Ziyech po sezoně opustí Ajax, jeho přestup doladila Chelsea

13.02.2020, 13:25
Aktuality
Vedení Ajaxu se chystá na další odchod některého z klíčových hráčů týmu. Dres po letošní sezoně změní Hakim Ziyech, o ofenzivního fotbalistu má obrovský zájem Chelsea a média už včera informovala o dohodě mezi obě kluby, nizozemská strana dnes vše také potvrdila...

Chelsea za 26letého Ziyecha zaplatí čtyřicet milionů eur, další čtyři miliony může doplatit na základě bonusů.

"Ziyech do Chelsea? Transfer se blíží a očekáváme, že k němu dojde. Já sám něco takového čekal už před jedním nebo dvěma roky. Máme radost, že ho budeme mít k dispozici ještě ve zbytku letošní sezony," sdělil už dříve trenér Ajaxu Erik ten Hag.

Ziyech dříve hrával za Heerenveen a Twente a v Ajaxu kroutí svou čtvrtou sezonu, smlouva mu běží do června 2022. Nizozemskou ligu hraje od sezony 2012/2013 a do této chvíle se podílel na 166 gólech svých zaměstnavatelů (79 branek a 87 asistencí).

"Zprávy ohledně Ziyecha mě nepřekvapily. Vím, že naši hráči jsou pro největší evropské kluby hodně zajímaví a to je skvělé. Už delší dobu vím, co Hakim chce, má jasnou představu. Sám nejlépe ví, jaké kluby jsou pro něho zajímavé a které naopak ne. Chelsea je fantastický klub. Pokud je vše domluveno, tak mám radost za samotného Hakima a jsem na něj pyšný," nechal se dále slyšet kouč amsterdamského celku.

Autor: Tomáš Pavlík / foxsportsasia.com, ajax.nl

Komentáře (478)

Přidat komentář
Largo

Moc si to neumím představit. Na jakým postu by v tý sestavě hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzivní záložník nebo křídlo

Reagovat
Largo

Není na AMF Mount? A kraje Ziyech zase tak moc neovládá. Respektive, pochybuju o něm proti lepším obráncům v PL.

Reagovat
icemike

Však Mount potřebuje posadit.

Reagovat
Largo

Mít na jednom postu Ziyecha s Mountem, Lampsovým oblíbencem, to je fakt moc velkej luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

+ je tam RLC.Ziyech může hrát křídlo tak je to v pohodě.

Reagovat
icka

RLC je sklenenej. Coz je obrovska skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jo. Ten by Anglii mohl hodně pomoct. I přesto má Anglie skvělé vyhlídky do budoucna. je tam několik hráčů, kteří mají nejvyšší předpoklady být v budoucnu na svých postech nejlepší na světě

Reagovat
icka

Smerem dopredu urcite + kraje obrany. Ale stoperi jsou onicem

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez

Reagovat
smazaný uživatel

Tomori. Když začal hrát, tak někdo psal, že je jak VVD s kratšími vlasy...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icka

Ze začátku měl super formu, ale pak šel dolů. Předpoklady na to má, ale je ještě hodně mladej.

Reagovat
cetto

Počkej, a Ty sis snad jako myslel, že se Chelsea po této sezoně chytne za nos a řekne si "sakryš, když kupujeme posily, tak jsou to samý provary, ale vyplatila se nám cesta s vlastními odchovanci, tak v tom budeme pokračovat"??

Mi teda bylo už nějakou dobu jasný, že se bude kupovat novej CAM a ST a Mount s Abrahamem ostrouhají. Vůbec bych se nedivil, kdyby z Abrahama příští sezonu udělali náhradníka, kterej odkope za celej rok nějakejch 800 minut v pohárech, pak ho za pakatel koupí Liverpool a udělá z něj jednoho z nejlepších hrotů planety.

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
celeb

ktoru planetu mas na mysli?

Reagovat
Uwe háže buly

Čulak

Reagovat
Largo

Reagovat
Emqick

Reagovat
Talker

Něco jako ve stylu 1+1=3 u tebe?

Reagovat
Beči

Kdyby se hrálo systémem 4-2-3-1, tak může Ziyech hrát na jakémkoliv z těch tří ofenzivních postů pod hrotem. Pokud ale zůstane klasické 4-3-3, tak také nevím, nevím. Určitě dokáže zahrát i na křídle, ale nejlépe hraje na AM a to by musel sedět Mount. Těžko říct, jak to nakonec Lamps poskládá.

Reagovat
Largo

Reagovat
salami

Mount ale nezahral spatne ani vic z kraje v ty 3 vepredu, tak jako tak jssou to spis prijemny starosti.

Reagovat
ladyboy arsenal

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Lamps tomu dokáže dát dost velkou volnost a když hrajou tři hráči v jedné linii vedle sebe, můžou si hodně měnit pozice, jako to bylo mezi Kanté, Kovačič, Jorginho. Dokážou pak mnohem líp využít svoje fotbalový kvality, který očividně mají obrovský.

Reagovat
Miguel19

Dobře že už na něčem pracujeme.

Sice ze "slabší" ligy, ale patří tam nejspíš mezi top 3 hráče. Navíc ověřený LM, kde taky nehrál špatně.

Jsem zvědavý, co vedení připraví dále. Nicméně už nečekám někoho jako Sancho za 100+. Spíš 2-3 hráče do těch 50 mega..

Na hovno, že bude v zimě chybět.

Tak teda vítej

Reagovat
smazaný uživatel

To dává smysl no 3 hráče za 50 mega, který jsou možná o něco lepší než hráči z vlastní řady než jeden rozdílovej hráč za raketu. Tyhle nákupy ala Drinkwater, Emerson a spol fakt dávají smysl jaksviň. Chelsea se hezky etablovala do role Arsenalu, aspoň něco

Reagovat
icemike

Sni dál

Reagovat
smazaný uživatel

O čem? o tom že z vás vedení celkem úspěšně děla Chelse4 ?? Že se utěšujete tím, že je sympatický hrát s mladíky o TOP4 se sympatickým trenérem? A že jsou přestupy jako Periśić, Drinkwater, Baba, Morata, Bakayoko, Zappacosta, Emerson... obzvlášť teda přestupák 17/18 trefy do černýho a že by místo těhle jelit nebylo mnohem lepší sáhnout do vlastních řad co se týká rozšíření kádru a místo kvantity si koupit 1x za sezónu hráče za 100 mega s pořádnou kvalitou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden podělanej rok máte BAN na přestupy a najednou zjistíte, že to jde ukopat do TOP4 i s vlastním materiálem, ale hned jak BAN skončí tak zase půjdete jako slepice po flusu po hráčích, kteří vás posunou možná tak na 3. místo kde budete slintat nad představou že se možná dostanete do čtvrtfinále LM a svedete těžký boj o druhou pozici v lize

Reagovat
Remt

Buď od té dobroty a neporovnávej Ziyecha s Drinkwaterem. To snad ani nejde. Ziyech je mega hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ještě jen v Nizozemsku, uvidíme jak se prosadí v Anglii (ne nejsem jeden z těch honičů na PL, stejně tak by mohl shořet kdykoliv jinde v TOP ligách)... s Drinkwaterem ho klidně srovnávat budu protože v tý době přicházel jako hráč z reprezentace, který hrál důležitou roli v honbě za předminulým titulem a hrál v LM. Že shořel v Chelsea? To je už důsledek kterej může potkat i Ziyecha.

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Píš radšej o Thajskom futbale. O ňom nevie nikto nič a každý ti uverí, že si odborník. Otázne je, či ťa bude niekto čítať.

Reagovat
smazaný uživatel

wow další člověk co se mi podíval na oblíbený kluby aby mohl napsat nějakou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ty tiež poukazuješ a čerpáš z klubovej príslušnosti iných používateľov. Tak váž slová.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je článek o Chelsea tak asi nebudu psát o Mufanech ne tyvole??

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi inteligentní... ono je totiž naprosto normální vyjadřovat se k tématu. Až bude článek o Thajsku tak pod ním taky budu psát související komentáře. Nebo spíš nebudu protože průměrné inteligentní osel pozná že jde o recesy

Reagovat
smazaný uživatel

Recesi

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si nepochopil o čo mi vlastne išlo. Ak si myslíš, že je Drinkwater na úrovni Ziyecha, tak sa naozaj radšej venuj tomu Thajsku, najlepšie thajskej kuchyni, lebo o futbale vieš veľký prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Juuuuu chudinko a četl si vůbec pořádně co jsem psal než si vyletěl jako čertík z krabičky? Nebo mi chceš tvrdit že posledních 5-6 přestupáků nestojí u Chelsea za totální vyliž prdel a že místo toho aby se vyhazovalilo 4x30 míčů za hráče který jsou i v akademii, tak by stálo za to koupit někoho za 100 míčů. V klubu není žádná koncepce... ale jediný čeho se chudinky chytají je že nemůžu porovnávat Ziyecha a Drinkwatera.

A i přes to můžu. Jestli nevíte že v PL jsou angličtí hráči cennější než zahraniční a jestli si nepamatujete na jaký úrovni hrál vodopij v tý sezóně kdy Lišky udělali titul, pak to nejsem já kdo by měl zajímat o Thajskou kuchyni.... mimochodem Vietnamská je mnohem lepší. Thajská za to nestojí

Reagovat
Largo

Reagovat
Hokaido

Ale Drinkwater stál více peněz.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater je legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry ale i ten Souček je lepší fotbalista

Reagovat
Ranoth

len aby ste sa do tej LM dostali vy

Reagovat
TheTopFootbaler

Sancho za 100+ bude doufám náš.

Reagovat
bandwagoner

Tak jeste levej obrance, stoper, utocnik a brankar.

Reagovat
Banger

Kdyby nám stačil ten kádr doplnit o 1-2 hráče, tak věřím, že se pokusíme i o toho Sancha, ale vzhledem k tomu, že doplnit potřebujeme o něco výrazněji, tak by byl asi nesmysl vyplácat půlku přestupového budgetu na jednom hráči. Myslím, že tohle je dobrá volba.

Reagovat
Generalní Gladiator

Kdo je hlavní adept na zisk Sancha?

Reagovat
Banger

Osobně tipuju United.

Reagovat
Largo

Reagovat
Vopi11

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

United to môže mať celkom zaujímavo poskladané. Rashford, Sancho, Grealish, Maddison, AWB, Shaw, Maguire, Greenwood, Williams. Kopa Angličanov vo fajn veku. Do toho sú tam ešte James a McTominay z ostrovov. Fred, Fernandes sú tiež fajn. Ale zbavil by som sa spratka Pogby a Pereiru, Martiala, Lingarda, Matica. A celkom zaujímavé by bolo keby odišiel aj De Gea a vrátil by sa k vám Henderson do brány. To by bolo aj sypatické mužstvo. Ešte angažovať Pocheho a United by sa mohol potencionálne vrátiť tam, kam v minulosti patril. Pokiaľ vám to Woodward zase nejako encyklopediálne neposerie .

Reagovat
Reggie

Nebude Sancho + Grealish + Maddison dohromady tak za 300 mio? To jsem možná trochu přehnal, ale bude to raketa. Na druhou stranu United peníze mají, kdyby prodali Pogbu, tak mají část zpátky. Spíš je otázka, jestli ti kluci budou zrovna k United chtít přestoupit.

Reagovat
Busby babes

tam dost zalezi jestli Villa spadne nebo ne. Pak by Graelish nemusel byt tak drahej.

Reagovat
vodka

pořád by šel za nějakých 50-70 milionu v ramci anglie...

Reagovat
Busby babes

ono jak spadnou, tak na ne bude vetsi tlak prodat. V tom by obecne byla vyhoda pri vyjednavani, ale jelikoz nam tohle vubec nejde, tak jasne, pujde za 80.

Reagovat
fenixLFC

jj grealish maddison sancho a si na 250-300 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Do 200 se vejdou

Reagovat
smazaný uživatel

Tal to ani ve snu. Sancho půjde za 100 v librach a Maddison nebude levnější než Maguire takže tam počítám těch 80, Grealishe bych nepustil pod 60. Všechno to jsou Angličani a ti jsou vždycky v Anglii dražší. Pokud budou chtít všechny tři tak budou muset vytasit minimálně 250.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nemá cenu se dohadovat, když se to ani nemusí uskutečnit.. Ale já bych ty ceny dost razantně snížil, Sancha beru 80-100.. ok Ale Grealish ani Madisson nemají takovou cenu, tam bych to viděl na max 70 za Madissona a při sestupu Aston Villy, tak okolo 50 za Grealishe.

Ale souhlasím United jsou blázni a ty jejich přestupy jsou vždycky randál

Reagovat
Setwo

Sancho pôjde minimálne za 100,kludne by som povedal ze aj za 120 Mega.. Veď si zober za koľko predali Dembeleho a to Sancho ma oveľa lepšie štatistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi máš pravdu. Těžko říct v tuhle chvíli.

Reagovat
Reggie

A teď když to čtu znova... Jak by se tam vlastně poskládali Maddison a Grealish? Nejsou to dvě typický AM?

Reagovat
Pigeon

Máme Bruna, pak nám stačí třeba Grealish. Může zahrát i z leva. To vše za předpokladu odchodu Pogby, ale museli bychom hledat ještě nějaké CM

Reagovat
TheTopFootbaler

Maddisona ani moc nechci, to je zajímavější pro mě Grealish, s tím že nejspíš bude mít nižší cenovku a pro mě je na očích jako talent delší dobu, plus umí hrát i křídlo, což taky potřebujeme jako sůl.

Reagovat
salami

Oba jsou hovadina, na levym kridle hraje Rashford, muze tam hrat i Martial a pripadne James, to spis na pravo krom Jamese neni alternativa a hraje tam pak Perreira. Jestli prijde Grealish, tak se s nim bude pocitat na stred a asi by to mela bejt dostupnejsi alternativa za Maddisona.

Reagovat
r.mrazik

je ze bychom koupili Bruna a pak jeste Grealishe/maddisona? hm...to leda pokud by odesel pogba

Reagovat
salami

S tim tak nejak pocitam, ale jestli zustane a bude hrat tak casto jako letos, tak by to stejne chtelo nekoho na hriste A zrovna Grealish by mel mit nejakou snesitelnou vykupku v pripade padaku, ne?

Reagovat
r.mrazik

tojo...asi by byl mnohem dostupnejsi,nez kdyz v PL zustanou...ale pod 40 mega liber urcite ani tak nepujdou

Reagovat
TheTopFootbaler

Což je ale skvělá cena, když si to člověk dneska vezme. Do 60 bych to viděl jako dobrý obchod.

Reagovat
r.mrazik

no nevim...

Reagovat
r.mrazik

aby to nebyl nas Llalana

Reagovat
salami

Lallana zrovna ne, fotbalove je na tom lip, ale uz driv mel nejaky vystrelky s chovanim, pak se sice srovnal, ale ted se kolem nej toci uplne vsechno, v United to tak nebude a nemusi to nest dobre, za 40 by ale za risk stal urcite, kdyz tak ho vzdycky odkoupi West Ham za aspon 30 pryc

Reagovat
Reggie

Reagovat
Beči

Maddison dokáže hrát i z hloubi pole a Grealish nalevo. Pod hrotem jasný Fernandés.

Reagovat
Reggie

Reagovat
salami

Zrovna Fernandes toho z nich ma odehrano na CM asi nejvic.

Reagovat
Beči

To ani nezpochybňuju, ale nejlepší se mi vždycky zdál pod hrotem.

Reagovat
Reggie

Reagovat
r.mrazik

jj,pokud se to neposere,tak teoreticky pristi rok silnejsi boj o TOP4 a ten dalsi pak treba o druhe misto...

jenze je tam to "posrani" a to je velka pravdepodobnost u nas

Reagovat
Busby babes

to nevim, co mu budem muset slibit aby se rozhodl pro nas. Konskou hlavu do postele a unest mamu?

Reagovat
Vopi11

Takhle černě to vidíš jo?

Reagovat
Busby babes

bude mit nabidky z klubu, ktere momentalne funguji lepe a pravdepodobne nabidnou podobne penize. U nas bude hvezda, mozna hlavni hvezda tymu, to zas jinde byt nemusi. Zalezi co bude preferovat a jake dalsi posily treba privedeme.

Reagovat
Vopi11

Tak on bude preferovat Anglii, City mají křídla celkem pořešený, na Live má docela velkou cenovku, Chelsea jde po Hakimovi a arsenal potřebují pořešit jiný pozice. Mně United vycházejí jako největší adept

Reagovat
Greny

ja bych nevylucoval ze pujdeme i po Sanchovi .. preci jen Ziyech na AM a Sancho na kraj

Reagovat
Vopi11

Už padlo nějaké info, kolik dostane Lamps v létě na přestupy?

Reagovat
r.mrazik

pulisic-mount-ziyech?

Reagovat
Svatej

Pulisic-Ziyech-Sancho spíš hádám.. Cho a Mount v rotaci..

Reagovat
Svatej

Samozřejmě v případě, že by došel

Ono to je beztak fuk, vždycky bude minimálně jeden z nich zranenej, takže si zahrajou tak, že budou současné ustavení vsichni najednou

Reagovat
Busby babes

Real, Bayern, Juve... tech klubu muze byt vic.

Reagovat
Greny

Bayern bude chtit Saneho to bude priorita

Reagovat
kiwwi

Bayern imho nie, uz ich raz odmietol a vraj si tym zavrel do Bayernu dvere - Taliansko asi nebude jeho priorita

Ja sa skor bojim Realu a Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

pro Bayern bude priorita Sane.

Reagovat
andkoo

podla mna Sane do bayernu a sancho do city (ak Pep ostane)

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak on je odchovanec City, ne? Takže jestli půjde do Live, tak má místo srdce solidní odpadkový koš.

Reagovat
Kopac

preco by? ved ta rivalita je len umelo vytvarana zo strany fans city

Reagovat
Hai

Reagovat
Greny

Pak nechápu proč mají měli fanoušci Liverpoolu problém se Sterlingem v City

Reagovat
Benzema

My nemáme problém, že je Sterling v City, ale že aký zmrd sa z neho stal tesne pred prestupom a po prestupe. So City to nemá nič spoločne

Reagovat
Kopac

Reagovat
Remt

Tipl bych si, ze Sancho do momentálního United opravdu nepůjde i když byste mu nabídli asi veliký plat. Čekám, že upřednostní sportovní hledisko. Otázka zda do něj LFC vrazí takové love..

Reagovat
-Pato-

LFC? prosímtě... nesmyslný přestup pro obě strany

Reagovat
Remt

Zas až tak nesmyslný ne. Na 3 pozice 4-5 dobrých hráčů. Zvýšila by se konkurence. Moc momentálně týmů, které by měly momentálně výkonnost a zároveň finance na to aby k nim Sancho přešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Pato-

Nemyslím si, že by hrál každý zápas a hýčkat si na lavičce náhradníka za 100mil + plat? To by nebylo úplně ono ani pro LFC ani pro Sancha. Chelsea nebo United budou z hlediska vytíženosti pro Sancha lepší volbou. Oba by peníze za urcitych okolností mít mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

A sportovní ambice?

Reagovat
martin.b

Z hlediska ceny jo, na druhou stranu někdo přijde určitě. Salah může příští sezonu chybět měsíc na začátku a s Maném další víc jak měsíc v zimě. A Shaqiri v létě nejspíš odejde.

Reagovat
Hokaido

Já prostě nevěřím, že by tam šel.

Reagovat
smazaný uživatel

leda by z něj v devatenácti udělali jednoho z nejlépe placených hráčů světa..

Reagovat
TheTopFootbaler

Jestli vyjde, bude to špičkové.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
r.mrazik

porad tipuju city

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Real

Reagovat
Stiksxx

Chelsea zabodovala. Teď si budou všichni ostatní trhat vlasy. Za tuhle cenu je to hromada muziky.

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Largo

Reagovat
Raylan

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Reggie

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icemike

Reagovat
raduinho

Reagovat
blade115

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem teda, minulý rok mal byť dostupný za 30m a nikto doňho nešiel. Možno vedeli prečo.

Reagovat
Golasso

Reagovat
iamek

Reagovat
Stiksxx

Jejich smůla.

Reagovat
Remt

Co si pamatuji chtěla ho Sevilla ale on řekl že podle něj má na víc Jinak je ale pravda že v souvislosti s ním si žádného zájemce nevybavuji. Zvláštní, je to supr hráč

Reagovat
cristiano.K.

to je do ted absolutně nevysvětlitelné

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
hona.kub

Reagovat
tunkic

Reagovat
adoxx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Dody10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vopi11

Radost sledovat jeho hru, tenhle kluk mě hrozně baví u něj vůbec nemám strach, že by se v PL nechytil

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
Largo

Tipuju ještě návrat Akého a Bogy. Obě jsou děla a za relativně málo peněz (Boga má myslím výkupku 15 mega, což je vzhledem k jeho výkonům naprosto směšná částka.)

Reagovat
Whitemedia

Na Akého nám podle všeho výkupka skončila na konci ledna..

Reagovat
Largo

Já četl, že za 47 mega je k mání až do léta...Ale možná blbej zdroj.

Reagovat
John Obi Mikel

Akého prý Lampard nechce.

Reagovat
PP

Hmmm.. i když takovým mufanům by se šiknul víc. Podle mě ale bude krapet labil, tak uvidíme..

Reagovat
mimi_united

Ok To znamená že Sancho je náš

Rash - Martial - Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

*James - Ighalo - Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Grahf

do champu slušné

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Bude masina

Reagovat
Big Virgil

to je hroznej útok

Reagovat
Bakary3

Skvělý, fanoušek Arsenalu, měl snad ještě v létě výkupku na 30m eur, vedení ale asi nebyl dost dobrej.. a teď jde do Chelsea.

Reagovat
salami

Pritom by se vam hodil na vsech pozicich, ktery zvladne zahrat.

Reagovat
Bakary3

To je čistá debilita, místo toho přijde na hostování, který není zadarmo, Ceballos, za velký prachy Pepe… Myslím, že na tom Arsenal s ním mohl být mnohem líp po herní i finanční stránce..

Reagovat
salami

Mohlo zbejt i na druhy kridlo, ktery vam chybi a hlavne by se uplatni i ve hre bez kridel no. Na druhou stranu myslim, ze Pepe se do toho jeste dostane.

Reagovat
Bakary3

Já si myslím, že Pepe bude v pohodě.. nevadí mi.

Ale když tady byly tyhle dvě možnosti, vzal bych prostě Ziyecha..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Ještě bych s těmi soudy počkal. Byl k dispozici za málo a nikdo po něm nešel, dost možná někde bude zakopaný pes.

Reagovat
Bakary3

Třeba jo... Ale že za něj za půl roku dá Chelsea o 15m víc tomu moc nenasvědčuje...

Reagovat
Golasso

Těžko říct, třeba jen hledají kvalitní konkurenci ke svým mladým za rozumnou cenu. Já se jen divím, že když je to takový bargain, proč třeba kluby z Itále nebo z Německa už dávno Ajaxu neutrhli ruce. O Anglii nebo Španělsku ani nemluvím.

Reagovat
TopinB

No, zrovna nasima nakupama bych se moc neridil, kdyz se mrknu na poslednich par let

Reagovat
smazaný uživatel

v lm si to daval proti hocikomu..

Reagovat
Golasso

to víceméně celý Ajax

Reagovat
Muffi

pár zápasů za underdoga/celá sezona za aspiranta na LM, případně titul.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

pepeho mam rad a verim ze sa este chyti ale za 80 oproti 30 za zyiecha to bola hlupost...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Vopi11

Reagovat
gunner123

Reagovat
tunkic

Taky nechápu, proč jsme po něm nešli

Reagovat
adoxx

Reagovat
vodka

Z Ajaxu bych bral Traorého

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Gazdo

Paradna cena

Reagovat
irik

Reagovat
Largo

Tohle je Monchiho největší fail. Totti prosazoval Ziyecha, byl domluvenej za 30 mega, ale Monchi to stopnul, aby za 27 vral Pastoreho. Nejhorší přestup Monchiho éry (i vzhledem k platu).

Reagovat
smazaný uživatel

boze my sme mali strasne stastie ze sa na nas monchi vysral :D

Reagovat
Largo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Mount potřebuje konkurenci a inspiraci

Reagovat
raduinho

Chelsea se vrací do boje o titul

Reagovat
Whitemedia

Těžko, pokud si Kepa i nadále bude hrát na cedník..

Reagovat
smazaný uživatel

na treninku je to jedno

Reagovat
icemike

Kepa bude dobrý

Reagovat
Whitemedia

pro Spartu

Reagovat
icemike

Kepa neni zrovna vzorňák, ale až takový trest si nezaslouží

Reagovat
Hokaido

Sparta má lepšího golmana, tam by si taky nezachytal. (A to myslím smrtelně vážně.)

Reagovat
Whitemedia

tak do Příbrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedním přestupem?

Reagovat
raduinho

Tohle je první krok.

Reagovat
spider_8

Skvělý poměr kvalita/cena, ale my podle mě potřebujeme někoho jiného. Pokud měl někdo přijít na křídlo, tak jedině ověřená top kvalita, rozdílový hráč. Někdo typu Dybaly pokud by byl v létě opět k mání. Ziyech podle mě není lepší, než hráči které už máme, takže je to spíš rozšíření než zkvalitnění ofenzivy.

Reagovat
slavex

To bych si dovolil rozporovat. Naše nejlepší křídlo je momentálně Wilian, který už lepší nebude, a Ziecha bych se nebál řadit výše. CHO a Pulisic mají potenciál se zlepšovat, ale letos to zatím není žádná sláva. Ziecha tedy určitě nevídím jen jako rozšíření kádru.

Reagovat
spider_8

CHO a Pulisic už za sebou budou mít odehraný rok v PL, to Ziyech se bude muset nejdřív adaptovat. A třeba u Pulisice očekávám velký posun vpřed, už letos tam měl parádní momenty, takže pokud dokáže stabilizovat formu, tak podle mě bude křídlo číslo jedna.

Reagovat
Talker

U Pulišiče vůbec nevím, co si myslet. On může být parádní golový křídlo, ale je fakt, že ty situace neřeší dost často ideálně. Třeba ten hattrick, za který byl oslavován, tak první 2 goly byly dost se štěstím a měl tam lepší varianty. Může z něj vyrůst špičkové golové křídlo, ale nějak si myslím, že to bude spíš druhý Kalou.

Ziyecha nakoukaného moc nemám, ale má kreativní řešení situací a umí dát gol.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Largo

Zrovna Dybala není křídlo.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Možná ne ostré křídlo, ale zkraje přece hrává ne? Já bych ho viděl jako variantu za Williana, pokud by neprodloužil.

Reagovat
Largo

Jak se to veme. Nakraji hraje, když už teda hraje, protože na hrotu Sarri preferuje oblíbence Higuaína. Nejlepší je na podhrotu, popřípadě ve hře na dva hroty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala na křídle by byl vaší tak pátou volbou, zbytečně byste ho tam zabíjeli ...

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Fuj, Dybalu bych nechtěl ani za půlku ceny

Reagovat
Largo

A přitom to je přesně rozdílovej hráč, kterej by mohl mít solidní motivaci odejít.

Reagovat
r.mrazik

proc by odchazel z Juventusu?

Reagovat
j_mrazik

Aby mohl hrát sám za sebe ve Fifě?

Reagovat
Svatej

Reagovat
8lampard8

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Riviera Kid

To může i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

On sam sebe honit nemusi. Za to ty muzes honit hezci kluci ve Fife

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Largo

Protože tam nehraje?

Reagovat
r.mrazik

ma 29 zapasu...jen dva hraci juve maji 30

ale ma desaty nejvetsi pocet minut no

Reagovat
Largo

Je z nej nahradnik. Pritom v Juve je casto o parnik nejlepsi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Svatej

Ten je až na jednu sezonu za X let zoufale neproduktivni, podobnej případ jak Willian a takovyho bych úplně nechtěl no. Ziyech má oproti němu snovy čísla, ačkoliv v neporovnatelne slabší lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

To nemůžu souhlasit. Pokud ho trenér umí využít, je z něj tahoun celýho týmu i s Ronaldem.

Reagovat
spider_8

A koho teda? My potřebujeme hráče, který nás posune blíže City a Liverpoolu a to Ziyech podle mě není. Ten by u nich byl rád za lavičku (v City možná ani to ne).

Reagovat
Svatej

Kvalitou Sancho nebo Dembele z Barcelony, nic moc jinyho bych asi ani nechtěl. Problém je, že Sancha chce celej svět a Dembele je neuveritelnej zmrd a sklenenka ( na druhou stranu dobrý pro rotaci ), ale i přes jeho šílenou kvalitu bych ho nechtěl.

Pokud by neklapnul ten Sancho, tak bych prostě šel max do toho Bogy, nebo rok počkal, jestli nevyleti zas nejakej jinej Sancho, jako ostatně každou sezónu.. Radši to fakt udělat superkvalitne, než uspokojive..

Reagovat
spider_8

To je právě moje reakce na Ziyecha, radši super kvalitu, než uspokojivou.

Dembele by byl fajn, top kvalita a navíc může hrát hrot i křídlo. Ale když je teď na půl roku zraněněj a předtím býval taky furt mimo, tak to asi není reálná varianta. A Sancho nevím no, stál by strašný ranec a navíc už 2 mlaďochy na křídlo máme, pak by to nebylo moc vyvážené.

Reagovat
blade115

Ziyech určitě není jen "uspokojivý". Je to jiný typ než ostatní podhrotoví hráči, které už máme, a je hlavně k dispozici a za dobrou cenu. Příchod Sancha se s ním podle mě nevylučuje, jsou to jiné pozice.

Reagovat
spider_8

Pokud přichází vyloženě na podhrot, tak je to ještě větší blbost. Tam máme Mounta a snad i Loftuse. Jeden je Lampsův oblíbenec a druhý mega talentovaný hráč a oba potřebují dostat prostor. Cpát tam ještě třetího hráče je zbytečný.

Reagovat
blade115

Ale tak to přece brát nejde. RLC i Mount v minulosti několikrát hráli na křídle, Ziyech by to třeba taky dokázal a pokud máš takhle pružnou trojku, tak se přece nemusí vůbec hrát na nějaké fixní pozice, ale můžou se dynamicky v průběhu hry pohybovat, kde zrovna bude potřeba. Prostě máš na 3 pozice CHO, RLC, Mounta, Ziyeche, Williana a Pulisice. Přičemž Willian ani nemá jistou smlouvu, RLC je totální IP a já osobně už s ním ani moc nepočítám, a to jsi ve výsledku třeba na 4 hráčích.

Reagovat
blade115

Plus teda se samozřejmě můžeme zas celé léto marně hnát za Sanchem nebo Dybalou a pak na deadline přivést nějaké béčko, ale tak z toho jsem myslel, že už jsme vyrostli. Sancho byl sen, ale ve chvíli, kdy po něm půjde Liverpool, City, Barcelona, MU a další, tak prostě nemáme šanci. A že někteří z nich po něm rozhodně půjdou. Dybala je úplný nonsens, to by byl nechutně komplikovaný a drahý přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Před MU by vás myslím upřednostnil. Barca by nejspíš musela dobře prodat Coutse, protože těch peněz na přestupy a platy dávali v poslední době hrozně moc. No a Dybalu chtělo loni Juve prodat.

Reagovat
blade115

MU mu může dát víc peněz a bohužel i podobné šance na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobné? Jste na tom o dost lépe řekl bych. A peníze by u vás taky neměli být problém. Kdyby si měl vybírat mezi MU a Chelsea favorizují Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Pokud by měl stejné podmínky a rozhodoval se mezi námi a United, tak na 90 % vybere nás. Ale já pochybuji, že my dáme 100 mega.

Reagovat
Talker

Těch 100 mega je podle mého hratelných. Co si myslím, že bude problém, tak je plat. My ho nebudeme ochotní dát v 19 letech na úroveň Kanteho, kdežto United budou dost možná schopní mu napálit i 300k/w, aby ho získali.

My si to dovolit úplně nemůžeme, protože my tam máme Jamese, CHO, Mounta, Abrahama, Pulišiče a spol a vyjednávání o smlouvách by mohlo být dost ošklivé.

Podle mého máme šanci uspět, pokud United nebudou hrát LM a my budeme. Ale to je otazník.

Reagovat
Miguel19

Dembelé žádný top není. Furt zraněnej, problémy se životosprávou i s chováním. Co je na něm top?

Reagovat
Salfovic

Kdyby to nebyl věčně zraněnej vyjebanej pičus, tak by byl top.

Reagovat
norton

keby mal ashley young viac futbaloveho talentu tak by bol top...

Reagovat
Gazdo

Nas Dembele hrat hrot?

Reagovat
Reggie

Hakima podle mě strašně podceňuješ. Pokud se adaptuje (což platí pro všechny), tak ze hřiště nesleze. Já ho vnímám jako vyjímečnýho hráče, kterej je schopnej pod hrotem hrát kdekoliv. Levačku má snad nejlepší na světě, takže se ti hodí na standardky, nevím, kdo u vás kope, ale on je top, v kombinaci super, dobrý zakončení, centry atd... Dokáže vybojovat balón, má super výdrž a skvělěj work rate. Já aktuálně nevidím asi lepšího hráče za tuhle cenu. Samozřejmě jich nemám tolik zmapovaných...

Reagovat
Vopi11

Vidím to podobně

Reagovat
Gazdo

Ehm druhu najlepsi lavacku mozno

Reagovat
Reggie

Tak nechtěl jsem vypadat úplně zaujatě

Reagovat
Gazdo

To aj Valloire uzna ze ma messi najlepsi lavacku na svete

Reagovat
Reggie

Sorry, ale snad nejsme tak naivní . Jako on to ví, ale nepřizná to, víš jak

Reagovat
spider_8

Standardky potřebujeme vylepšit zoufale, to je pravda. Jak zleva, tak i zprava. Ale jinak jsem skeptický k přestupům z Eredivise, ofenzivní hráči tam bývají strašně nadhodnocení. Nehledě na to, že Ziyechovi bude v době přestupu už 27 let a nikdy nehrál nikde jinde. Vím, zářil i v LM, ale to bylo v rámci nějakého fungujícího systému Ajaxu, kde zářila většina hráčů.

Ale jako já ten přestup určitě nechci hejtit, za tu částku dostaneme parádního hráče. Jen si myslím, že Chelsea teď potřebuje někoho jiného.

Reagovat
Reggie

Mě se právě zdá, že jsem tady četl, že standardky máte hrozný. Což mi na Chelsea teda vůbec nesedí. To co říkáš je pravda, ale jsou to všechno spekulace. Stejně jako co jsem psal já. Prostě se uvidí. Za mě je to vážně parádní hráč za super prachy, ale jestli mu to v Chelsea sedne, to je ve hvězdách. Někdo tu psal, že vám chybí kreativita, v tom je Hakim taky super. Ale jinak moc nevím, kde vás tlačí bota. Snad možná gólman

Reagovat
Talker

Tak půlku kope Willian, to se není co divit, že jsou hrozné. Mount je sice lepší, ale taky nemá nejlepší formu. Celkem by se mi líbilo, kdyby to kopal James, ten má excelentní kopací techniku.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Svatej

Druhá věc je, že to vyvážení nemusíš mít nutně cpany všude, ať je to klidně poskládané z mladých děl, však i starší hráči jsou hodně často nekonzistentnu, nebo naopak konzistentne k nicemu

Reagovat
John Obi Mikel

Dembele z Barcelony určitě ne.

Reagovat
Svatej

Dostupných top křídel moc není, takže mě prostě příliš variant nenapadlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Není, no. Draxler je ještě myslím křídlo a PSG ho nechce.

Reagovat
adoxx

Reagovat
aep_Ceallach

Dybala? Nechápu co Dybala tak výjimečného dokázal že z něj každý dělá hráče světové úrovně. Ziyech je komplexnější a není rozhodně horší než Dybala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
raduinho

Reagovat
PP

prosím??

Reagovat
aep_Ceallach

Pro mě je prostě preceňovaný. Nejsem odborník jako 99% lidi na EF, ale takhle to cítím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Fortex

No ty kráso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Remt

Chelsea pro mě bude zase o něco zajímavější Hakim bude o důvod víc proč sledovat její zápasy.

Reagovat
Svatej

Skvelej signál pro tým, budoucí potenciální posily i konkurenci, že nejakej ústup od ambicí neplánujeme.

Už jsem to psal jinde, ale pořád doufám, že se s ním počítá někam co nejvíc do středu, protože na křídle by ho mohla být škoda z kreativních důvodů a navíc by to zabilo veškerý naděje na příchod Sancha, kterej by tomu týmu šíleně bodnul.

Druhá dobrá vec je, že přichází v ideálních letech a svým způsobem by ospravedlnil i odchod Pedra a Williana, kteří mají věkem vyvazovat tu 20letou nezkusenost ostatních.

V létě nám bylo slibované, že se bude do kádru rvat dost peněz a Frank to ještě vylepšil svým přístupem "radši Topka než nikdo", takže furt věřím tomu, že ještě nějaký dělo dorazí. Pokud ne Sancho, tak bych se toho Bogy nebál a dal mu šanci vystřelit, mezitím co by se to zmiňovaný dělo kupovalo do obrany.

O Alabovi se dost mluví o tom, že by mohl dostat zelenou k odchodu a ten by byl nalevo naprosto snovej i navzdory tomu, že už tam tolik nehraje. Z nejakyho důvodu bych se chtěl vyhnout Chilwellovi, kterej mě prostě nějak nebere.

Reagovat
salami

S Chilwellem souhlas, podle me to neni hrac pro velkoklub a bude mit nesmyslne vysokou cenovku.

Reagovat
Svatej

tak pro velkoklub ale mít kvalitu může, jen bych byl raději, kdyby byl jinde, mě se prostě nelíbí a přijde mi tak nějak pod tou top hranici, kterou se zase posuneme, ale zbytečně málo.

Reagovat
popltak

Snad ne Mertens, to bych nerozdychal.

Reagovat
Largo

Ten jeho platovej požadavek 3 roky za 7,5 mega čistýho je docela úlet no.

Reagovat
Svatej

Ten už nepřijde, nedivil bych se ani tomu, že ho stopnul sám Lampard. Starej, potenciálně problémovej (četl jsem nějaký spekulacky o tom, že by mohl mít ruce v tom rozkladu, kterým si Neapol prochází), nesympatickej a máme podobnyho Pulisice..

Reagovat
Largo

Boga je v rámci Itálie rozdílovej hráč už teď, takže o to bych strach neměl. Ten kluk mě hrozně baví a do Chelsea pod Lampsem by se mi hodil.

Ziyecha taky vidím spíš do středu, není to typický křídlo. Ale dokáže zahrát všude.

Přijít by měl určitě krajní bek a hrot. Dembele z Lyonu by mi tam sednul jak vy víte co na vy víte co.

Reagovat
Miguel19

A co Telles?

Reagovat
Svatej

Z toho málo, co o něm vím, z něj mám dojem jen o něco málo lepší než z Emersona... To už radši toho Chilwella v mých očích. Vůbec nějak nevím o nějaký uspokojivý variantě..

Reagovat
pingla

Bogy? Bogéla z Plzně?

Reagovat
John Obi Mikel

Boga ze Sassuola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

A koho bys osobně bral na LB?

Reagovat
Svatej

Zmíněnej Alaba, nebo bych bral i Hernandeze z AC Milán, kterej se tam prej se dost zlepšil. Mám slabost pro ty smrncovni beky, kteří jsou skvělí dopředu a on je s míčem dost slusnej.

Reagovat
Svatej

Za tu redku můžu já, sorry Tbeo

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jinak prý hraje slušně, dokonce je tam nej střelec

Reagovat
Svatej

Theo*

Reagovat
Largo

Hernandez je podle me neklepsi bek ligy, dava si to tam neskutecne. V defenzive dobrej, v ofenzive vybornej.

Reagovat
Nikikrew

My sme fakt kkti. Po nom sme mali ist ako po udenom. Fakt som nasraty za taky smiesny peniaze sme mohli priviest kvalitu

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax by se měl po vzoru Porta naučit kasírovat za své opory pořádnou gardu. Odchovává pravidelně dostatečně kvalitní materiál na to, aby mohl podojit velkokluby více. Pár miliónů navíc u každého přestupu a po pár letech by to nebylo k zahození. Přeci jen kvůli neústálemu odchodu všech top hráčů, ztrácí mezinárodní konkurence schopnost. A kluby typu PSG, Real, Barca, Juventus, ... vnímají v přetahováni se o hráče nějaké milióny euro jako drobné ..

Reagovat
Busby babes

A tim, ze ty hrace proda za par mega vic tu konkurenceschopnost ziska? Ajax je velmi bohatej klub, ma snad i nejvic volnych penez ze vsech klubu v Evrope. Neni to uplne o penezich.

Reagovat
Remt

To vážně? To jsem netušil, já měl za to že je to právě naopak že peněz moc nemaji

Reagovat
Busby babes

tak se City nebo PSG se merit nemohou, ale chudaci to taky nejsou. Samozrejme, ze plati cim draz prodaji, tim lip pro ne. Ale oni maji daleko vic prostredku, nez treba utraceji za prestupy. Protoze proste do holandska uz drazsi a lepsi hrace moc neprivedou. Ta liga neni tak atraktivni a zas tolik preplatit jako treba PSG uz nemohou.

Reagovat
AjaxFans

Francouzská liga je jen o PSG,zbytek je na úrovni Ered

Reagovat
Busby babes

vsak rikam, jsou bohati, ale ne tolik jako PSG, proto tam lepsi hrace nedotahnou.

Reagovat
Remt

Já mel za to, ze Ajax je na tom penezma cca jak.. plácn Benfica atd, tymy, ktere kdyby neprodavaly, tak by skoncily

Reagovat
Busby babes

vsak ale oni prodavaji ty hrace za relativne hodne penez dlouhodobe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ighalo má prý podezření na koronavirus

Reagovat
r.mrazik

??? neletel s nima ze zeme,protoze se bali,ze by byl problem s jeho navratem

trenuje normalne sam v carringtonu

Ole s nim pocita na chelsea...

Reagovat
j_mrazik

Trénuje sám = karanténa.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Largo

Reagovat
adoxx

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cr7sux

pochopeni textu

Reagovat
Busby babes

nema. Byl negativne testovanej ale je v povinne "karantene", ktera konci o vikendu. Proto neletel do spanelska, protoze by ho pak uz asi nepustili zpatky.

Reagovat
Svatej

okej, já si to neoveroval a nějak jsem tušil, že mě někdo opraví.

Reagovat
Godwinson

No, ja nevim. Cekal jsem, ze Chelsea po tech poslednich oknech rozbije prasatko a zabojuje o ty velke ryby, o kterych bude nasledujici leto. Ne takoveho zajice v pytli, ktery dava smysl hlavne ekonomicky a to jeste s otaznikem, kdyz mel byt dostupny nedavno za 30

Reagovat
hitZor

Tak vzhledem k tomu, že prakticky určitě odejde Pedro a nejspíš i Willian a kdoví, jak na tom po zranění bude RLC, tak se univerzál na křídlo a AM dost hodí a místo pro top posilu na křídlo v podobě Sancha ještě pořád zbyde.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím, má tady někdo nějaké info z HC Pardubice ? Podepsali Mandáta, Vondrku, Svačinu, Kantoraa atd na další sezónu i když je u nich hodně velká šance, že spadnou to jako budou hrát Chance ligu jo ? Nebo koupí od někoho licenci ?

Reagovat
Miguel19

Pochybuji že jí někdo bude prodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

možná to jsou smlouvy jen v případě, že to udrží

Reagovat
Miguel19

Z těch hráčů je top jenom Vondrka. Svačina pro nějaký tým ze spodka. Pokud sestoupí, tak hráči jako Kousal, Tybor, Vondrka odejdou..

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže smlouvy, které podepsali budou platné jen v případě, pokud to udrží

Reagovat
Hokaido

To ne, smlouvy budou platit, ale ti hráči stejně odejdou.

Reagovat
Greny

Nebo je podepsali na víc let a v případě sestupu odejdou třeba na hostování do extraligy nebo na prestup s tím že budou jejich klub převezme tu smlouvu..

Reagovat
mistr129

Když vidím Kladno, tak se o záchranu ani moc nebojím

Reagovat
Miguel19

Tak je to ofiko

Reagovat
insane

Samozrejme, ze je to hodne subjektivni tip, ale u nej fakt cekam, ze se mu angazma vChelsea prilis nepovede, samozrejme, ze mel skvelej rok, na druhou stranu je trochu neco jinyho vycnivat v Nizozemsku a pak obcasne zarit v Evrope, prece jen uzneni nejmladsi a kdyby to byl twkovej hypertalent, uz davno by kopal na lepsi adrese, nez kterou je Ajax.

Kazdopadne uvidime.

Reagovat
hitZor

"uz davno by kopal na lepsi adrese, nez kterou je Ajax"

Reagovat
insane

Ale tak nebud nechapavej. Ajax je urcite snem pro hodne hracu, o tom se bavit nemusime. Ale stejne tak se nemusime bavit o tom, ze Ajax v dnesnim fotbalovym svete uplnej vrchol nepredstavuje, je trochu rozdil mezi ligu, kde se vyskytujou umely travniky a spodek tabulky okupujou tymy se zazemim jak z League Two, a ligou, ktera udava smer v globalnim meritku a tymy ze spodku tabulky si financne muzou dovolit ty nejlepsi hrace z Eredivisie.

Reagovat
SaianSupaCrew

Já bych to nadšení trochu krotil, ono asi nebude úplně náhoda, že z Holandska odchází až v 26, přestože byl po celou dobu finančně hodně zajímavý.

Komplikované dětství, v dospívání problémy s drogami a alkoholem, kouření, opakované problémy s disciplínou. Těch hlasů, které tvrdí, že nebýt takový labil, mohl být dnes v úplné špičce, šlo na jeho adresu dost. Imo podobný případ jako Ben Arfa.

Ta cenovka je ale pořád super, pokud vyletí tak jackpot, pokud ne, tak se pořád za minimálně polovinu prodá. Já doufám, že se prosadí, hrozně zábavný hráč. Jen to imo není někdo, na kom by se dalo stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

ben arfa ale okrem toho velmi nechapal princip futbalu, zyiech je skvely timovy hrac

Reagovat
SaianSupaCrew

To nerozporuju, ale z té kariéry mohl vytřískat daleko víc, což imo trochu platí i u Hakima (i když ten má ještě čas)

https://ibb.co/SrDQCRg

Reagovat
Godwinson

Ale Ben Arfa teda zanechal v Anglii alespon dobry dojem, nejak neverim, ze se tohle Ziyechovi povede.

Reagovat
Hokaido

Těch hlasů, které tvrdí, že nebýt takový labil, mohl být dnes v úplné špičce, šlo na jeho adresu dost.

To říká jako konkrétně kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, takovy suarez taky odchazel az ve 24 a charakterove problemy mel mozna jeste vetsi..

pokud nekupujes messiho, tak jsou prestupy casto na nahodu

Reagovat
fff

Už mi chýba ten futbal. Tak aspoň takto sa spýtam LFC bandy a vlastne celkovo EF.

Koho by ste chceli radšej resp. co je podľa vas lepšia voľba pre Liverpool.

Werner za 50m alebo Sancho za 100+m.

Reagovat
Smreky

Za mna skôr Werner a jeho výkupná klauzula je 30 ak sa nemýlim... Sancho by bol super ale ta suma je dosť... Werner vie zahrať na viacerych postoch preto by bol asi lepšia voľba

Reagovat
avicii

Toto je ťažká otázka.. Werner je logickejsia voľba vzhľadom na cenu aj to ze zahrá hrot aj kraj, zato ak by prišiel Sancho hrot zvládne Salah aj Mane.. Je však o dosť drahší.. Ale je angličan.. Ťažká voľba.. Každopádne obaja budú top ak by prišiel niekto z nich, určite by som niekoho z nich chcel viac ako Havertza alebo návrat Couthina..

Reagovat
Luc-Luc

Werner za 50, to je jasny

Reagovat
SCELO

ak odide niekto z front 3 tak sancho, ak nie, tak, ani jeden...

Reagovat
Kopac

lol

Reagovat
masina_LFC

za mňa Werner, to je úplne ideálny hráč pre súčasný Liverpool a navyše zahrá všetky tri ofenzívne pozície... zvyšok radšej použiť na záložníka

Reagovat
fenixLFC

stale sa u wernera argumentuje tym ze zahra viacero postov ale to zahra aj origi ked by mal byt na kridle polovicny tak by som to za plus nepovazoval. navyse mi pride typologicky iny ako firmino. je teda otazne co budeme hrat buducu sezonu, ci zostane pri starom alebo klopp vymysli nejaku obmenu. pretoze ked po starom, tak som k wernerovi skepticky, pretoze to nie je nahrada za firmina...

Reagovat
avicii

Podľa mna by bol ako náhrada za Firmina ideálna, ale už som si všimol ze ty máš úplne opačne názory..

Reagovat
fenixLFC

nahradu za firmina vidim skor v jimenezovi, ale to bude aj tym ze ho mam podstatne viac nasledovaneho. na poziciu firmina ho ale nevidim, on ani v lipsku nie je tym hracom, ktory vytvara priestor dalsim, naopak (a teraz neber to porovnanie doslova) v lipsku priestor vytvara poulsen ako target man a werner ich vyuziva (ked sa to za posledneho polroka zasadne nezmenilo). takze by to nebola asi nahrada priamo za firmina. tak ako tak by sme o nom pol roka zas nevedeli

Reagovat
aragorn

Wernera, protože Sancho by tím pádem znamenal odchod někoho z té trojky vepředu. Nevěřím, ze dáme 100+ za hráče bez jistoty základu.

Můj tip na Sancha je stejně City. Úplně se to nabízí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved system sa moze zmenit. Liverpool moze hrat 4231 so Salahom na hrote a Firminom na 10, ako minulu sezonu, ked bol s tou 3 vpredu v zaklade Shaqiri a celkom to slapalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Celkem se divim, že tuhle variantu s Firminem na 10tce bere někdo ještě v potaz. Klopp je u nás 5 let a nikdy ho tam nestavěl ani dva zápasy po sobě. Boby je na 10tce pro nás strašně jako tým zranitelny. Za zápas často ztratí míče a v těchto pozicích by to mohlo být smrtelný. I teď u pozice hrota má často hrozný ztráty uprostřed hřiště. Natož kdyby ta hrál častěji a ještě hloubeji.

Dokud u nás byl Coutinho, stejně tu desítku hrál Phil. Byla možnost hrál Bobyho níže, MO hrot, Phil vlevo, sadio vpravo ale nehráli jsme tak...

Se staženym Bobym by jsme přišli o presink, on je ten nejdůležitější hráč v tomto pro nás. Osobně nevidím nic, co by Firmino na 10 přinesl dobrého. Teď máme systém, který funguje. Škoda ho bourat. Zatím.

Reagovat
aragorn

+ nevěřím, že koupíme hráče z Dortmundu když je u nás Klopp.

Reagovat
fenixLFC

hlavne stracanie lopt na 10 a jej ziskavanie je dovod preco sa pichol shaqiri na kridlo. ale aj ked je funkcny system tak treba inovovat pretoze sa super nauci na to hrat a to bude trochu neskoro riesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Reagovat
Dody10

Jestli odejde Sané do Bayernu, tak si taky myslím, že City bude největší favorit v získání Sancha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavní aby někdo přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě přijde

Reagovat
Kixi Syhimour

No nevím, loni to bylo taky spekulace za spekulací a nikdo se nezjevil.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi ani nepřijde. Loni byl relativně klid. Vůbec ani nevím s kým jsme byli spojování letos určitě dorazí minimálně jedno velké jméno, tím jsem si jist

Reagovat
hefy

Bargain, to může bejt z fleku rozdílovej hráč.

Reagovat
kiwwi

je to taky horsi Mahrez...pochybujem, ze bude rozdielovy hrac, ale kvalitu nato hrat zaklad v Chelsea asi ma.

Reagovat
Gazdo

Ja si naopak myslim ze lepsi Mahrez

Reagovat
nani92

podla mna to je škaredší Mahrez

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

A mahrez je rozdílovy hráč

Reagovat
Pigeon

ale tenhle je podle kiwwiho horší, tudíž tam tuto logiku nelze uplatňovat

Reagovat
icemike

Kiwwi má mizerný odhad už několik let

Reagovat
blade115

Všichni máme v živé paměti Townsenda.

Reagovat
Swarley

Nebo tvoje hodnoceni Sarriho a Fellainiho

Reagovat
Thelvin

Zas třeba s našim Dembelem měl pravdu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
avicii

Veľmi dobrá posila pre Chelsea, som zvedavý ako sa ukáže v PL..

Reagovat
Busby babes

hehe, zrusime kemp v Emiratech kvuli bezpecnosti a jedeme do Spanelska, ale Pogba trenuje v Dubaji. Uz jsme ho asi vyradili z mailing listu.

Reagovat
r.mrazik

v lete bohuzel pomaze

Reagovat
Busby babes

holt Bruno a Graelish budou muset nahradit.

Reagovat
tunkic

Závist

Reagovat
adoxx

Reagovat
AjaxFans

Tak to je v piči.nas nejlepší hráč,který půjde těžko nahradit.Jeste za takové směšné prachy.Kdyz šel Frenkie za 70,tak Hakim měl jít za 100

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době je za co chválit práci na trhu. Ziyech je výborný. Jen si tak říkám, že musí mít věštěckou kouli, že přestoupil do týmu, který LM (základ velkého klubu) nemá vůbec, ale vůbec jistou a asi i věří, že v momentální naprosto průměrné Chelsea bude sbírat v budoucnosti úspěchy. Samozřejmě ta historie k tomu i předurčuje, ale z ní se žít nedá. Bouhžel je tenhle příchod nedostatečný a každý ví, že z toho průměru tento klub vytáhnou další 4 výborní až rozdíloví hráči. Teď už jen záleží na tom, jak Chelsea bude mít úspěšnou sezonu a jestli bude v LM, protože pokud ne, tak se hráč pohrnou do klubů, kde mohou být úspěšní. Vidím to jako naprosto klíčový rok pro budoucnost klubu do dalších sezon. Buď se LM uhraje a hráči rádi přijdou a vytáhnou Chelsea z průměru nebo to skončí debaklem bez LM a v ten moment je velká pravděpodobnost, že se z Chelsea stane klub, který bude pravidelně rád vůbec za TOP4 a to by byla teda učebnicová katastrofa. Ale to bych předbíhal. Ziyech je první pozitivní vlaštovkou, že se vedení probudilo z pětiletého spánku a něco chce změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo... proc musi zrovna do PL a jeste k tomu Chelsea ?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Talker

Toho hráče nasledovaného úplně nemám, ale celkem se mi líbil, když hrál proti nám. Přináší něco jiného, než ti hráči, které máme v týmu teď - umí dát průnikovou přihrávku, dokáže vymyslet něco navíc.

Reagovat
M0rb1D4S

Je schopný 1 na 1 a má výbornou kopací techniku. Snad by konečně mohl z nějakého našeho rohu padnout gol.

Reagovat
TopinB

Proti Arsenalu padl

Reagovat
Ondiis

Reagovat
tunkic

Reagovat
Talker

Je fakt, že Mountovi se ty standartky poslední měsíce fakt nedařily (až do Arsenalu), ale podle mého se v tom bude zlepšovat. Stále si myslím, že v rámci ofenzivy bude naším nejlepším hráčem do budoucna.

Každopádně s příchodem Ziyecha doufám v odchod Pedra i Williana a příchod ještě jednoho hráče - buď nějaký ofenzivní univerzál, který zahraje na hrotu i na křídle nebo Sancho.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak ono to spíš vypadá, že zatím bude chtít vedení zpětně koupit Bogu. Což ti v tom případě pokryje odchody obou dvou.

Reagovat
Talker

Je fakt, že jít do další sezony s tím, co máme minus Willian a Pedro a plus Ziyech a Boga, tak jsem rozhodně spokojený, co se týče té ofenzivní trojice pod hrotem. Potřebujeme vyřešit i další pozice a mít vyřešené tohle na X let dopředu by bylo moc fajn.

Reagovat
Hokaido

Strašně divnej přístup od Ajaxu i od hráče samotného. Ale strašně sympatickej teda. Údajně měl dřív výkupku asi 25-30 milionů a dohodl se s Ajaxem, že prodlouží smlouvu, ta výkupka se zruší a Ajax ho bude informovat o nabídkách. Pokud se Ziyechovi bude nějaká líbít, Ajax mu nebude bránit v přestupu a nebude za něj požadovat žádnou přemrštěnou částku.

Tleskám, víc tohohle přístupu ve fotbale by rozhodně neuškodilo.

Reagovat
Busby babes

tak zrovna vy vzdycky prodavate za strasnou raketu.

Reagovat
Talker

Prodáváme za tržní ceny... Zas třeba takového Luize jsme pustili za drobné...

Reagovat
Busby babes

a kolik bys chtel za 32 leteho stopera?

Reagovat
Talker

Pár dní před koncem přestupového okna do týmu, který zoufale potřebuje posilu do obrany a je to ještě soupeř v souboji o TOP4 jsem očekával minimálně 15 mega...

Reagovat
mistr129

To posilu je tam hodně důležitý v týhle diskuzi

Reagovat
icemike

vzhledem k okolnostem čekám od Arsenalu reklamaci a touhu vrátit zboží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Polibek EA Sports Ve Fifě 18 jsem hrál chvíli za Ajax a za něj mi nabízelo LFC 40 míčů.

Reagovat
Remt

Teď si nejsem úplně jistý ale komu to dal ten supr gól v Evropě teď nedávno z rohu? Nebyla to právě Chelsea?

Reagovat
Remt

Tak to nebylo přímo z rohu ale je to skvělý gól https://m.youtube.com/watch?v=s-ccmnLS1Us Pro Kepu dost nešťastný gol

Reagovat
Miguel19

Chelsea's Ziyech fee confirmed by Ajax as £33.36m, rising to £36.7m

Reagovat
Svatej

To je prostě šílená cena, že v člověku přímo vzbuzuje paranoiu, že má ten hráč nejakej defekt.

Reagovat
icemike

Už jen to, že ho prodají v únoru. Vidím to na operaci kolena v létě

Reagovat
Busby babes

ono je hrozne divny, ze po nem nikdo nesel za tech 25.

Reagovat
Largo

Slo, byl dohodnutej s AS. Ale meli jsme debila Monchiho.

Reagovat
Trand

Hráč je to super, o tom se asi ani moc nemusíme bavit. To že po něm skoro nikdo nešel za ty relativně malý peníze je celkem zvláštní. Buďto jsou ve vedení všech týmů totálně neschopný lidi a nebo je u něj nějakej problém o kterým se moc nemluví. Já doufám, že je to ta první varianta, protože se na něj strašně dobře kouká a chci aby v PL uspěl, jen mě mrzí, že ne u nás.

Reagovat
Remt

Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů:-)

Reagovat
AjaxFans

Když odmítl Sevillu,tak k vám by šel těžko

Reagovat
Trand

Sice pomalu, ale už se zase zvedáme. A když ho chtěla Sevilla, tak jsme na tom nebyli tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak vynikající nákup Chelsea, hráč je do velmi kvalitní. Leč teda je podezřelé, že po něm nikdo jiný nešel, ale i tak se nemůže nevyplatit.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle vypadá nadějně

Reagovat
Front hell

Reagovat
mistr129

Reagovat
Front hell

Co taky čekat když máš chamtivého žida ve vedení

Reagovat
smazaný uživatel

aspon v necem jsme jeste normalni

Reagovat
kissak

To je asi jediné v čem jsme normální

Reagovat
salami

Necetli jste popis Brucova treninku od Da Laeta?

Reagovat
kissak

Nečetl a obávám se, že i kdybych jej četl, tak mi to nic totálnímu jazykovému trotlovi nic neřekne a překladače kolikrát ne dost dobře fungují. Můžeš nahodit?

Naopak jsem četl informaci, že Matty se nějak zdráhá podepsat prodloužení smlouvy.

Reagovat
salami

Tohle byl jenom nejakej utrzek rozhovoru s Ritchiem De Laetem, kterej o Brucovi nerikal moc pekny veci. A zminoval, ze nektery treninky vypadaly tak, ze mezi ne hodil balon a rekl jim at hrajou a ze je to takovej Tony Pulis typ, akorat narozdil od Tonyho nema zadnej plan

Reagovat
kissak

takže víceméně jen potvrdil to, co si všichni myslíme.

To, že neví co vlastně hrát dost dobře dokazuje v každém zápase a pak to jen potvrzuje střídáním. Zatím mu to však se štěstím nějak vychází a má lepší statistiky než Benitez.

Reagovat
smazaný uživatel

*má mnohem víc štěstí než Benitez

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
AjaxFans

Co to je v Anglii 400 l?

Reagovat
TheTopFootbaler

Třeba nová televize nebo počítač.

Reagovat
TheTopFootbaler

Byť uznávám trochu lowcostové modely.

Reagovat
Uwe háže buly

Tv by za to byla super

Reagovat
Rybinho85

Nijak se nechci nikoho zastávat, mělo by to být zadarmo, ale proč zmiňuješ zrovna Tottenham? Hlavně si kopnout co. To že West Ham chce pomalu dvakrát tolik a sympatický Leicester o 200 liber více se nezmíníš.

Reagovat
TheTopFootbaler

Protože Tottenham je jediný z té velké šestky, co to má za peníze. To, že West Ham chce dvakrát tolik a Leicester je nenažraný taky, si každý může přečíst v článku.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Remt

Masakr, že některé kluby to mají zcela zdarma a pak opačná strana West ham 20 litrů, to je brutál

Reagovat
TheTopFootbaler

Ještě k tomu West Ham.

Reagovat
stas87

Hrac po technickej stranke skvely, o tom ziadna. Len by som mal strach, ci to zvladne v hlave a akceptuje vyssi level tvrdosti a agresivity. Aby ho nejake vemeno z Burnley neprepalilo na polke a on sa potom nezranil a nebol z neho softak, co sa vyhyba subojom.

Reagovat
ladyboy arsenal

vidím to stejně, do PL mi moc nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je mega steal

Reagovat
cristiano.K.

Chelsea to dělá fakt dobře. Pustí ty stařé křídla a koupí mladou pušku, která ukázala kvalitu v LM.

Typologicky téměř totožný hráč jako Mahrez. Kdyby šel do Leicesteru, tak by tam hvězdil podobně, uvidíme jak se vyrovná s tlakem v CFC.

Reagovat
salami

Zas tak mlada puska to teda neni.

Reagovat
masina_LFC

mladá puška ma 27 o mesiac :D

Reagovat
ajouki

Jsou hráči, o kterých to i přes vyšší věk lze říct. O Vardym se taky 6 let zpět dalo říct, že je mladá puška (to měl těch 27). Ziyech může být podobný případ, mají dost společného. Život na hraně před fotbalovou karierou, nedisciplinovanost, a v pozdějším věku přerod v týmového hráče a lídra. Není 27 let a 27 let. Naopak Rooney nebo Torres byli v tomto věku na sklonku kariery.

Reagovat
cristiano.K.

až ti bude přes 30, tak o každém v tomhle věku budeš mluvit jako o mladé pušce

Reagovat
vladis271

Nvm, či to nie je len snaha britských médií, ale vypadá to, že liverpoolska dressiing room sa zhodla na mene svojho kandidáta pre POTY a pre túto cenu postaví Hendersona. Nech si už o tej voľbe myslíme čokoľvek.

Reagovat
smazaný uživatel

I Pearce psal že by to dal jemu.

Reagovat
Hai

Letos to vyhraje KDB

Reagovat
rave

Letos je u nás těžké vybrat jednotlivce, ale u mě by to asi vyhrál Alisson.

Reagovat
smazaný uživatel

Я верю, что он будет.

Reagovat
eder

Пусть всегда будет солнце...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tady někteří myslí,že po něm.nikdo v minulosti nesel,tak.sou na velkém omylu.On je vcelku srcar a Ajax ho taky chtěl co nejdyl udrzet.Ziyech měl jasnou představu kam chce jít a předchozí nabid ky to nesplňovaly.Sam Ten Hag mluvil na začátku sezony o tom jak odmítl třeba Bayern.

Reagovat
ladyboy arsenal

taky možný, ale docela se divím, že se hrne zrovna do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi si celkom verí cez Willina

Reagovat
M0rb1D4S

Ono to není nic těžkého, když v Chelsea Willian příští sezonu nebude.

Reagovat
Banger

a obzvlášť když možná ani nebude hrát na jeho pozici

Reagovat
Kocour Klapuška

Liga lepší, ale s klubem si moc nepomohl

Reagovat
Csaplárova past

40mio je uplne v pohode cena. Snad bude mit alespon polovicni statistiky jako v Ajaxu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boa veď ten má rozhodovanie len na 8/20

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele