90 minut a 50 zapasov rocne, vek neoklame. Ribery uz na zaklad nema, idealny zolikovy hrac. Coman nedosahuje urovne tych dvoch a ani dlho nebude, chyba tam ta vola ist za vitazstvom za kazdeho stavu. Costa, tragedia, asi pojde prec, ale podla mna sa vyckava, ci toho Alexisa podpisu alebo nie. Teraz Gnabry, mlady a bez pochyb velmi perspektivny. No nie je to ten "granat", ktory by hned dokazal nahradit RR. Cize, ja tiez stale dufam, ze sa mylim a zaujem o Alexisa je a ze ho dotiahnu.

Cize kludne Costa prec ak pride Alexis, a Comana by som v pohode tiez predal ak by priviedli Lemara.

Reagovat
vladino10

arjen este smerom dopredu fajn, ale už proti realu bolo vidno, ze po 60. minúte sa prestal vracať dozadu brániť..ak nám bude fungovať záloha, tj niekto kto zvládne lepit tie občasné diery na kridle po robbenovych výletoch, tak robben ešte v pohode..resp ak by okolo 60-70. Minúty zaňho naskočil hoci aj ten gnabry alebo ribery ako žolík..

To sme riešili aj po reale, osobne si myslim, ze jedného staršieho hraca v zaklade ktorému dôjde ku koncu dych zvládneme a robben má kvalitu na to aby ním bol..problémom tejto sezóny však bolo, že sme tam tých starších mali ribéryho, xabiho aj robbena a všetci traja museli po 60. Minúte von z ihriska a my sme uz nemohli kvôli tomu reagovať na priebeh hry..

To ľavé krídlo treba riešiť urgentne, vpravo to robben s nejakým vhodným zaskokom za chrbtom ešte sezónu potiahne..

Reagovat
db18

Jestli ho hned nepošlem hostovat, tak doufám, že jde aspoň o náhradu za odcházejícího Costu, sice je Serge stejně náladový, ale na druhou stranu aspoň německý reprezentant.

Reagovat
smazaný uživatel

Cize Alexis uz asi nebude, ktovie, Lemar mozno strateny este nie je...Jj, Lemar by to Bayernu zapasoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele