Ztrápená Mohuč musí hledat nového trenéra, Svensson se rozhodl rezignovat

02.11.2023, 20:07
Aktuality
Bo Svensson (© AFP)

Trenér Bo Svensson se rozhodl skončit v Mohuči. Bundesligový klub, který je v sezoně po devíti kolech stále bez výhry, o jeho odchodu informoval na svém webu. Rezignaci kouč oznámil po dlouhém rozhovoru se sportovním vedením.

Čtyřiačtyřicetiletý Svensson se rozhodl vyvodit důsledky z nejhoršího startu Mohuče do sezony v historii. Končí den poté, co jeho svěřenci vypadli ve 2. kole Německého poháru po porážce 0:3 s druholigovou Herthou Berlín.

V lize má Mohuč po devíti odehraných zápasech na kontě tři body. V sobotním duelu s Lipskem mužstvo povede trenér třiadvacítky Jan Siewert.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
Martin9719

Poslední dva zápasy docela tragédie takže ublížit to Mainzu asi už moc nemůže. Zejména na Olympstadionu byli úplně mimo. Daleko víc nás dokázal potrápit i Paderborn. Nic jinýho teď asi Mainz nakopnout nemůže. Zvlášť když nemají úplně jednoduchý program.

Reagovat
Rudnevs

“Svensson má pozíciu silnejšiu, tam neni taký tlak a podľa mňa oni sa proste kúsnu a nejak tým prejdu.”

- ja, včera. Kebyže chcete čísla k lotérii, tak.. no mňa sa radšej asi nepýtajte.

Reagovat
Martin9719

A viděl jsi ten jeho ztrápený výraz během min. posledních dvou střetnutí?

Reagovat
andrew96

Teď je samozřejmě každý velice chytrý. Ale mě to moc nepřekvapuje. Poslední dva výkony byly přímo příšerné, do toho El Ghazi, situace v tabulce. Tohle jsou faktory, díky nimž měl Mainz při odvolání "náskok" na Union nebo Köln.

Reagovat
Rudnevs

Ten El Ghazi to bol teda nákup.. vzali ho zadarmo a aj tak na ňom prerobili

Reagovat
andrew96

Když se před 3 roky bouřil Szalai, tak ten měl alespoň nějakou pozici v klubu a přínos.

Tohle je zlý sen no.

Reagovat
Rudnevs

Na toho som už aj zabudol, pozerám, že v lete ukončil kariéru. Jeden z tých zaujímavejších útočníkov, škoda, že sme si ho nechali utiecť... Naposledy to skúšal ešte v Basileji, ale tam v poslednej dobe tráva nerastie a aj on sám už posledné roky vyeral dosť vyhoretý.

Reagovat
andrew96

Snad se brzo zase někde uchytí. Mainz vyhrabal z bahna, přičemž málokdo tehdy čekal, že je to ještě možné. A ještě v tomu v dalších dvou sezónách sebevědomě útočil na evropské poháry.

Reagovat
Rudnevs

Určite bude žiadaný, zvlášť keď už pred Mainzom mal celkom meno vďaka Lieferingu a úspešnej hráčskej kariére. Schwarz alebo Schmidt sa v Mainzi udržali síce tiež celkom dlho, ale pod ich vedením Mainz skôr len prešľapoval na mieste. Svensson ich zdvihol neskutočne. Ten bude mať inú kariéru než zvyšní dvaja. Union alebo Köln už možno jedným očkom pozerajú…

Reagovat
andrew96

Reagovat
Martin9719

Záleží jak je na tom teď psychicky a jestli si nebude chtít odpočinout. Ale jinak jo.

Reagovat
Rudnevs

Inak teda kto za neho? Siewert natrvalo asi ne, to už minule bola celkom katastrofa…

Reagovat
Martin9719

Baumgart?

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Normálne som si musel hodiť do googla čo je to Mohuč a on je to Mainz

Reagovat
Gurjewitsch

Reagovat
Martin9719

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele