Zraněný Souček bude West Hamu chybět zhruba tři týdny

25.02.2020, 16:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (188)

Přidat komentář
lajka30

Kdo to vsechno odbeha?

Reagovat
TheMally11

dočkal ne

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne Antonio, to kopyto se furt divím, co v klubu ještě dělá :-))). Myslím co do běhání, vím, že jde o jiný post ... Nevím, nikoho tak pohyblivého tam nemají, ten rozdíl, první a druhá půle, v soubojích a podobně, ten byl patrný na první pohled ...

Reagovat
fenixLFC

ved antonio jedine co vie je behat....

Reagovat
Bayern +

No jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuffffffffff

Reagovat
cetto

Je to škoda, bude chybět zrovna v době, kdy ho tým nejvíc potřebuje. Pokud v nejbližším měsíci nezaberou, tak už to se záchranou bude vypadat bledě.

Každopádně nechápu, jak je možný, že jsou ti naši fotbalisti tak skleněný. Aji ten, kterej by měl ze všech vydržet snad nejvíc, tak se zraní ve třetím zápase...katastrofa.

Ale at mi nikdo neříká, že tohle je náhoda. Nevzpomínám si na českýho hráče, kterej po přestupu do zahraničí neutrpěl v prvním roce nějaké vážnější zranění (kromě golmanů). Nevím jestli je to výživou, nebo špatnou fyzickou průpravou..genetika asi těžko.

Reagovat
Bakary3

Ono to je mozna spis vyusteni toho zaprahu, jaky mel.

Hral skoro vsechno ve slavii + repre, a to asi pres dva roky.

Jak jsem videl, ze hraje zatejpovanej, rikal jsem si, ze s jeho fyzicky narocnym stylem hry to musi prijit.

Bohuzel, ale tak snad si odfrkne a dlouhodobe mu to treba pomuze a bude ok.

Reagovat
kilobyte

Kadeřábek?

Reagovat
Salfovic

Darida.

Reagovat
dontcallmeandre

To není jen u českých hráčů. stěhování, změna prostředí, jinak spíš, jinak jíš, jsi v permamentním stresu, abys zapadl, absy hrál dobře, aby sis zvykl na život v zahraničí.. A najednou tělo neregeneruje tolik, jak jsi byl zvyklý. Náhodou, zranění na tři týdny mu může spíš pomoct.

Reagovat
dontcallmeandre

Pomoc je asi silné slovo, ale prostě má teď chvíli klid, dořeší nějaké stěhování (i dkyž nevím, jestli řeší něco dlouhodobého, když je defacto na hostovačce)

Reagovat
Zaschrona

Dle Athleticu nabírá na popularitě následující plán reformy LM od roku 2024: LM 32, EL 32, EKL 64 týmů. V LM by se nově hrálo místo skupin švýcarským systémem s 10 různými soupeři (5x doma i venku) v rámci jedné velké ligy. Kde by se našly volné termíny, těžko říct, asi by umřel ligový pohár, byl by tlak na zmenšení ligy na 18 týmů, na konec odvet v FA Cupu... Výhodou tohohle systému by bylo, že by šlo pružně přidávat nebo ubírat zápasy ve skupinách dle volných termínů a také by v každém zápase o něco šlo.

A co by byla možná největší změna: jistotu účasti ve skupinách by mělo jen 20 klubů dle žebříčku klubových koeficientů za posledních 10 let, zbytek by dle klubových koeficientů šel do předkol. V praxi by to mohlo znamenat například to, že pokud by se do LM dostal letos Leicester, tak by musel začít už někde v 2. předkole. Naopak Ajax nebo Kyjev by se umístili v top 20 klubů kvalifikovaných do LM = šli by rovnou do skupin. Pokud by se teda do LM dostali z ligy. Hrát se to tak letos, tak by Galatasaray a Genk museli začít v 3. předkole, Lille a Lokomotiv v 2. a Lipsko a Atalanta v 1. Naopak by hned do skupin šly týmy jako Ajax, Kyjev, Olympiakos, Porto a PSV. V EL/EKL by byl uplatňován podobný systém.

Za mě to je krok spíš dobrým směrem od těch návrhu Agnelliho, ale chce to teda dopilovat. Tohle by hodně zvýhodnilo tradiční velké kluby z menších zemí na úkor menších klubů z velkých lig, minimálně by to chtělo vrátit kus národního koeficientu do toho klubového, aby začínal Leicester v předkole na začátku července, to by bylo brutální. A pak teda by to bylo potenciálně likvidující pro mistry z menších zemí, které ty koeficienty nemají, asi by to chtělo zachovat mistrovskou kvalifikaci. Dohromady mi to ale nepřijde blbé, je to rozhodně vykročení smysluplným směrem...

Reagovat
smazaný uživatel

dik za info. Ta superelitarska verze LM uz je doufam jen mrtva vetev vyvinu...Nebo to je furt na poradu dne? To nebyla aktivita UEFA myslim...

Reagovat
Zaschrona

Tak UEFA se to snaží všemožně slepit tak, aby se z toho nažralo co nejvíc ze stran jednání. Superelitářský návrh Agnelliho byl masově odmítnut, takže už je snad mimo hru.

Reagovat
ratusek

tak blbé to je pro všechny kromě elitních lig. Což je předpokládám snaha všech top klubů, mít nějakou verzi své superligy a ne jezdit někam do Záhřebu, Prahy, Salzburgu atd.

Reagovat
exse

Přesně naopak. Tohle by byla pro České kluby pecka. Prachy z pohárů by šly ještě výrazně nahoru a k tomu více těžkých zápasů.

Reagovat
Zaschrona

Mně to zas tak super nepřijde, kromě klubů typu Everton, pokud by se kvalifikovaly, by to bilo nejvíc právě kluby ze zemí typu naše, jelikož by se našim klubům hodně výrazně ztížila kvalifikační část. I po několika dobrých sezónách v Evropě by třeba teď Slavie začínala ne ve čtvrtém, ale určitě v nižším předkole, plus jako bonus by mohla narazit na kluby podstatně kvalitnější než teď i z top zemí. To první by se dalo částečně zmírnit znovuzavedením částečného započítání koeficientu země, to druhé zachováním mistrovské kvalifikace + zachováním jistoty postupu pro mistry top zemí. Jenže to by pak zas reálně hrozilo, že se pobijí kluby z top zemí už v předkolech, takže to druhé prostě odstranit reálně nepůjde.

Reagovat
cink

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě nevím, jestli je třeba někam vykračovat.... Jsem příliš konzervativní, když jsem naprosto spokojený se současným formátem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Já bych se na to spíš kouknul z jiný strany - je vůbec potřeba něco měnit? Proč? Klesají jim snad tržby? Není zájem ze strany fanoušků? Je nedostatek sponzorů? Tlačí na to kluby a ligy?Nepřijde mi, že by současný systém byl zastaralý nebo nějak zásadně špatný (na rozdíl třeba od předchozího systému poháru UEFA, kdy byly pětičlenné skupiny a pak se hned hrály vyřazovací zápasy). Myslím si, že současný systém se limitně blíží optimu a veškeré takové návrhy na mne působí jako "změna pro změnu".

Tohle je v zásadě mezikrok k vytvoření mezinárodní "nadligy", o které se mluví už snad 15 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Navíc bych řekl, že Swiss systém je dost nespravedlivý, protože se ti nepovede jeden zápas (nebo máš smůlu na rozhodčího u VAR apod.) a hned si prakticky bez šance vyhrát, i kdybys všechny ostatní přejel pětigólovým rozdílem..

Reagovat
Zaschrona

On to ve skutečnosti není švýcarský systém, dle původního návrhu, který tak je nazvaný, má jít o systém typu, kdy se každému klubu vylosuje stejný počet zápasů z každého koše, následně se udělá jedna velká tabulka. Navíc to má sloužit jen pro kvalifikaci pro play-off. Top 8 by šla do osmifinále, týmy 9-24 by hráli předkolo. Z tohohle pohledu by bylo zajímavé, kdyby tu LM nakonec hrálo třeba 40 klubů, ať je dosáhnutí play-off pořád určitá známka kvality + by se teda play-off hrálo jen na jeden zápas a doma by hrál lépe nasazený tým ze základní části. Pak by jednak nebylo potřeba hledat extra termíny navíc, jakkoliv by každý tým hrál aspoň o 4 zápasy navíc a jako bonus by každý zápas byl hodně důležitý.

Reagovat
Coutinho10

nechal bych to jak to je

Reagovat
Zaschrona

Potřeba to měnit je, protože s tím systémem reálně není spokojený nikdo. Velké kluby chtějí víc garantovaných zápasů = víc peněz. UEFA logicky taky, v návaznosti na to všechny kluby - nějakým způsobem pak každý dostane víc, snad až na PL teda, která zvětšováním koláče peněz v Evropě potenciálně bude mít nižší konkurenční výhodu. Velké kluby zároveň hrozí superligou, takže UEFA jim musí něco nabídnout, aby se reálně nestalo něco jako v evropském basketu. Ajaxy a Celticy chtějí větší šance se tam dostat, menší ligy zas obecně chtějí reálnou šanci se tam pořád dostat + vytvořit víc peněz, které pak LM pošle pro EL a EKL. Takže je dost logický, že ty snahy poháry měnit jsou a asi se i měnit budou.

A systém z mého pohledu zastaralý je, systém na skupiny je přežitý, je tam spousta zápasů, kde už není o co hrát - postupující jsou jasní brzo dopředu, zároveň tam je prostor pro manipulaci typu, že dvěma týmům stačí na postup jen plichta, takže zápas je o ničem. Zároveň v rámci toho systému nemůžeš mít zápasy týmů ze stejného koše, které by byly teoreticky nejzajímavější a nejvyrovnanější.

A jakási superliga vznikne tak jako tak. Je jen na UEFA, aby ta liga vznikla v rámci struktury UEFA nebo vznikne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dobrý pohľad, realistický, s výhľadom reálna do budúcnosti. Ale...menej v prospech športu, viac prospešný ekonomike. To, že sa komplikuje systém nemožnosťou zápasov mužstiev z rovnakého koša je predsa jednoducho poriešiteľné, plus mnohé iné detaily.

Funkcionárom sa už podarilo znehodnotiť MS, ME, stvorili zhovädilosť Pohára národov, tak neprekvapuje, že časom vymyslia koleso aj u LM.

Veľké kluby chcú viac garantovaných zápasov, pričom sa neprestajne kritizuje nabitý kalendár, zvyšujúci sa tlak na veľkosti kádrov (s tým nadväzne na platy), väčšie množstvá zápasov vedú k väčším maródkam v jednotlivých kluboch atď.

Reagovat
Zaschrona

Souhlasím, že se ty systémy EURO a MS zkazili, ale je to dle mě především kvůli lpění na tom nesmyslném systému skupin, který kdykoliv mimo systém v 8, 16, 32, 64 týmech je naprosto hroznou bramboračkou a i v tom systému klasickém není úplně ideální.

Za mě by byl ideální formát něco typu těch 10 zápasů v ligové části dle toho, co oni navrhují, akorát do toho zahrnout víc týmů než 32 a pak hrát play-off jen na jeden zápas. Pak by těch zápasů bylo v podstatě jak teď, akorát teda by stoupla důležitost každého zápasu na maximum. Podobně bych hrál i MS nebo EURO. Pak tam klidně může být víc týmů, ale formát se tím nezhorší, za mne spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Za seba neviem, akosi ťažko stravujem termín skupina pre viac než štyri (povedzme) mužstvá...a play off hrať na jeden zápas je nateraz (s výnimkou NFL, tam však pre špecifiká toho športu plus tradícia) nepredstaviteľné.

To by sa malo hrať na neutrálnej pôde alebo by sa viedli štatistiky a ak by tie mužstvá na seba narazili o rok či neskôr, tak by hral doma ten, čo naposledy hosťoval. Ale diskutovať sa o tom dá.

Reagovat
Generalní Gladiator

Hrát PO na jeden zápas je hnus, ve fázi,kdy je to nejzajímavější, ubereme?

Reagovat
Zaschrona

Tak zas by se všechno to vyvrcholení přeneslo do jednoho večera, za mě je to lepší řešení než čekat týden na rozhodnutí. Jakkoliv pak jsou někdy ty comebacky famózní, mnohem víc duelů naopak už po první zápase je hotová.

Reagovat
Generalní Gladiator

Mně by chyběla atmosféra cizích stadionů, všude je to jinak elektrizující, san siro, Anglie Německo...velká škoda

Reagovat
Zaschrona

Chápu, holt by muselo stačit si to užít jen ve skupině, tím spíš, když by tam bylo víc zápasů... zas na druhou stranu by něco znamenalo si uhrát domácí prostředí potenciálně pro všechny zápasy play-off, skupinové zápasy by z tohohle pohledu měli mnohem větší náboj.

Reagovat
cetto

A navrhovaný systém, kde budou dvě velké skupiny, které se budou hrát "ligovým" stylem, není přežitý? Však toto naopak ještě víc prohloubí Tebou zmíněné problémy.

Reagovat
Zaschrona

Nebudou dvě velké skupiny, bude jen jedna, jen nebude hrát každý s každým, přitom to bude férový systém. Největší mínusy systému skupin tím odpadnou, nějaké extra hrozné nové nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

jednoducho, najma juventus ale aj real a mozno abyern chcu hrat viac velkych zapasov a kvoli tomu si upravia celu sutaz ako im vyhovuje. ved aj FFP bolo koncipovane inak ale poskodilo by tradicne velke kluby a tak na cele s bayernom to upravili do podoby aka je teraz...nehladaj za tym ziadnu boholibu aktivitu, len proste predstavielom par klubov ide o to navysit si prijmy

Reagovat
Zaschrona

Jo, ale ty vyšší příjmy jsou nakonec v zájmu všech, jak popisuju výš. Možná až na ty kluby z PL, no...

Reagovat
Hai

Reagovat
exse

Hmm, teď to čtu a je to jen návrh pár malých klubů, takže absolutně bez šance.

Reagovat
Zaschrona

Dle toho článku to získává podporu napříč Evropou + ještě pravděpodobněji vypadá ta druhá věc, tedy nahrazení skupin tou jednou megatabulkou a 10 zápasy...

Reagovat
Liquid

v létě musí West Ham tak půlku kádru propustit, protože jak řekl včera Šmicer, tým má West Ham letos strašnej

Reagovat
Rarášek

Ale bůhvi kde jinde toho Součka vezmou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdekoliv, ten kluk na to má.Já vím, že si všichni přáli, aby si tam udělal ostudu, ale to budete hodně zklamaní.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
TheMally11

Co by jsi čekal od letenský chátry

Reagovat
Rarášek

To říkáš jako o kom?

Reagovat
Remt

O letenský chátře..

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze mezi radky myslel tebe a Rolfa, demente

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Rarášek

To to pak hodně špatně pojmenoval teda. A pro tebe PAN Dement. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše ocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Individuálně mi to nepřijde slabé, ale ten tým je špatně poskládaný a trenéři tomu taky moc nepřidávají. Navíc tu hrůzu, co obrana předváděla proti Brightonu, to už jsem dlouho neviděl.

Reagovat
cetto

West Ham je taková třešnička pro hráče FMka. Musí to být srand ajít trénovat do tohoto týmu a snažit se to vše nějak opravit.

Reagovat
Sandstorm

V FMku je easy hrat za WHU. Slusny budget plus nadprumerni hraci v ramci hry jako Fabianski,Diop, Rice, Fornals, Wilshere, Anderson, Haller, Yarmolenko. Hned po prvním prestupaku s WHU postoupis do LM

Reagovat
cetto

Oukej, tak to není až tak challenging, jak jsem očekával On totiž WHU fakt nemají na papíře ten kádr až tak slabej, ale dokupy to prostě nějak nefunguje. Takovej extrémní mezinárodní mix + kupa vyhořelých hvězdiček..to jsou věci, který FMko stále ještě pořádně nasimulovat nedokáže.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Cechino

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

přesně tak, hodně nevyvážený tým, trošku to připomíná QPR před lety, ale tehdy ty hráči byli ještě mnohem hvězdnější a nefungovalo to ještě víc

Reagovat
fenixLFC

tim ma west ham najma do ofenzivy zaujimavy a pri zostupe by si vyberalo mnoho klubov, ale ta defenziva je biedna...

Reagovat
smazaný uživatel

asi prepalil start

Reagovat
doshcz

Česká klasika

Reagovat
BennDyaz

Souček! Souček. Souček. Souček! Souček Souček! Souček? Souček Souček Souček Souček! Souček Souček.

Reagovat
Losinho

Takže buď to bez něj poserou a pak skoro nebude o co hrát, nebo se chytnou a bude sedět

Reagovat
Liquid

poserou a na LM ho máme zpět

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Bývalý kapitán Slavie by se mohl stihnout uzdravit do březnového reprezentačního srazu, během něhož národní tým v USA sehraje přípravné duely s Mexikem a Hondurasem.

Snad ho proboha nebude na tyhle přáteláky brát. Základ v repre má jistý, ať ho nechá Šilhavý soustředit se na to, aby hrál pořádně v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že bude, předpokládám, že se potřebují sehrát

Reagovat
Losinho

To taky doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

no to nevydržel moc dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná ztráta.

Reagovat
TheMally11

tebe opravdu nebude žádná ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Asi moc běhal.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in piece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby stihl březnovou repre pauzu

Reagovat
ratusek

Neznal jsem, ale RIP in pace

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera som videl WH asi po roku a nic sa nezmenilo. Jediny tam ako futbalista stale vyzera Anderson

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť hrál včera hrozně...

Reagovat
Remt

Ten borec měl míč neustále ale 4 z 5 věcí úplně pokazil

Reagovat
smazaný uživatel

iba druhy polcas som videl a tam sa mi pacil

Reagovat
papanegra

Ta česká mentalita... Nepřející a "vtipná"... je mi tady z těch lidí špatně, když to vidím, to se pak nemůžeme divit, že o našem státu rozhoduje stejná splaška, je to jen odraz společnosti...

Suk se chytil poměrně dost dobře, až mě mile překvapil, protože ten skok z české do anglické ligy to je něco neskutečného.. Ať už se koukneme na protihráče (jak jsou svalově a technicky vybavení) a rychlost hry. On to zvládá a doufám, že se WHU zachrání, je to tradiční klub a kdyby ne, tak nemám o Suka obavy, určitě se chytne někde v top 3 ligách.

Reagovat
snuff24

Reagovat
Bakary3

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Doufám, že se nezachrání. Pak by totiž spadla Villa.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Suka

Reagovat
Infi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cechino

cesi no

Reagovat
smazaný uživatel

Top3 liga nevim nevim, ale znova do Premier league by se vratit mohl

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Pominu věci okolo, ale po 3 týdnech už má svalové zranění, což je dané tím výkonostním skokem. Otázka je, zda to je jen prvotní reakce organismu na vyšší a jinou zátěž, nebo se to bude opakovat a zjistí, že EPL a anglický fotbal celkově není pro něj

Reagovat
Bakary3

Není, už poslední dobou hrál za Slavii zatejpovanej, přišlo by to tak jako tak.

Reagovat
ratusek

Ahá. Tkže byl dlouhodobě přetěžovanej a tělo řeklo dost. Otázkou bude, jak to tělo bude snášet dál.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Rolf

Kdo neměl včera nasazené růžové brýle jako Moyes a fandové Cirkusu Eden,žasne nad hodnocením.Jeho náhradník nejen že byl lepší,ale navrch přidal gól.Ve WH mají rádi Tomáše,

ale Řepku,který tam odehrál 5sezón.O tom se nekopovi může jenom zdát.

Reagovat
Kiwi-21

Máš pravdu je zbytečný aby Souček hrál v další sezóně v Championship když půjde ještě do lepšího

Reagovat
Rolf

To myslíš přímo do Číny,i tam by vyhořel jak papír.On je výborný v kaprlize,kde může strkat do soupeřů,kopat do nich,hádat se s rozhodčími,vše beztrestně.

Reagovat
Kiwi-21

Ok píšu do lepšího a ty napíšeš do Číny?

V Číně by pohořel ale může hvezdit u nás

Víš že PL je lepší jak čínská liga ?

A víš dokonce že i česká liga je lepší jak ta čínská?

Psal jsem do lepšího, mimochodem včera do půlky nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
TheMally11

spartánek má mindráček, to nic

Reagovat
Alf14

tady citím že je někdo hodně frustrovanej z úspěchu jiných

Reagovat
TheMally11

Reagovat
smazaný uživatel

To byl nakup West ham se ted modli, at sestoupi, aby ho nemuseli kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ty brucoune

Reagovat
20fredy20

Na Premier leauge nema ani nahodou.

Reagovat
Losinho

Chceš klíčenku?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš hovno.

Reagovat
cink

Velky OT:

Vite kde se daji koupit respiratory FPP3 ?

Reagovat
Salfovic

ach jo

Reagovat
Salfovic

Jinak, třeba v hobbymarketech.

Reagovat
cink

dik

Reagovat
EXoRcIsT

Hornbach

Reagovat
Error

lol on jeste nema, rip

Reagovat
dontcallmeandre

Reagovat
krisa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Reagovat
Neon

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Infi

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Losinho

Vedle Mozartovejch koulí.

Reagovat
cink

hashtaghlaskaroku

Reagovat
EXoRcIsT

uz nikde asi

Reagovat
cink

To vidím právě

Reagovat
EXoRcIsT

ked uz nezozenies tak investuj a kup masku na celu tvar i tak sa ti raz bude hodit ked budes robit nieco kde bude lietat prach alebo piliny

Reagovat
cink

Dík za tip

Reagovat
smazaný uživatel

Nacházím je běžně po mapě. Trade je samozřejmě jistota a za malý peníz.

Reagovat
fenixLFC

zostup west hamu by bol pozitivny v tom ze by sa odtial dalo solidne nakupit. osobne by som do live bral hallera, zaujem ale bude aj o dalsich. ked vypadne aston villa tak zaujem bude iba o grealisha ktory nam je k nicomu...

Reagovat
dontcallmeandre

sestup je taková finanční injekce, že výprodej většinou není nutný

Reagovat
Remt

nerozumím, v čem je sestup fin. injekce?

Reagovat
dontcallmeandre

Sestupující tým z premier league dostává poměrně solidní finanční injekci. I u nsá dostává sestupující tým nějaké peníze, ale není to zdaleka tolik. Každopádně má sestupující tým ěnjaký polštář na to aby upravil své hospodaření na poměry druhé ligy, a nemusel prodávat hráče úplně pod tlakem.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hector17

Takže 3 týdny, kdy mají šanci bodovat.

Reagovat
TheMally11

sorr, ale z Ostravy je nidko neposílil, z tohoto města se chodí do max 2. turecký ligy

Reagovat
Hector17

Nebo do Liverpoolu. Na Baroše neřvali vlastní spoluhráči a umí přihrát na 2 metry

Reagovat
smazaný uživatel

esr dalsia asistencia + vybojovana penalta, vraj hraje zase uzasne..

Reagovat
smazaný uživatel

We have a 19 year old Rolls Royce that Controls the game for us

He’s been levels and I mean multiple levels about every player on the pitch.

ESR is the best player on the pitch almost every game and will play at the top level.

Reagovat
Mastný Chobot

len si to musí preniesť aj do veľkého fodbalu. Zatiaľ to bolo dosť premenlivé uňho.

Reagovat
smazaný uživatel

vlani bol skvely, daval goly, toho roku vela sanci nedostal, bol po zraneni. u neho sa bojim len zraneni, inak bude uplna topka

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna o rok uz moze alternovat s ozilom a pomaly preberat zezlo

Reagovat
Mastný Chobot

No mohol by ho preberať aj rýchlo, lebo Ozilovi už nedávam ani jednu dobrú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

ved hraje dobre :)

Reagovat
J0EL

otvorte oci fakt niektori uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Zatím mu to tam pěkně sedlo. Snad se tam teda vyhraje, protože u nás to po tom zranění bylo dost slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

to je to, niektori ho tu uz odpisovali, pricom sa vratil po zraneniach a tim bol v srackach. kto ho ale poznal vedel, ze patri medzi najvacsie talenty v anglicku

Reagovat
SunFells

Tož to určuje, ale nepředurčuje ho to k tomu u nás zaručeně uspět. Ale taky snad nebude hned utíkat jako Gnabry.

Nejvíce mě mrzí Jeff, ten vypadal jako generační talent ale vůbec nebyl schopný na dobrý start navázat.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu sa dost darilo v lyone kym sa nezranil

Reagovat
SunFells

Tak i předtím v Angiers (?), proto ho koupili. Ale u nás bída.

Reagovat
SunFells

Jinak samozřejmě i teď by nemusel výkonnostně stačit, Lyon je ještě dost comfy oproti Arsenalu. Ale může z něj vyrůst velký hráč a my z toho budeme mít ::hovno::

Reagovat
anarchochuligan

Spravedlivé: 16 týmů žádná předkola LM: 4 skupiny po 4 a postup 2 ze skupin, do LM by se dostali jen týmy podle žebříčku klubů, spravedlivé, bez chyb. Nazdar.

Reagovat
krisa

Reagovat
Mastný Chobot

Manchester United are 'likely to sell' Jesse Lingard and Andreas Pereira at the end of the season.

tak ktorý do Evertonu a ktorý do WHU?

Reagovat
r.mrazik

haleluja...

hlavne celou sezonu se srat s lingardem a andreasem a nedat jejich minuty radeji gomesovi a chongovi je taky slusnej ulet...

Reagovat
EXoRcIsT

Garner

Reagovat
r.mrazik

Nebo

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, Lingarda potřebuje každý velkoklub

Reagovat
iamek

To pochopil až teď? Jejich minuty mohl v klidu dostat Gomes, Chong, průvodce, pokladní v megastoru. Kdokoliv.

Reagovat
Busby babes

ukaz mi trenera, kterej by se na zacatku sezony zbavil vsech starsich hracu s tim, ze to odehraje s nezkusenyma mladikama. to prece neni football manager...

Reagovat
Busby babes

It is the hope that kills you...

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
EXoRcIsT

len ci ich budu chciet

Reagovat
Mada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele