Zenit Petrohrad opět zklamal, o místo má přijít trenér Lucescu

09.05.2017, 11:00
Aktuality
Jenom jeden rok by mohl na lavičce Zenitu Petrohrad vydržet Mircea Lucescu. Zkušený rumunský trenér se kormidla ujal před začátkem probíhajícího ligového ročníku a ruskému celku se pod jeho vedením nedaří, tamní média pak už informují o chystaném propuštění kouče...

Lucescu strávil dvanáct let v Šachtaru Doněck a do Petrohradu přicházel s úkolem vrátit Zenit na ruský trůn. To se mu ovšem nedaří a o víkendu přišel o poslední možnost na zisk mistrovského titulu, vedle toho klubu hrozí, že bude znovu absentovat v Lize mistrů. Tři kola před koncem je bohatý celek třetí o bod za CSKA Moskva, milionářskou soutěž přitom zaručují jenom první dvě příčky.

Zenit se koncem října rozloučil s domácím pohárem, když utrpěl ostudný debakl v Machačkale. Úspěšné nebylo ani jeho účinkování v Evropské lize, na podzim sice suverénně opanoval svou základní skupinu, už v prvním kole playoff mu ovšem vystavil stopku Anderlecht.

Ruský tisk dokonce přišel i se jmény, která mají 71letého Rumuna případně nahradit. Jednou z variant je aktuálně nezaměstnaný Cesare Prandelli, ve hře má být i Paulo Sousa, ten nemá pevnou pozici ve Fiorentině.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tam kde byl Vrba tam deset let tráva neroste

Reagovat
smazaný uživatel

A to se tam petrželi tak dařilo.

Reagovat
Pipo123

Cez víkend ma pekne obrali o prachy, podobne ako proti Anži keď som sledoval ich zápasy tak som cítil nenávisť pri pohľade na to kopyto ktoré majú v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

uz je za zenitem. mel by si uzivat rentu ze sachty a vratit se do rumunska.

Reagovat
Franck

za Zenitem bude až za pár kol...no třeba vezmou zpátky Petrželu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Dostat 4 fíky od Vrbova týmu je samo o sobě na vyhazov.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostudy, postaví stadion za takový prachy a budou hrát "jen" EL. Příští rok jdou do LM 3, tak to by mohli snad dát jelita

Reagovat
Elliasson

Zrovna CSKA se Spartakem mají taky nový stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání pane Lucescu, co ste v Petrohradě předved,

Reagovat
Elliasson

Taky mě to trochu zklamalo. Je pravda, že se jim nepovedlo nahradit Witsela. A z toho ten tým možná trochu trpí. I tak si myslím, že jsou silnější jak CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše Hulka

Reagovat
smazaný uživatel

Hulka jde těžko nahradit, to by svedl snad jenom Thor, Kapitán Amerika nebo Iron Man.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele