Zranění Sadílka je vážnější, chybět by mohl i reprezentaci

25.02.2023, 12:38
Aktuality
Michal Sadílek (© AFP)

Michal Sadílek se po několika zápasech vrátil na marodku Twente. Český záložník vinou problémů s třísly promarodil takřka celou podzimní část letošní sezony a mimo hru je rovněž v tuto chvíli, trápí ho další svalové zranění...

Sadílek se zranil před dvěma týdny a na návrat si bude muset počkat, problém si vyžádá několikatýdenní klid.

"Jedná se o něco vážnější zranění, než jsme doufali. Pro několik dalších týdnů je mimo hru," informoval trenér Ron Jans.

Sadílek letos zvládl jenom dvanáct soutěžních startů a v nich dal jednu branku. Nejnovější zranění představuje problém rovněž pro reprezentačního trenéra Jaroslava Šilhavého, národní tým totiž už za měsíc zápasy proti Polsku a Moldavsku rozehraje kvalifikaci o postup na ME 2024.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele