Zaza má natržený meniskus, dříve či později půjde pod nůž

18.11.2017, 10:21
Aktuality
Do péče lékařů se v dohledné době svěří Simone Zaza. Italský útočník ve službách Valencie má už několik týdnů problémy s kolenem a konkrétně se jedná o natržený meniskus. Zranění bude muset vyřešit chirurgický zákrok...

"Zaza má už nějakou dobu částečně natržený vnější meniskus v koleni," sdělil na tiskové konferenci trenér Marcelino.

"Někdy se to zablokuje a nemůže hrát. V tuto chvíli je v pořádku, ale v určitou dobu se bude muset podrobit operaci. Není možné toto zranění vyléčit odpočinkem," informoval dále někdejší kouč Villarrealu.

Zaza v průběhu uplynulých dní pobýval s italskou reprezentací a vinou zranění nezasáhl ani do jednoho barážového zápasu o postup na MS 2018 proti Švédsku. V polovině tohoto týdne se vrátil do Valencie a hned začal trénovat se spoluhráči.

Zaza přišel do Valencie v lednu z Juventusu na hostování, které bylo rychle změněno v trvalý přestup. Na jaře dal šest ligových branek, v probíhající sezoně se trefil už devětkrát.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
LAM

Tak nevim na co čekaj.Tohle bych fakt neodkládal a tu operaci bych udělal hned.

Reagovat
ADM

Hlavne aby o týždeň sedel, čo

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledek k tomu že bysme pak měli jenom Minu s Rdorigem, tak to vidím tak, že se v lednu pokusí získat dalšího útočníka a až pak pujde na tu operaci..

Reagovat
Felitel

Mina a Rodrigo mi přijdou jako solidní backup.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Marcellino hraje na dva utocniky a tim padem by nemel zadneho na stridani..

Reagovat
smazaný uživatel

Známej neustále odkládal operaci kolena a pak si to koleno dojebal úplně. Teď už nemá ani flexibilitu a chronické bolesti má v pravidelných intervalech...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

lobotomie > Justice League

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Toto nenapisat anglicky je pekna picovina

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako, na Otravného pomeranče koukám s českým dabingem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2-3 měsíce a je zpět.

Reagovat
Mass

Tak to nevim, jestli to Mina zvládne místo Zazy, přece jen je to jinej typ, každopádně už se nesmí zranit nikdo další, přece jen ten kádr neni moc širokej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele