Zatím jsem se o budoucnosti nerozhodl, prohlásil Zabaleta

06.03.2017, 21:00
Aktuality
Pablo Zabaleta má s Manchesterem City kontrakt jen do konce letošní sezóny, další budoucnost zkušeného obránce potom zůstává nejistá. Sám 32letý Argentinec se nyní soustředí jen na zbytek sezóny...

Rodák z Buenos Aires dorazil do Anglie před necelými devíti lety z Espanyolu Barcelona a zpočátku nastupoval ve většině zápasů Citizens. To se změnilo až během minulé sezóny.

Zabaleta loni zasáhl jen do třinácti ligových utkání, rázem se tak, ještě vzhledem ke končící smlouvě, začalo spekulovat o jeho odchodu. Ten se však nakonec doposud neuskutečnil.

A již 32letý bek by nakonec nemusel odcházet ani po letošní sezóně, pokud mu vedení anglického velkoklubu nabídne prodloužení kontraktu. "Vím, že mi na konci sezóny vyprší smlouva. Jsem upřímný, zatím jsem se nerozhodl, jestli chci setrvat nebo odejít," vysvětlil Zabaleta. "Nyní o tom ale nechci mluvit, chci se zaměřit na konec letošního ročníku," dodal.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jaká budoucnost, však už je mu 50 let

Reagovat
Pipo123

To na PL stále stačí

Reagovat
Houfi

Reagovat
smazaný uživatel

Proto všichni kterým je nad 32 odcházejí do Itálie?

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

City potrebujú v lete trochu obmeniť v obrane a na DM. RB, LB, CB k Stonesovi a DM. Jeden z dvojice Zabaleta/Sagna preč, rovnako nepredlžovať s Kompanym a najradšej by som videl mimo PL aj Otamendiho. Samozrejme Kolarov a Clichy si už svoje odohrali.

Reagovat
Noustress

"trochu" a vymenoval si celú obranu ale máš pravdu

Reagovat
lucius6

Já bych Kolarova nechal na lávku. On proti určitým soupeřům umí záhrat excelentně, ale nemůže to býtz stavební kámen. Sagna je výbornej, ale samozřejmě máš pravdu, kraje se musí hodně posílit. Clichy mi přijde jako nejslabší hráč v současném City z těch co koketují ze základme.

Reagovat
lucius6

Tolik pravopisných chyb. Omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by stačilo jednoho z beků z každé strany omladit. Zase je blbost překopávat přesjedno léto takřka celou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Kraje a časem jednoho středního místo "Komapnyho"

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že bys je poslal na facelift jo?

Reagovat
celeb

Stale je o 2 triedy lepsi odd alibisku a podrazaka Sagnu. V podstate jediny aky-taky bek City. Kolarov na beku je hrozny, Sagna detto a Clichy nic moc.

Z tej mizerie je Pablo najlepsi a to pri ambiciach klubu jednoducho nestaci. V lete musia dost 2ja beci bezpodmienecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda sagna je nejspolehlivější na RB zabaleta už nemá rychlost viz jediný gól huddersfieldu který nepohlidal on

Reagovat
t0mmy33MCFC

taky nevim co maji vsichni proti Sagnovi, me prijde ze pokud hraje, tak odvede dobry vykon co se tyce obrany... proti Monaku tam Ferna totalne horel a az nastoupil Bacary tak byl relativne klid... i kdyz je pravda ze Monako uz nemelo sily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasů MC jsi letošní sezonu viděl?Na to, kolik má Sagna let, hraje skvěle, moc nechybuje a sil má vždy na rozdávání.Pablo právěže tu svoji rychlost ztrácí a ikdyž je v klubu tak dlouho, asi ho budeme muset pustit. Kolarov je pomalý na LB ale Clichy hraje letos dobře.

S poslední větou souhlasím

Reagovat
celeb

min. 15. Sagna hra uplne hovno a brat v uvahu, ze hra dobre na svoj vek je pre team s najvyssimy ambiciami neprijatelne. Sagna som sledoval uz davno aj v Arsenale. Jeho podpora utoku je miziva, tam ma Pablo neporovnatelne vyssi prinos. Navyse mu chyba aj sebavedomie je dost skleneny, takze mozme len cakat, ked sa zas vyberie na marodku po dlhsej dobe.

Minimalne lavy TOP bek je nutnost, ale treba brat aj praveho, obaja maju svoj vek, Pablo ma zmluvu len do konca roka, Sagnove vykony sa mi vobec nepacia, navyse je u nho zvysene riziko zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy, Kolarov, Kompany, Otamendi, Sagna, Stones, Zabaleta + nějaký mladí v rezervě popř. hostování...

Pryč teď v létě Clichy, rok nechat Sagna a Zabaleta, postavit to prozatím na Stones, Otamendi a Kolarov + nový nyní v létě. Kompany už lepší nebude, což mě mrzí...

V létě minimálně dva nové krajní obránce a jednoho středního, pokud bude možnost nějakého talentováného.

Do dvou let mít obranu mladou s max. věkem 29 let. Takže stejně dojde na všechny kromě Stonese...

Pokud chceme hrát se zajištěnou obranou, tak stejně jiná možnost není, doufám, že Pepek přivede adekvátní náhrady, hlavně do té obrany a brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se třeba celkem líbil Maffeo, je mladý a nebude zas tak špatný.Proti Celticu si odehrál své. Hráče jako Kompany potřebujeme, je to lídr a správnej kapitán Stones je právěže ještě mladý a tak potřebuje k sobě hráče jako je Kompany.

S posilou do brány máš pravdu, před rokem jsem nebyl nadšený, když startoval Willy ale letos jsem za něj i docela rád..Myslíš, že je nějaká šance, že by Joe od Pepa dostal příští rok šanci, nebo je to asi konec legendy MC?

Reagovat
Generalní Gladiator

u kompanyho je strašnej průser zdraví, je naprostej hazard na něj spoléhat příští sezonu, může to city odrovnat obranu, ten hráč se zraňuje v podstatě sám, koukni na počet jeho odehranejch minut a kolarova otam. a stonese, potřebujeme dalšího stopera příští sezonu, nehledě na to, že se často hraje na tři stopery..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, sleduju MC každý zápas a kolikrát si ty zranění způsobil sám nebo to možná měl ještě nedoléčené, těžko říct... ale když je zdravý, tak podává většinou top výkon a takový hráče prostě nemůžeš odepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

v jeho případě to nevyadá lépe, jak jsem psali níže...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maffeo určitě fajn hráč, ale nevím jak Pepek na něj on bude chtít spíše někoho koupit, a dle svého ho naučit...

Nic ve zlém, ale Kompany je nám už nějaký ten měsíc jako "kapitán mimo hřiště " úplně k ničemu Je to stále dokola, nastoupí zraní, nastoupí zraní.. má smůlu a je mi ho líto, nevím jestli je optimální ho brát do základní sestavy.

Příští rok uvidíme, ale já to sním vidím podobně, třeba se pletu. Kompase mám velmi rád.

Jinak brankář a obrana je v létě priorita číslo 1. (můj názor) Ohledně Caba, máš naprostou pravdu a plně souhlasím.

No a pokud jde o naši "legendu v braně City" Joe Hart, tak tohle Pepek posr.... na plné čáře, ale zase na druhou stranu nemohl tohle všechno vědět. Bravo měl být základním kamenem systému, ale stal se pravý opak Brava jsem delší dobu bránil, ale pak jsem také uznal jeho strmý pád dolů. Já být Hart, tak si sakra rozmyslím, jestli chytat za City. (v případě, že by se Pepek bouchl do hlavy a nabídl mu pozici číslo 1 ) V Turíně chytá famózně Vidím to spíše na koupení nového brankáře.

Tohle je prostě fotbal, nový manažeři dělají změny, které se fanouškům nelíbí, ale nemohu mu upřít prozatím jednu důležitou věc, že nám dal konečně jasný směr/tvář mužstva. nebo, že se Sterling pod ním neuvěřitelně zvedl, popř. kvalitní posila Sané

Pepek nečekal, že ho PL tak "sežere", obzvláště když byl zvyklí na úplně jiný styl ligy. V Anglii je to nejnáročnější na světě o tom žádná a proto narazil, ale zas teď máme formu jak hrom, tak ono je to také těžké, ale já to vidím už nejméně druhý rok špatně hlavně v obraně, tam je potřeba začít...

Já věřím, že příští sezónu dáme titul a zbytek nechám ve hvězdách... (vše za předpokladu adekvátních/kvalitních posil do týmu)

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že se trošku vyznáš a MC opravdu sleduješ.Já jsem taky Brava bránil.. asi tak 2-3 měsíce, jenže on je prostě průměrný brankář. Většinu z branek, co pustil, by prostě Joe měl a to mi nikdo nevymluví..on udělá vždy takový "zákrok", že spadne pod sebe nevím, jak to vysvětlit, prostě City potřebuje v bráně někoho jako je Hart, tolikrát nás podržel takovým zákrokem, co se jen tak nevidí a tohle potřebuje City mít, někoho na koho se spolehne, někoho kdo si tu obranu bude dirigovat. Manažer si samozřejmě vždy někoho oblíbí a někdo u něj ani nedostane šanci ale myslím si, že Hart si s Pepem prostě nesedli a to je pak jasné, kdo půjde pryč. Každopádně mě to mrzí, už jen počet vychytaných čistých kont, vyhraných "zlatých rukavic" v Premier league asi něco dokazuje, zvlášť když jsme pod Pellegrinim víceméně skoro vůbec nebránili. Letos by to chtělo alespoň trofej z FA Cupu, dojít daleko v LM a skončit max na 4. místě....a příští rok to třeba bude válec

Reagovat
smazaný uživatel

Ano sleduji, ale už za dob, kdy v City "ani nebyli peníze" Ohledně Brava, přesně jak píšeš spadl do průměrů. Určitě souhlas ohledně skvělých a velmi důležitých zákrocích Harta v utkáních za různého stavu nás prostě podržel a ukázal své kvality.

Nevím co bylo, je mezi Pepkem a Hartem, ale je to škoda nový zaměstnavatel vydělá, jestli ho prodáme... Jinak Hart určitě patří ke špičce všech brankářů světa a v anglii je to u mě číslo 1

ano pod Pellem to bylo jen válcovat, válcovat a válcovat, ale v těžkých zápasech to Pelle nezvládal takticky a také strategie nebylo vůbec dobrá, což pepek umí a´t si každý říká co che

Letos to tipuji na druhý flek, FA Cup bude náš a LM projít přes Monaco a pak dle soupeře uvidíme co dál...

Jinak tvoje poslední věta, resp. ".a příští rok to třeba bude válec" také bych byl nesmírně rád za "válec" jako "tenkrát" , ale obávám se, že Pepek to druhou sezónu "sváže" a bude to hrát hodně technicky na držení míče, "vyšší výhry" popř. hodně branek v zápasech, bych to neviděl, což je škoda, protože ten tým na to jistě má. Těžko teď odhadovat co příští sezónu Hlavní je kvalifikace do LM, úspěšné léto na posily a dobrý herní styl od Pepka, zbyek se dostaví věřím, že ano

Reagovat
t0mmy33MCFC

no druhou sezonu Pelle nezvladal proti lepsim tymum ale v prvni sezone demolice Utd, Spurs... to byly parady

Reagovat
smazaný uživatel

jjj, spurs dostavali strasnou cocku asi dva roky v kuse od nas.pamatuju na gol jesuse navase proti tottenhamu asi z 15té sekundy https://www.youtube.com/watch?v=8Axd-Asl_H4 doted nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, mazec

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna nedávno, jak jsem psal pod utkání Man United - Bournemouth

23.10.2011 9. kolo

Manchester United 1:6 Manchester City

nebo

08. kolo 03.10.2015 Manchester City 6-1 Newcastle United

36. kolo 10.05.2015 Manchester City 6-0 Queens Park Rangers

10. kolo 02.11.2013 Manchester City 7-0 Norwich City

12. kolo 24.11.2013 Manchester City 6-0 Tottenham Hotspur

16. kolo 14.12.2013 Manchester City 6-3 Arsenal FC

23. kolo 29.01.2014 Tottenham Hotspur 1-5 Manchester City

31. kolo 22.03.2014 Manchester City 5-0 Fulham FC

12. kolo 17.11.2012 Manchester City 5-0 Aston Villa

03. kolo 28.08.2011 Tottenham Hotspur 1-5 Manchester City

14. kolo 03.12.2011 Manchester City 5-1 Norwich City

34. kolo 14.04.2012 Norwich City 1-6 Manchester City

31. kolo 03.04.2011 Manchester City 5-0 Sunderland AFC

33. kolo 03.04.2010 Burnley FC 1-6 Manchester City

34. kolo 11.04.2010 Manchester City 5-1 Birmingham City

05. kolo 21.09.2008 Manchester City 6-0 Portsmouth FC

19. kolo 26.12.2008 Manchester City 5-1 Hull City

atd. zápasů bylo mnoho, tohle jsou "válce"

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec no..je to pěkný ale rozhodně se na to nesmíme upínat.Ty největší úspěchy ještě příjdou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ těch zápasů je více, ale bral jsem 5+

Tenhle rok není žádný 5+ (v lize )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme dva souhlasim vicemene se vsim jinak ja si myslim, ze to Pepek "nesvaze", teda spis v to doufam, chci proste videt poradny fotbal, s takovyma hracema co mame, to urcite pujde ta kvalifikace do LM je hlavni, nechci aby jsme na tom byli jak cerveni

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, budu rád když se v tomhle spletu (svázání hry)

Přesně máme nadupanou zálohu a útok, tak by to mělo být vidět

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Generalní Gladiator

S tím bravem jsem čekal uplně jinej příběh,měl jsem ho dva roky na očích a za tu dobu pustil dva góly,co asi mohl chytit,jinak jistota,klid..nemá cenu to dál probírat..

Možná je škoda, že Pep nepřivedl nějakého beka už v zimě,mohl se v klidu zapracovat, v létě to chce- pravej,levej bek, stoper, dm, golman..Je jasné,že asi všechno nepřivede, ideál,kdyby se hart vrátil, jedna položka by ubyla a čtyři hráči už není tak moc..

O LM se rozhodne v tom trojboji s liverpoolem,arsenalem a chelsea, v podstatě by mohlo stačit neprohrát s prvními dvěma, nepustit je před sebe a pak už je zdánlivě lehčí los, jenže,krize nechodí po horách,ale po týmech a nikdy nevíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak... posily jsou jasné, snad to je jasné i Pepkovi

Jinak souhlas, v lednu jsem byl dost naštvaný, že nepřivedl minimálně jednoho obránce, ale tak snad to v létě překopá a bude to ideální. LM bude ještě boj, ale aby to nebylo právě napak + - zvládneme těžší soupeře, ale ty "lehčí" nám udělají potíže... Věřím ve druhé místo

Reagovat
Generalní Gladiator

možné je všechno, boj o LM bude ještě tuhej a nikdo nemá nic jistého a to jsem ještě opomenul duel s united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

ještě bude zajímavá situace kolem aguera a myslím si, že sanchéz bude chtít pryč, Pep by po něm mohl jít..

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero musí ještě 2-3 roky hájit naše barvy

Sánchez je tipově strašně podobný, ale nemyslím si, že by šel k nám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele