Zidane se oficiálně vrátil na lavičku Realu Madrid

11.03.2019, 18:56
Aktuality
Real Madrid znovu převzal Zinédine Zidane. Bývalý francouzský reprezentant nahradil Santiaga Solariho a s "Bílým baletem" se dohodl na spolupráci do roku 2022...

Bývalý úspěšný hráč královského velkoklubu se na lavičku Realu Madrid poprvé posadil na začátku roku 2016 a kromě jiného dokázal třikrát po sobě vyhrát prestižní Ligu mistrů.

Po minulé sezóně však nečekaně odešel, načež jeho místo zaujal Julen Lopetegui. Tomu se však na úspěšné výsledky navázat nepodařilo, proto byl v listopadu z funkce odvolán.

Uvolněného postu se chopil Santiago Solari, ani pod jeho vedením se ale výsledky španělského velkoklubu, který se nachází až na třetí pozici LaLigy, dlouhodobě nezlepšily. Minulý týden navíc Real Madrid po domácí porážce 1:4 ostudně vypadl v osmifinále z Ligy mistrů.

Přestože se nedávno objevily spekulace, že Zinédine Zidane návrat do bývalého působiště odmítl, nakonec se s prezidentem Florentinem Pérezem dohodl. Staronový trenér na Santiago Bernabéu podepsal smlouvu do roku 2022, Santiago Solari by měl rovněž v klubu zůstat.

Autor: Jiří Vojík / realmadrid.com

Komentáře (699)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele