Ze Štrasburku po pěti letech odejde trenér Laurey

10.04.2021, 12:59
Aktuality
Thierry Laurey (© rcstrasbourgalsace.fr)
Francouzský Štrasburk bude mít po pěti letech nového trenéra. Na lavičce Racingu nebude pokračovat Thierry Laurey, zkušenému kormidelníkovi koncem června vyprší smlouva a nová podepsána nebude...

57letý Laurey se týmu ujal v červenci 2016, okamžitě ho dovedl mezi francouzskou smetánku a na obrovský úspěch dosáhl v sezoně 2018/2019, když s ním vyhrál Coupe de la Ligue. Letos je Racing zatím na třináctém místě tabulky, na sestupové pozice má k dobru sedm bodů.

Laureyho pozice byla v ohrožení už na začátku probíhajícího ligového ročníku, Štrasburk z prvních dvanácti duelů vytěžil jen dvě výhry a jednu remízu a prezident Marc Keller už hledal nového trenéra. Nyní v tom může pokračovat, na jeho seznamu je například Olivier Dall'Oglio z konkurenčního Brestu.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Angers i Strasbourg opouštějí dlouhodobí trenéři. Jsem zvědav, jestli jejich výsledky budou mít sestupnou nebo vzestupnou tendenci. Bude zajímavý je sledovat v příští sezoně.

Reagovat
Israha

Je pravda, že na obou týmech je znát jakási stagnace a vedení klubů si to sami uvědomují taky. Čerstvý vítr může pomoct. Mám ale pochybnosti, že zrovna Angers a Štrasburk budou schopni sehnat někoho výrazně kvalitnějšího...

Reagovat
Kadlitko

Pokud se nepletu, tak Oliviera Dall'Oglia chtěl Lyon ne ? Tak nevím, jestli by šel do Štrasburku.

Reagovat
viteezy

Tam se tlačil on sám.

Reagovat
Kadlitko

Aha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele