Ztratili jsme tady dva body, hodnotil zklamaný Babel

29.10.2012, 15:08
Aktuality
Ryan Babel si včera po šesti letech znovu zahrál v ostře sledovaném utkání mezi Feyenoordem a Ajaxem a po závěrečném hvizdu nebyl příliš spokojen. Ofenzivní fotbalista amsterdamského celku se hůře smiřoval s remízou 2:2 v zápase, v němž hosté sahali po výhře...

"Ztratili jsme tady dva body. Feyenoord je silný, ale mohli a měli jsme tenhle zápas vyhrát. Zápasu samozřejmě nemůžete dominovat celých devadesát minut, ale hodně dlouho šlo vše podle našich představ. Po našem vyloučení Feyenoord získal převahu, ale moc šancí si nevytvořil. Pellè je hodně silný na míči a ve vzduchu a nakonec toho také využil," litoval Babel.

Ajax v utkání dvakrát vedl, na trefu Eriksena ze 12. minuty ale dokázal odpovědět mladíček Jean-Paul Boëtius a když už to vypadalo, že duel rozhodne gól Siema de Jonga chvíli po návratu z kabin, zajistil domácím v nastaveném čase remízu Graziano Pellè. Tou dobou už hosté hráli bez Niklase Moisandera, který dostal v 75. minutě druhou žlutou kartu.

"Cítil jsem, že si svými verdikty nebyl příliš jistý a zákroky posuzoval necitlivě. Ty dvě žluté karty dát mohl, ale pak zase nechat hru plynout poté, co mě nakopl Clasie. Ta druhá žlutá karta pro Niklase ale byla podle mě až moc přísná. Feyenoord se díky tomu následně dostal do hry," nebyl Babel zcela spokojen s výkonem sudího Base Nijhuise.

Ajax i Feyenoord mají na svých kontech 18 bodů a jsou na čtvrté, respektive páté příčce tabulky. Na vedoucí Twente aktuálně ztrácejí sedm bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT : Howard Webb informoval o tom, že se bojí o svoje místo v MU po skvělem výkonu Marka Clattenburga v zápase proti Chelsea. Proto se bude snažit v sobotu proti Arsenalu dokázat, že hodlá o místo bojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

styděl by jsem se fandit klubu jako je MU

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo..ja jo..jeste si vem jak se oni chovaji..jako by se nic nedelo..

Reagovat
Neuro

*Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a já bych jsem se stiděl za takovou češtinu

Reagovat
smazaný uživatel

za tu tvou jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dávám 1 na United + redka pro hosty. Snad budou dobrý kurzy.

Reagovat
nani92

Reagovat
stas87

mensi vtip:

KRESŤANSTVO: Máš dve kravy. Jednu dáš susedovi.

SOCIALIZMUS: Máš dve kravy. Štát ti obe vezme a zavrie ťa.

KOMUNIZMUS: Máš dve kravy. Štát ti obe vezme a dá ti trochu mlieka.

...NACIZMUS: Máš dve kravy. Štát ti vezme obe a zastrelí ťa.

EURÓPSKA ÚNIA: Máš dve kravy. Štát ti vezme obe, jednu zastrelí, podojí druhú a mlieko zahodí.

TRADIČNÝ KAPITALIZMUS: Máš dve kravy. Jednu predáš a kúpiš si býka. Stádo sa zväčšuje a hospodárstvo rastie. Nakoniec všetko predáš a ideš do dôchodku.

ČESKÝ KAPITALIZMUS: Na dve kravy si vezmeš pôžičku od banky vo výške 1600 mil.Kč a odsťahuješ sa na Bahamy. Banka neskôr zistí, že to neboli kravy, ale kozy. Rozdiel zaplatia daňoví poplatníci.

FRANCÚZSKA AKCIOVKA: Máš dve kravy. Ideš do štrajku, pretože chceš tri.

SLOVENSKÁ AKCIOVKA: Máš dve kravy. Jedna je tvoja svokra a druhá tvoja žena.

Reagovat
Le Gunner

EU

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

EU pobavilo aj mňa. výstižné a zároveň smutné.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ta EU je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ajax bod ziskal a Feye 2 prodrbal skoda te obrovske sance kterou mel v nastaveni Graziano Pelle

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.facebook.com/pages/Premier-League-CZ/435935289797971?fref=ts pomozte mi rozjet stranku, nebudete litovat diky

Reagovat
AjaxFans

Já že byl zápas bez naších fans?

Reagovat
smazaný uživatel

však neboj, na DeKuipu inkasovali ke konci na 2:2 i lepší týmy... Musím říct, že když tam ty špíny rozjedou to fandění, rozklepou se tam asi kolena každýmu :-)

Jinak zápas to byl pěknej, nebejt tý redky, dohráli to asi v klidu.

Reagovat
AjaxFans

Celkem nesrovnatelná atmosféra,než když jsem pak čučel na chelsea - united.Pro naše to bylo malé pekloo,ta nenávist tam šla vidět,když někdo od nás házel aut,nebo roh,tak na ně řvali 3 řady lidí a sem tam něco létalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkám, dokážu pochopit mnoho. V srpnu jsem tam byl na Spartičce a když ty hovada spustili, bylo to fakt něco. Kam se hrabe Liverpool nebo třeba Lech ( ikdyž tam to mohlo bejt podobný, nebejt stadion v rekonstrukci před Eurem)...

Reagovat
smazaný uživatel

kolena se klepou jen sudím.. ten idiot pískal hrozně. Navíc mu absolutně nevadilo, že po našich házeli ti dementi vše možné. Dokonce trefili aj svého hráče nějaou malou lahvičkou. Jak může svaz dovolit takovým hovadům fans být dva metry od hřiště a děje se to tam pořád! Když už červené tak na obou stranách.

Reagovat
Elliasson

Zápas jsem neviděl, ale dávám ti za pravdu. Jedinou věcí, kterou na Feyenoordu a na celé nizozemské lize opravdu nesnáším, jsou fanoušci. Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci v Eredivisie jsou právě super stejně tak i návštěvnost.Jen ti magoři z Rotterdamu se neumí chovat když tam přijedem..

Reagovat
smazaný uživatel

13:50 Janmaata zasáhla vhozená lahev

Disciplinární komise v Nizozemsku bude mít v tomto týdnu práci, řešit se bude nedostatečná pořadatelská činnost Feyenoordu a fanoušci amsterdamského Ajaxu. Oba celky se včera potkaly v Rotterdamu a duel skončil remízou 2:2, v průběhu první půl byl z hostujícího sektoru vhozenou lahví ho hlavy zasažen domácí Janmaat.

Borci kolik berete za ty články? Snad každý kdo aspoň trošku sleduje Eredivisie ví, že zápasy Ajaxu a Feyenoordu se hrají od r.2009 bez hostujících fans a to až do 2014!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele