Zkolaboval další fotbalista

29.08.2007, 11:38
Aktuality
Antonio Puerta bohužel není jediným fotbalistou, kterého v posledních dnech postihl kolaps. Během poločasové přestávky včerejšího utkání v Nottinghamu zkolaboval obránce Leicesteru Clive Clarke, který v druholigovém klubu hostuje ze Sunderlandu...

"Naše přání a modlitby jsou s ním a jeho rodinou. Chci strašně moc poděkovat Nottinghamu za to, jak rychle dokázal jednat," řekl výkonný ředitel Leicesteru Tim Davies.

Clarke zkolaboval krátce po poločasovém hvizdu včerejšího utkání Carling Cupu mezi Nottinghamem a Leicesterem. Domácí tou dobou vedli 1:0, po patnáctiminutové přestávce pak manažeři obou klubů Colin Calderwood a Martin Allen předstoupili před fanoušky, seznámili je s celou situací a samotné utkání bylo předčasně ukončeno.

"Obávali jsme se nemoci hráče Leicesteru a dohodli se tak na odložení zápasu," sdělil Calderwood.

"Fotbal je vzhledem k životním problémům až druhotným. Okamžitě po zjištění, jak je na tom Clive, jsme zašli za rozhodčím a dohodli se, že budeme jednat podle toho, co je správné pro Leicester. V ten moment prožívali obrovské trauma a ihned jsme se dohodli na odložení zápasu," vysvětloval výkonný ředitel Nottinghamu Mark Arthur.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Grove

Kurva to uz neni mozne

Reagovat
HOST*

snad bude ok..

Reagovat
HOST*marcocruz

Nevim možná je to jen můj dojem ale začátek téhle nové sezony je strasně divnej..Strašně moc hráču je už na začátku zraněných, furt čtu jak se někdo zranil, dřív to v takovéhle míře vůbec nebývalo a teď pořád někdo s kolenem a 6mesícu, 5týdnů, 2měsíce..je toho strašně moc. A do toho ještě tohle.

Reagovat
HOST*Lyon

no ono není se čemu divit: dnes už to není pouze sport, ale je to byznis ve kterém se točí obrovské peníze, tzn. že jsou neustále kladeny větší nároky na hráče, zatěžování v trénincích a tak... Potom skoro každý hráč bere různé podpůrné prostředky na zvýšení výkonnosti a takhle to dopadá. Jen si vzpomeňte jak poslední dobou dopadá TOUR de FRANCE, minulý rok, letošní rok - je tam snad někdo kdo by nedopoval?? já se tomu ani nedivím, pak támhle jeden zkolabuje, támhle druhý umře. Je to jejich věc, ale tohle do sportu nepatří.

Reagovat
HOST*podolski

otřesné

Reagovat
HOST*Valda

Je to už další hráč po Puertovi v krátké době.Držím mu palce a ať už je poslední!!!

Reagovat
HOST*hagis

jakto !

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze to dopadne lip nez s Antoniem

Reagovat
HOST*tomáš

snad bude v pořádku

Reagovat
HOST*

Nj tenhle začátek sezony se teda moc nepovedl ,doufám že to dopadne líp jak v seville

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele