Zasloužené vítězství, pochvaloval si Raúl

21.01.2008, 12:30
Aktuality
Real Madrid začal druhou polovinu ligové sezony ve stejném tempu, v jakém odehrál část první a i nadále kráčí vstříc obhajobě mistrovského titulu. Bílý balet si včera večer odnesl tři body ze hřiště městského rivala Atletika a před druhou Barcelonou si i nadále drží sedmibodový náskok...

"Tým i v tomto důležitém zápase ukázal svou cenu a vyhráli jsme," pochvaloval si po zápase kapitán Raúl, který vedoucí tým tabulky poslal do vedení již v první minutě. "Polovina mého gólu patřila Robinhovi, protože to on vybojoval míč a přihrál mi. Ten gól nás hodně uklidnil. Věděli jsme, že Atletiko do zápasu vlétne, ale díky té brance jsme dominovali my," pokračoval španělský útočník.

Real na stadionu Vicenteho Calderona nakonec zvítězil 2:0, jelikož své pověsti zabijáka nezůstal nic dlužen Ruud van Nistelrooy. Nizozemský kanonýr domácím zasadil druhou ránu chvíli před poločasovou přestávkou.

"Měli šance na vyrovnání, jenomže když už se k němu schylovalo, Ruud dal náš druhý gól. Ve druhém poločase již neměli žádné šance a naopak my jsme mohli nějaké branky přidat," hodnotil dále Raúl.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (308)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele