Zidane měl radost, jak Real v Istanbulu odpověděl na kritiku

23.10.2019, 13:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real bol síce lepší, ale žeby nejak oslnil sa povedať nedá.

Reagovat
Bucky

Reagovat
Bucky

Když to srovnám s tím, jak hrálo třeba PSG proti Bruggám.

Reagovat
Anacron

No to jsme teda moc neodpověděli. Především obrana byla totální tragédie a jenom díky sympaťákovi jsme vyhráli. Útok na tom ale nebyl o moc líp. Tolik prostoru a takový okna, který nám domácí dopřáli a vytěžit z toho pouze jeden gól je taky zoufalost. Záloha sice byla nejlepší částí našeho týmu, ale i tak to má do něčeho alespoň přijatelného hodně daleko. Všemi vychvalovaný Valverde taky není úplně výhra. Tak skvěle vypadá jenom proto, že maká a neuvěřitelné lítá po hřišti což v kontrastu s těma ostatníma lemrama samozřejmě působí krásně. Ano získává míče, ale směrem dopředu neudělá vůbec nic. Casemiro je na tom sice do útoku trochu lépe, ale pořád to je především defenzivní záložník. A takovýhle dva hráči nemůžou hrát spolu, zvlášť když to ani nepřináší očekávaný efekt v podobě lepší defenzivní části. A zbylý Kroos není tvůrce hry, který vyveze míč přes dva protihráče a vytvoří výhodnou situaci.

Samostatná kapitola je Marcelo. To co předvádí je strašný. Když by ho někdo viděl poprvé tak neuvěří, že je to ten stejný hráč, který tu roky předváděl neskutečné výkony. Teď je to zoufalost dozadu(ještě větší než dřív) i dopředu.

Jediné dvě pozitiva ze včerejška jsou extrémně důležité 3 body a výkon Courtoise. Snad si tím zvedne sebevědomí a začne něco chytat, když už ho musíme trpět.

Reagovat
Tomik111

Ve většině souhlasím, ale s kritikou Marcela ne. Je po zranění a na začátku sezony byl směrem dopředu velmi dobrý. Potom se zranil. Nemůžeme čekat, že tu ještě někdy bude Marcelo z minulosti. Věk nezastavíš, ale pokud bude hrát jako první zápasy, tak s tím nemám problém. Zlepšit se musíme jinde. Kroos se mi líbí, Case s Carvajalem taky. Zbytek z úspěšné minulosti musí sakra přidat.

Reagovat
king23

Já s kritikou Marcela teda souhlasím. Už delší dobu to není ono a upřímně nevím co s tím. Nevěřím, že se někdy vrátí do formy řekněme 5 let zpátky. Chtít jeho odchod? Je to přecejnom druhý kapitán a obrovský srdcař a v klubu hraje od 18 let nebo od kolika. No nic. Máme Odriozolu, příšté sezonu by se měl vrátit Reguilon a oba by měli na úkor Marcela dostávat víc prostoru a uvidíme jak se to vyvrbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze jste ve fazi, kdy potrebujete kostru vymenit, ale ti hraci jeste podavaji obcas dobre vykony. Ramos, Marcelo, Carvajal tihle jen tak nevyhodite, protoze by satna bylo bez jakekoliv zkusenosti a lidra.

Tohle si musite projit a bez bolesti to nepujde nebo pujde, ale pak vyhodite 1-2 miliardy za novou kostru.

A potrebujete nutne: CB, RB, LB, LW, Mbappe. To je ucet za 1 miliardu a vysledek nemusi dostavit. Koukni kolik hracu se snazi Barcu zalepit misto Neymara (Couts, Dembele, Griz). Vam odesel C.Ronaldo a prisli jenom same dvacetilete deti. To je znatelne ztratu.

Chce to trpelivost, jinak vas bude cekat 10 let vypadavani v osmifinale LM

Reagovat
misinho7

co su to za bludy CB prisiel Militao a tam, RB je Dani ktory sice nema formu ale ten sa do toho spat dostane, jeho backup Odri je ale mimo tne sa musi spametat... LB tam mame na hostovackach Hakimiho ci Requiona, tam je to v pohode ked Marcelo skonci... LW mame Edena a plnu prdel mladych talentov jedine na to RW by som bral Mbappeho a plus do zalohy posily..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale nez vyhodis starou kostru, tak to chvily trva.

Nemuzes hned vyhodit starsi hraci, kteri tahli kabinu a tymu.

A tu prechodnou dobu si musite proste vytrpet.

Prece nemuze Zidane posadit Ramose i Marcelo najednou na lavce.

Sice podavaji dobre vykony, ale TOP vykony za ktere dal Zidan hattrick v LM to urcite neni.

A tech talentech odjebete naplno, jakmile vyhodite Zidana.

Ja tu vubec nevidim nikoho kdo by v teto chvily chtel prevzit Real s rozumny plan. Maximalne Mourinho a ten kasle na mladsi hrace.

Pokud chcete vypiplat mladsi hrace na dalsi vrchol, tak to chce trpelivost. Ale chapu v Real chcete rovnou vysledky...

Reagovat
duffman.sk

Hakimi je RB btw.

Inak ten tim potrebuje skor CM

Reagovat
smazaný uživatel

Já stebou taky teda souhlasím s většinou, co jsi napsal, ale teda vůbec stebou nesouhlasím s Valverdem, že to není žádná výhra, však to je úplně skvělej player, totální box to box a takovýho mi potřebujeme. Z něj jsem totálně nadšenej. Nicméně celkové z toho úplně urvanej taky nejsem, protože nebýt Courtoisa, tak jsme nevyhráli, nicméně bylo to těžký utkání a snad se zvedneme, potřebujeme šňůru vítězství a Edena v lepsi formě, včera už tam měl záblesky, ale furt je to hodně hodně málo...

Reagovat
kaja900

Ja to beru tak že první půl rok si bude zvykat na nový prostredi a na jaře to uz rozjede a bude to ten starej dobrej Eden ale nezlobil bych se kdyby to rozjel už teď včera se dokázal dostat do zakončení, ale je vidět že mu ještě chybí sebevědomí

Reagovat
Anacron

No to bych právě neřekl, že je to box to box záložník. Když si vezmu, že tohle označení se používalo pro Scholese tak to se nedá srovnat. Dneska je to třeba Pogba. Oba tihle hráči umí/uměli dát opravdu hodně ofenzivě, ale zároveň jsou kvalitní do defenzívy. A Valverde zatím splňuje pouze tu druhou část. A proto podle mě nemůže být na hřišti zároveň Casemiro a Valverde. Zvlášť, když to stejně není ku prospěchu obrany. Kroos obstarává rozehrávku od stoperů, ale ten před finální mezičlánek mezi zálohou a útokem, který dokáže zrychlit hru to není. Na to jsme měli roky Modrice, ale ten už je hotovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime. Hlavne at se zvedneme

Reagovat
smazaný uživatel

No to sice jo, ale ta kritika byla opravnena ze jo

Reagovat
CHONG

No nevím Zizou, jestli je adekvatní odpovědí na kritiku hubená výhra nad tragickým Galatasarayem, kterou nám navíc zachránil ušoplesk

Reagovat
boryland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

panika na strese

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdím to stále , nám chyba rýchlosť .. o tom je moderný futbal. Každý tým už vie brániť a útočiť do plných je niečo “nereálne” . Pozrime sa minulú sezónu na ajax mladý rýchli tým , to iste tuto sezónu Salzburg , predvádzajú krásny futbal. Neboja sa , vedia hrať na jeden dotyk a pritom nemajú žiadne veľké mena.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele