Zlepšíme se, slibuje prezident PSG

25.09.2007, 14:05
Aktuality
Paris SG vstoupilo i do letošní sezony s velkými ambicemi, které se mu ale zatím nedaří naplnit. Slavný klub se v tabulce francouzské nejvyšší soutěže potácí až na třináctém místě a jeho prezident Alain Cayzac fanouškům slibuje co nejrychlejší nápravu současné situace...

"V neděli v noci se mi spalo špatně. Naše domácí porážky... jsou z taktických a technických důvodů. Je na Paulovi (Paul Le Guen, trenér PSG), aby to napravil. Já do toho zasahovat nebudu," vrací se Cayzac k nedělní domácí prohře 0:2 s Girondins Bordeaux.

PSG zažívá hodně mizerná léta a může za to především tragická bilance na domácím hřišti. Loni měl klub z hlavního města Francie třetí nejhorší výsledky před vlastními fanoušky, v pěti letošních zápasech ještě ani jednou nevyhrál a získal jenom tři body za stejný počet remíz.

"Le Guen není mužem bez historie. Povedeme si lépe, než loni. Poté, co jsme se jen tak tak zachránili, nás čeká přestavba, snad se nám to podaří co nejdříve," doufá Cayzac.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

tolik peněz už za poslední roky utratili a bylo ztoho .... určitě bych jim přál úspěchy,takový klub patří do boje o titul

Reagovat
HOST*Ondra

Tak mmnt sem fanda PSg a newim o tom že by nějak utrácely za poslední docela dobrou posilu bych vyzdvihl Peguye luyndulu al etot vše ted prdali Rozehnala, Rodrigeze, Kaloua možná odejde Yepes s Mendym....ted PSG vsází hodně na mladé hráče jako např Didier Digard nebo Mvoto Ovono a velké ambice mám klub v Davidu Ngogovi

Reagovat
HOST*PSG

Kupte Tibora Kováče jako ve filmu Třetí eso!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele