Zaza z Valencie zatím neodchází, přestup do AC ale vyloučen není

07.07.2018, 11:30
Aktuality
Simone Zaza se minimálně pro tuto chvíli nestěhuje z Valencie do AC Milán. Rossoneri mají o italského útočníka zájem a některá média už informovala o dohodě mezi fotbalistou a slavným klubem, ta ovšem na světě není a v nejbližších dnech ani nebude, přestože španělský celek transfer nevylučuje...

Zaza přišel do Valencie v lednu 2017 z Juventusu původně na hostování, které následně bylo změněno v trvalý přestup za šestnáct milionů eur. Do této chvíle nastřílel ve španělské nejvyšší soutěži devatenáct branek.

"Zaza je pro nás velmi důležitý a v pondělí bude trénovat se spoluhráči. Všichni hráči mají svou cenovku a zvážíme nabídky, které případně dorazí, vedle toho ovšem musíme zvážit rovněž hráčův dopad na kvalitu týmu," řekl generální ředitel španělského klubu Mateo Alemany.

"Zvážíme oba aspekty, stejně jako u všech fotbalistů. Nemůžete uspět po ekonomické stránce bez sportovních výsledků," dodal.

Sedmadvacetiletý útočník dříve hrával za Atalantu, Sampdorii nebo Sassuolo. Zkušenosti má rovněž s anglickým fotbalem, a to díky nepovedenému hostování ve West Hamu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu, proč ho vlastně chtějí prodat fans Valencie? Mina s Rodrigem se sice rozstřileli, ale Zaza je zase úplně jiný hráč a nabízí jiné možnosti hry a myslel jsem, že je zde chváleny po přestupu, tak tomu úplně nerozumím.

Reagovat
Kucka

Reagovat
JakubOcko

Valencie potřebuje peníze no Guedes se sám nezaplatí

Reagovat
Phillipinho

Marcelino s nim nepocita. Misto nej kupujou Gameira.

Reagovat
JakubOcko

Jn 40 mega je hodně

Reagovat
El-Pistolero-68

Takze Kalinic ven, Zaza dovnitr. To je zase z deste pod okap.

Reagovat
Pipo123

Tak Acerbi útorok na lekársku, prestup za 12 miliónov, rovnako má na tom byť aj Wesley do útoku, tiež 12 miliónov. Som zvedavý koho predáme, vyzerá to zatiaľ len na odchod Lukakuho a Caiceda.

Prišiel už Durmisi, Proto, Berisha a Sprocati, ak príde Acerbi aj Wesley tak som zvedavý ako to poskladá Inzaghi, no najviac by sa mi to páčilo asi takto

Strakosha (Proto) - Caceres (Bastos), Acerbi (Wallace), Radu (Ramos) - Marušič (Basta), Parolo (Murgia), Leiva (Cataldi), SMS (Berisha), Durmisi (Lulič) - Alberto (Anderson) - Immobile (Wesley)

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson půjde ne? Jsem myslel, že už moc hrát nechce za Lazio a prachy z něj se budou hodit. Kdo je prosimte ten Wesley? A proč má odejít Caicedo, jsem myslel, že si dobře plnil roli dvojky a rozbíječe do vápna?

Reagovat
Pipo123

No Anderson mal blízko do West Hamu, ale vyzerá to tak že sa nedohodli. Je šanca že predĺži zmluvu a zostane, inak ho asi predajú. Ten Wesley?! vôbec ho nepoznám, hral za Trenčín, teraz kope v Belgicku myslím že za Bruggy. Caicedo sa moc nepresadil, pôsobil tak ťažkopádne, veľké sklamanie

Reagovat
aurelio

Wesley z Trenčína?

Reagovat
Pipo123

jj

Reagovat
aurelio

Ten bol dobrý, celkom solídne štatistiky mal aj v Belgicku, snáď sa mu bude dariť, ako dvojka by sa mohol uchytiť.

Reagovat
El-Pistolero-68

Toho Parola uz konecne nahradte nekym...

Reagovat
El-Pistolero-68

A zaklad fajn, ale lavicka je proste celkem slaba.

Reagovat
Mateo16

Savic za 155 m e neuveritelne ake sumy sa pisu za takeho drevaka z Lazia.

Reagovat
Rox

Pořád nechápu, proč nedostane šanci Bacca. U nás střílel góly i s tragikomickou zálohou. Ve Villarealu to žádnej propadák taky nebyl. Stejnak s našema možnostma na lepšího útočníka prostě nemáme. Spíš bychom se měli zaměřit na jiný posty.

Reagovat
El-Pistolero-68

Protoze chce byt jednicka a o setrvani v Milane stejne moc nestoji, chce do Spanelska.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca je slaby jak caj

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza je tá TOP posila?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Visca el barca

Tak digi oficiálně o La Lize jedná, tak snad to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho jí ještě maj aktuálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaza se nikde neudržel dlouho, proto je blbost, že ho chce klub, kde stejně nebude útočník #1. Měl by se rozehrát aspoň 2 sezony v nějakém horším týmu.

Reagovat
Fairplay

OT: Juventini, jak je reálný každoroční odchod Alexe Sandra do Premier League? I s ohledem na možného Ronalda.. Přijde mi, že Sandro je zcela ideální hráč, ve kterém by mohl najít "druhého Marcela". Ať už stylem hry, tak z osobního hlediska, jazykem a tak. V Realu vždycky byla v kabině taková "portugalsko brazilská" kolonie. Případně kdo by vůbec měl Sandra nahradit, to byste šli do sezony s Asamoahem na beku?

Reagovat
El-Pistolero-68

Asamoah už je hráčem Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v médiach sa píše aj to, že Ronaldo chce do Juve so sebou dotiahnuť aj Marcela. https://www.tuttojuve.com/calciomercato/don-balon-ronaldo-vuole-portare-marcelo-alla-juve-429063

Reagovat
smazaný uživatel

To už je blbosť, REAL nepredá 2 najlepších hráčov. Aj Cristiano je ešte len tak za 35%-45%

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je na 98% v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

0%

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele