Zasloužené vítězství, pochvaloval si Raúl

21.01.2008, 12:30
Aktuality
Real Madrid začal druhou polovinu ligové sezony ve stejném tempu, v jakém odehrál část první a i nadále kráčí vstříc obhajobě mistrovského titulu. Bílý balet si včera večer odnesl tři body ze hřiště městského rivala Atletika a před druhou Barcelonou si i nadále drží sedmibodový náskok...

"Tým i v tomto důležitém zápase ukázal svou cenu a vyhráli jsme," pochvaloval si po zápase kapitán Raúl, který vedoucí tým tabulky poslal do vedení již v první minutě. "Polovina mého gólu patřila Robinhovi, protože to on vybojoval míč a přihrál mi. Ten gól nás hodně uklidnil. Věděli jsme, že Atletiko do zápasu vlétne, ale díky té brance jsme dominovali my," pokračoval španělský útočník.

Real na stadionu Vicenteho Calderona nakonec zvítězil 2:0, jelikož své pověsti zabijáka nezůstal nic dlužen Ruud van Nistelrooy. Nizozemský kanonýr domácím zasadil druhou ránu chvíli před poločasovou přestávkou.

"Měli šance na vyrovnání, jenomže když už se k němu schylovalo, Ruud dal náš druhý gól. Ve druhém poločase již neměli žádné šance a naopak my jsme mohli nějaké branky přidat," hodnotil dále Raúl.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (308)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ano přesně tak, velice zasloužené vítězství. Real v první půli vystřelil dvakrát na bránu a dal dva góly, za to Atletico vstřelilo dvě tyče pak ještě nějáký šance. Ukázala se zase velká štěstěna Realu, kdy už to skončí. Drůhá půle už byla o ničem, když Real hlídal náskok a Atletico už se na nic nezmohlo. Mě už Real nějáký nepřekvapí, ale být fanouškem Realu, tak se možná i stydím, protože nepřehrát poslední Levante je podle mě docela ostuda, ale ještě že jsou penalty. Jinak forma Ruuda je dost dobrá.

Reagovat
RMCF

že vás to furt baví... už vidím všechny fanoušky ostatních týmů jak by se styděli, kdyby vedli ligu o sedm bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

To není o počtu bodů či vedení v tabulce, ale o objektivním zhodnocení výkonu.

Barca včera vyhrála, ale vím že hrála total howno a nebojím se to přiznat (a to platilo i v době, kdy byla Barca první). Real hraje taky howno, vyhraje, ale nikde jsem nečetl (či jen vyjímečně), že by někdo z madridských fanoušků napsal, že hráli hrozně či že soupeř byl lepší atd. A když už na to někdo upozorní, tak se mu vysmějou. Chtělo by to více objektivity.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty myslíš, že jsme nic nehráli? Si vzpomeň na ty centimetrový ofsajdy a zahozený tutovky Robinha nebo Sneijdera, mohli jsme jim nasypat i pět gólů. Že jsme je pustili asi do tří gólovek sice není v pořádku, ale dobře víme, že ty šly přes hráče, kteří za normálních okolností sedí na tribuně. To se nedá nic dělat, je to zkrátka fotbal a každej není Pepe.

My nepotřebujeme venku tlačit soupeře, když od 1. minuty vedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo mířeno jen na včerejší zápas.

Reagovat
RMCF

já (a i většina Madridistů) se smějem hlavně tomu jak tvrdít že pořád náhodně vyhráváme, jako že by přes rok za to že vyhráváme mohlo štěstí nevypadá moc pravděpodobně

Reagovat
smazaný uživatel

já o štěstí nic nepíšu

Reagovat
RMCF

já vím ale začlo to reakcí na toho na hoře, kterej z našeho vítěztví opět viní štěstí....

Reagovat
smazaný uživatel

+ 2 nejmenovaní (protože by to bylo zbytečné).

Ty říkáš, že by to chtělo více objektivity, to bezesporu. Celkově z obou stran. Ale můj názor na to je takovej, že tvrdit, že rok a půl vyhráváme kvůli štěstí je nejen neobjektivní, ale i úplně zcestné. My si hledíme svého prvního místa, ale zaráží mě, že se tady děje to, že právě tito dva se zabývají více náma než vaší ubohou hrou! Já jsem pro rivalitu, ale ne pro jednostranné špinění všeho, co se týká Realu. Vždyť jsou to právě výsledky, co rozhodují o tom, kdo je lepší!

Reagovat
smazaný uživatel

*Na Jakuba19

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jakuba19, ale reakce navázaná na RMCF...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, budu ta potrefená husa a ozvu se ...

Zaprvé: "ubohá hra" Barci? To si ze mě děláš kozy, ne? Barca, ikdyž se jí teď hra moc nevede ještě pořád strčí ten váš účelovej takyfotbal v poklidu do kapsy ...

Zadruhé: nevím, čím jste si to zasloužili, ale ano, musím souhlasit - už asi rok a půl vyhráváte děsnejma haluzema. Nevím, proč, ale soupeřovi hráči v zápase s váma prostě neumějí využít šance, který normálně proměňují, jindy podrží Iker, tyčky, břevna u vás zní též dost často. A někdy (přiznejme si to) vám pomůžou i sudí (letos hlavně ofsajdy - kdo nemá výpadek paměti, tak ví, o čem píšu)

Za třetí: výsledky nejsou všechno, věřím, že ti to nic neříká, ale hra je neméně důležitá

Začtvrté: "špinění všeho, co se týká Realu" ... Jak můžu pošpinit něco, co je samo od sebe už ze svojí podstaty špinavý až do morku kostí ...

Reagovat
Kily

při čtení tvého příspěvku jsem jenom tiše pokyvoval hlavou, ale nějak jsem se zarazil u čtvrtého bodu. Já Real společně se Spartou a Bayernem nesnášim, sice tyhle kluby respektuju, ale stejně bych je nejradši vymazal z mapy, což je o mně koneckonců známé. Z toho důvodu souhlasim i s bodem 4, ale neodpustim si škodolibost - připrav se na pořádnej výslech, tohle ti dá pár baleťáků asi pěkně sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

1) ubohá, ano, už nějakej ten rok. Mimochodem viděl sjem, jak nás strčíte do kapsy na Nou Campu.

2) Já si všiml, že tyčky zvoní většinou na druhé straně. Zbytek no comment

3) Vysvětlil jsem to.

4)

Reagovat
smazaný uživatel

teď mě to připadlo jak kdyby tohle psal slávista v reakci na Spartu a to sem podle tvejch minulejch příspěvků myslel že to máš v hlavě v pořádku.ale snížit se k takovymu hnusu cos napsal v bodě 4 to je fakt síla já přiznávám že máme celkem hodně štěstí,ale to patři k velkym klubum,tak nevim proč tady pliveš špinu na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Real je sám o sobě špína, tvrdil jsem to, když se mu nedařilo a tvrdím to, když se mu daří. A mylsím, že u fcbéčka je to to stejné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta je geniální, konečně se na něčem shodneme .

Reagovat
smazaný uživatel

tak hele, mam takovej pocit, že ti trochu leze na mozek prvni misto realu....jenom si vzpomen na prvni 2 kola....tam barca zařila...opravdu....potom: real nebyl prej lepši v zapase s Levante.....hrajou strasne a bla bla mame stesti...souperi nastreluji tyce....leda hovno....jestli tady nekdo rek o realu neco ve smyslu: levante ho prehravalo.....dobry no....tak lepsi tam vyhrat 2:0 s nakou hrou venku, ktera neni nejofenzivejsi, nez tam jako barca remizovat 1:1 nebo kolik s nadhernou hrou, i když tam hrali zrovna jako sračky.....dalsi jiz zminovany rozdil je iker casillas, ktery toho pochyta kdyz je treba vic nez slavnej valdez za celej zivot.....henry? to je ted tragéd stejne jako ronaldinho.....takze nevim proc se furt navazet do realu ze ma kliku a podob., az povedete ligu, tak si muzes dovolit rict ze hrajou tak a tak....ale kdyz ste o 7 bodu druhy, tak leda muzete drzet hubu!

Reagovat
smazaný uživatel

Levante jsme porazili 4:1,

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?! . Asi nechápeš, že vítězství se dá dosáhnout i neatraktivní hrou a to přesně předvádí Real. A komu fandím na to nemá vliv.

Reagovat
Xavi

Neříkají to jen fanoušci Barcelony, ale i objektivní lidé, kterým je třeba úplně jedno, kdo ve Španělsku vyhraje titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Žijeme v České Republice, když se někomu daří, tak se mu závidí.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, závist je to, co nás, fandy ostatních týmů tak ovládá ... Bože, ...

Ale jo, hlavně, že sis to nějak odůvodnil, byť je to odůvodnění míň nebo víc defektní ...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme se bavili o ostatních týmech, Barca je rivalita! Čti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrat me tve prispevky celkem zarazeji. Vzdy mas o vsem celkem dobry prehled, ale tu pises neco cemu sam neveris... Bohuzel je to tak a musime si vsichnit priznat ze REAL nehraje zadnej krasnej fotbal a vede jenom prootze ma stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej fotbal vždy nehrajeme, ono je to někdy hodně těžký, obzvlášť proti týmům zespodu tabulky. Štěstí sice máme, ale v takových zápasech rozhoduje především vyspělost a um hráčů, jako je Raúl, Ruud či Iker!!! Za tím si stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde to hrát hezky proti týmům ze spodu tabulky - Levante - Barca 0:4, Barca - Murcie 4:0 atd. Ale to by ten tým musel chtít a né hrát taktický haluz a spoléhat se na výkon pár jednotlivců - Cassillas, Ruud, Raul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to, ale někdy je to těžší než hrát proti týmům ze předu. Díváš se na to hodně jednostranně, podívej např. na naši hru předvedenou na El Madrigal nebo na Mestalle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to jsou ty tři, nebo čtyři.

Zeptám se jinak. Líbí se ti víc hra Arsenalu nebo Chelsea? Real hraje jak Chelsea minulé sezony a Barcelona hraje jako Arsenal minulé sezony. Real hraje takticky, Barca se snaží o atraktivní hru. Loni hrál Real úplně stějně a kvlu stylu hry vyhodili Capella. Rozdíl mezi loňskou a letošní sezonou je pouze v bodech, hra je stejně neatraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

samezřejmě......valencia - real 1:5, nebo villareal - real 0:5 to je o nicem, ale ze barca porazui murcii 4:0 tomu se rika um

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty tři, čtyři zápasy, které se vám povedli. A nejde o soupeře, ani o skóre, ale o hru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To ej velkej rozdíl u vyspělejších zemí, ale přát někomu úspěch v ČR se vidí málokdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Raději se vymyslí milión jiných věcí (jako štěstí, rozhodčí, úplatky apod.), jen ne schopnost!

Reagovat
Xavi

Tak to je sice pravda, ale nevšiml jsem si, že by někdo mluvil o štěstí, když Barca vyhrála před třemi lety dva tituly po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že vy jste museli vytvořit supermančaft, aby ty dva tituly v řadě byly, zatímco Real jde za obhajobou se zdaleka ne tolik záživným týmem, když posily za 120 mega okupují spíše nemocniční sály než fotbalové stadiony. Proto docela chápu, že vás to štve - Real tolik neoslňuje, přesto v posledním roce jasně výsledkově dominuje.

Ale i tak bych si uměl představit (zvlášť od některých) jiná témata k diskusi, než pořád dokola štěstí nebo rozhodčí.

Reagovat
Xavi

Já neříkám, že je Barca v současnosti lepší nebo horší než Real. Máte vynikajícího brankáře a neomylný útok, ale ta hra je na Real Madrid hrozná. Vždyť skoro nikoho nedokážete herně převálcovat, tak jak tomu bylo kdysi...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsme měli taky stálého trenéra . Když Bernd nějaký čas zůstane, tak by to mohlo přijít. Nutný je k tomu samozřejmě i špílmachr, který nám dost chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem objektivní lidé? A kteří, mohu-li se zeptat?

Reagovat
Xavi

Neznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by třeba zajímalo co jsou to za lidi a jakou mají možnost Real sledovat apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se říká každý dobrý klub ma dicky trochu toho štěstí a votom to je. Že se všichni Barceloňáčci vymlouvají na štěstí no a co tak ho máme. Naám štěstí stačí nemusí nám připiskávat sudí jak to bylo minulou sezonu kdy Barca co 2 zápas kopala penaltu nebo hrála proti 10.

Reagovat
smazaný uživatel

podivejte se na spartu.. ta taky nikdy nehrala krasnej fotbal a taky porad vyhravala.. a neni to o stesti.. je to o tom ze ten tym promenuje sance.. k cemu je spousta sanci kdyz nedas gol.. ale zas na druhou stranu taky nemam rad tyhle tymy ktery nehrajou krasnej fotbal.. bohuzel je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

jestli někdo řiká, že Real vyhrává se štěstim, tak asi na ty zápasy zrovna moc nekouká...Real prostě hraje tak, že vede a drží si to a držet to umí...a např ten zápas s barcou toho byl skvělym důkazem... dát gol a držet a Barca nemohla nic dělat...sice je pravda, že chyběl Messy, ale stejně by toho sám moc neudělal

Reagovat
Xavi

Tak ale ještě před Capellem nikdy nehráli. Španělská liga si mě získala, nejen díky Barceloně, ale i Real sliboval vždy tu nejlepší podívanou, teď už Real občas vynechávám, né že bych byl rozmazlený, ale dívat se 90min na taktickou hru mě nějak nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

jj už je nudny divat se na parádní hru Robinha,supr zákroky Ikera,výlety Marcela a S.Ramose po stanách(když Marcelo hraje) a góly Ruuda

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vaše hra mě nebaví ještě daleko víc, v našich zápasech se alespoň něco děje. Pohyb, důraz, góly. Vy jste bez chuti, bez zápalu, bez gólů se spoustou krátkých přihrávek končících většinou na 16-ce soupeře. Už to není to, co bývalo před lety.

Když to shrnu tak výsledky jako 0:5, 1-5 s takovými týmy neodpovídají tomu, že bychom nic nehráli. Velký soupeře jsme většinou přehráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by tu mhol napsat článek ve smyslu, že když někdo vede tabulku dlouhodobé soutěže o 7 bodů, tak to těžko bude jenom o náhodě. Nicméně místní sekci La Ligy řídí stejně samí barceloňáci, takže se asi ničeho podbného nedočkáme....No ale i tak mi asi stačí vědět své

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi to pro jistotu dvakrát, já tě odkážu dolů, abych z tebe negramotu nedělal dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

U zápasů Realu většinou usnu. A pokud nehraje s týmem ze špičky La Ligy, tak je to zabitých 90 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues sem tam něco i přizná, ale jistý flegmaticky pomatený jedinec zde opravdu stojí za to. Každopádně s fcbéčkem se vším souhlasím, což se dalo čekat (protože jsme zkrátka oba chytří).

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se též nelíbí naše hra na stoprocent, ale určitě víc než ta vaše!

Tvý sebevědomí po tom, co tady už několik let předvádíš, jak se zdá je nevyprchatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

No mám důvod být sebevědomý (ale jinak spíše nejsem), , když třeba vidím, jak lidé, co vytahují věk, zcela očividně nemají všeobecné znalosti takové, jako ti, proti kterým to vytahují a nejsou schopni napsat dvě věty, které by si zároveň neodporovali...A je toho víc.

Reagovat
smazaný uživatel

"Očividně nemají všeobecné znalosti? Nestačím se divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš sem prosím dvě věty, které si odporují?

Reagovat
smazaný uživatel

+dát

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to doslova, význam je však naprosto stejný:

"Jsem flegmatik, ale kdybys mi řekl tohle, tak ti dám ránu. Jsem flegmatik, ale nechal jsem se unést (na internetové diskuzi!)."

Očividně nevíš, kdo je to flegmatik, tohle se bralo na základní škole, tak až příště budeš mladší lidi jmenovat spratky, tak zkus mít alespoň znalosti na úrovni těch spratků. Takhle působíš opožděně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem nedáš celé věty a souvislosti?Aha, protože jsi Kyslík a možná protože by vyšla pravda na povrch...

Kdybys dával ve škole pozor, tak víš, že i flegmatik může mít v sobě kus sangvinika, cholerika, melancholika. Jde o to, jaká tělní tekutina v těle převládá.

Mimochodem jakej spratek? Proč si vymýšlíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to dvě věty, obě jsi řekl ty (nebudu lítat a dávat ti přesné citace, očekávám ,že nebudeš lhát a přiznáš, že jsi obě řekl).

A je úplně jedno, v jakém byly kontextu. Pokud se považuejš za flegmatika, tak je zkrátka k smíchu, aby ses nechával unést při internetových diskuzích a mlátil mladší lidi, kteří ti řeknou "psychouši". Já jsem podle testů sangvinik a ani tak bych nikoho kvůli nadávkám nemlátil. Měl by sis v tom zkrátka udělat jasno a nevymýšlet si.

Nebo to byl fracek? No to je vskutku rozdíl... Tak či takto zrovna od tebe působí dost divně, dospěláku.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš rozmazlenej fracek ne? Nebo ne, to sis vlastně zase vymyslel ty! Vysvětlil jsem ti to v té diskuzi.

A mimochodem přesně tohle dělají bulvární denníky, z rozhovoru vyjmou jen to, co se jim hodí. Proč asi? Toď otázka pro nezaslepené.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když řekneš, že jsi flegmatik, tak je úplně jedno, v jakém jeto kontextu, Stejně když jsi řekl, že jsi se nechal unést v diskuzi, tak tadm žádný kontext jiný není. Že bys vrazil mladšímu, který by tě neznal a nazval tě psychoušem, tos řekl sám a jiný kotnext k tomu není.

Takže nechápu, po jakém kontextu voláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tam přece naznačil, že jsem se nechal unést tím, že jsem si představil tebe! A proto to, že ybch mu asi vrazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontext byl v tom, že si dovoluješ tady za monitorem, nadáváš mi do magorů a psychoušů a přitom o mně nevíš ani velký hovno a já napsal, že tohle by sis v reálném životě nedovolil. Ano, napsal jsem, že i přesto, že mám v tomhle flegmatickej přístup, kdyby za mnou přišel nějakej neznámej mlaadší borec a začal mi nadávat, aniž by mě znal, do magorů a psychoušů, tak bych mu asi vrazil, přičemž jsem se bavil o tobě, protože jsem nevěřil, že bys byl něčeho takového v životě schopen. Jak jsem zjistil tak ano a pokud znám lidi, tak se divím, že jsi ještě nenarazil. Máš snad daleko větší štěstí než ten Real.

Reagovat
smazaný uživatel

No spíše každý není takový flegmatik jako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

V mým okolí se to prostě tak považuje. Já ti to vysvětlil, pokud bys mi nadával do magorů a znal mě, tak bych ti tvůj názor nebral a rád bych dokázal, že se mýlíš! A jak už jsem napsal, představil jsem si v té situaci tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Představil sis mě, kterého jsi nikdy neviděl... Fascinující. No nic, už zas blekotáš z cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jako virtuální osobu prudila tady na EF. To tě musím vidět nebo co? Co to zase povídáš, když už nemáš kam?

Mimochodem viděl, dalo tady kdysi jedno individuum, který bylo asi do tebe zamilovaný a trochu chorý, odkaz s fotkou tebe. Ale je pravda, že absolutně už nevím, jak vypadáš a je mi to i jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je trošku zvláštní, když mluvíš o realitě a jak by ses zachoval v reálu a představuješ si tam mě jakožto virtuální postavu... I když u rozzuřeného flegmatika je na druhou stranu možné všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když si mi to napsal ty?Koho si tam mám představovat, Santa Clause?

Reagovat
smazaný uživatel

No zkrátka sis tam představil někoho (mě sis konkrétně prostě představit nemohl - člověk si nedokáže představit něco, co nikdy neviděl (nanejvýše něco složeného z věcí, které již viděl)) neznámého a stejně jsi vypěnil... to není typický znak flegmatika.

Reagovat
smazaný uživatel

Máma mele maso.

Reagovat
smazaný uživatel

"člověk si nedokáže představit něco, co nikdy neviděl" Ještě toho hodně nevíš o lidském mozku, tak s tímhle na mě nechoď! To je perla.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda. Fantazie člověka je ve skutečnosti nulová.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano nebýt zrakového vjemu fantazie by nebyla, ale to mluvíš o fantazii počáteční, hned po narození (postnatální). Až postupem času (zrakovými vjemy člověk fantazii získává), ale v tomhle případě (já už jaksi fantazii počáteční vytvořenou mám) nevím, proč bych si nemohl představit v té situaci tvou osobu. Tady nejde o detail obličeje nebo cokoliv jiného, ale jak jsem napsal tebe jako přispivatele tady na EF- "poznaného" na základě chování v diskuzi (jinak v životě tě nesoudím, jako ty mě).

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže nejdříve perla a pak mám pravdu. No jsem sice těžký dospělák, ale zas se moc nepřeceňuj. Tyx si mě konrkétně představit nemůžeš. Můžeš si udělat svůj obraz, ale to já nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

"jseš"

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady prosím tě řešíš? Typickej Kyslík, když nevím kudykam tak se jdem babrat v absolutních nesmyslech.

Samozřejmě, že si to může představit. Asi jsi nepochopil druhou část mého příspěvku.

Každopádně zase se patláš v podrobnostech, o kterých toho bohužel ani dostatečně nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak je vidno, tak o tom nevíš nic ty. Jestli si teda myslíš, že si mě dokážeš představit, když jsi mě nikdy neviděl. Nejdřív řekneš, že říkám perly, pak mi dáš za pravdu v té stejné věci a já nevím kudykam, jak říkám, to je to pochopení textu...

Reagovat
smazaný uživatel

"Tady nejde o detail obličeje nebo cokoliv jiného, ale jak jsem napsal tebe jako přispivatele tady na EF- "poznaného" na základě chování v diskuzi (jinak v životě tě nesoudím, jako ty mě)." blik?Proč o tom debatuješ, když o tom nic nevíš?Tomu o čem mluvíš ty, se říká percepční fantazie, já mluvím o fantazii rekonstrukční.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv si o jaké chceš, pojmama tu nezazáříš. Já tvrdím, ež si mě nemůžeš představit a jestli si myslíš že jo, tak jsi naivní ty experte.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že neznáš základní pojmy a mluvíš o nich, je docela trapas. Vysvětlím tedy: rekonstrukční fantazie, která se utváří na základě slovního hodnocení, symbolického či grafického zobrazení apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem určitě budu věřit knížce a profesorovi, než tobě, experte!

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jste zaslepený chudáci, co plkají pořád něco o špíně, náhodách, štěstí (což po včerejší brance Santanderu od vás fakt sedí) atd. Prostě si vždycky něco najdete... Jen to od každého z vás má jinou formu. Marně se snažím přijít na to, kdo jí má horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho se nepleť, ty máš svých problémů očividně dost, tak tě tak nějak nepočítám mezi kompetentní se k něčemu smysluplně vyjadřovat...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tebe jmenoval pánem diskuse? Možná bys nějaké problémy mohl jmenovat, abych se ti mohl konečně pořádně vysmát.

Reagovat
jenage

yarda ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme nejlepší, vy jste nuly. Nene my jsme nejlepší a vy jste nuly. Naše hra je nejlepší a na tu vaši se nedá koukat. Co to meleš na tu vaši hru se nedá koukat, ta naše je suprová.

Jinak přehnaná diskuze

Reagovat
alegre

Je tady "přeraúlováno"!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,momentalbě nema Real konkurenci ve Španělsku, myslim si že v pohodě ziska titul.Real and Raul Forever

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikdy netvrdil, že rok a půl vyhráváte kvůli štěstí. Ale ani nelze popřít fakt, že to štěstí se vás drží. Na kolik to ovlivňuje výsledky už je věc jiná.

Pokud se ti líbí, jaký fotbal předvádí Real, nemám nic proti, každýmu se líbí něco jiného. Někomu ofenzivní fotbal, někomu defenzivní, někdo má rád taktické partie. Ale tvrdit, že Barcelona předvádí ubohý fotbal, bez gólů, chuti a zápalu??? To je i na mě moc! Kolik si viděl zápasů Barcelony za poslední roky? Asi jen ten včerejší, jinak bys nemohl napsat takový nesmysl! Nikdo netvrdí, že v každém zápase předvádíme uchvatný fotbal, ale jsem si na sto procent jistý, že těch zápasů, kdy jsme předváděli hru oku lahodící je několikanásobně víc než u Realu za poslední roky. A není to jen můj názor, není tomu tak dávno, kdy byla hra Barcelony označována za nejhezčí v Evropě. Jiná věc je efektivita. Tu bohužel máme malou a proto taky ty rozdíli v tabulce loni i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže milý Kubo, nevím, kde jsi vzal tvé informace, ale jsi úplně mimo. Asi to bude tím, že jsi pozorně nečetl mé příspěvky.

Tak ti to zopakuji, protože se zdáš narozdíl od dvou tvých kolegů rozumný a tvé chování působí vždy slušným dojmem.

Myslím, že o štěstí a o fotbale pojímá tento můj příspěvek:

"R9, 21.01. 16:27

Krásnej fotbal vždy nehrajeme, ono je to někdy hodně těžký, obzvlášť proti týmům zespodu tabulky. Štěstí sice máme, ale v takových zápasech rozhoduje především vyspělost a um hráčů, jako je Raúl, Ruud či Iker!!! Za tím si stojím. "

A o tom vašem fotbale: Za tím si též stojím. Loni jste se mi opravdu nelíbili většinou, je pravda, že když jste byli v plné síle a důležití hráči měli formu, tak to byl fotbal jakej jsme znali z dob před třema lety. Ale po většinu sezóny to byl bezzubej fotbal na narážečky končící většinou u 16-ky soupeře. Hráči, kteří měli hrát prim podle jejich dovedností, to odchodili + samozřejmě zranění důležitých hráčů. Letos to nestíhám, ale podle výsledku + to, co jsem viděl jak ze zápasů tak se sestřihů, stejný v bleděmodrým.

Řeknu tady to, co jsem řekl několikrát, raději budu vidět bojující tým s oddanými hráči, kteří budou mít po zápase zelený trenky a k tomu budou hrát nádhernej fotbal, než jen tým, kterej bude hrát pěknej fotbal. Věřím totiž u Realu, že ten nádhernej fotbal přijde, náznaky tu jsou a dokonce proti těžkým soupeřům, které jsme většinou v letošní sezóně přehráli. . Tohle je můj názor, ostatně výsledky mi dávají za pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to četl pozorně a u toho příspěvku ze kterého cituješ jsem ti odpověděl, že leze hrát pěkný fotbal proti týmům ze spodu tabulky, viz ty příklady a bylo by jich víc.

A pokud trváš na svém tvrzení o hře Barci, tak pak nechápu, že se ti někdy může líbit hra Realu, které kromě efektivnosti hodně zaostává za to barcelonskou. A letošní hra - koukni na zápasy proti Zaragose, Atleticu, Seville (v lize), Levante, Murcii, Valencii, Bilbau, Almerii, v LM atd. Nádherný fotbal a hodně gólů. Kolik takových pěkných zápasů odehrál Real? Tři? Čtyři? Maximálně!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to nechápeš. Nechceš mi snad vnucovat tvůj pohled na krásu fotbalu, vždyť je to subjektivní věc?

Váš fotbal se mi líbí, pokud hrajete způsobem, jakým sjte před třemi lety hráli. Umíte ho hrát, ale hráči, kteří vám dělali hru už vám ji nedělají (Deco, R10). Napsal sjem to hodně omezeně, působí na to moc faktorů, jak už bylo toho mnoho popsáno. Ale s faktem, že se mi líbí víc náš fotbal než ten váš, prostě nic neuděláš a ani se o to nesnaž, já ti taky neberu tvůj pohled na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mi se o ten fotbal snažíme pořád a v mnoha zápasech této sezony jsme předvedli výkon stejný jako před lety.

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsi teď napsal to samé co já. A pak mi tvrď, že čteš mé příspěvky podrobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by tu mhol napsat článek ve smyslu, že když někdo vede tabulku dlouhodobé soutěže o 7 bodů, tak to těžko bude jenom o náhodě. Nicméně místní sekci La Ligy řídí stejně samí barceloňáci, takže se asi ničeho podbného nedočkáme....No ale i tak mi asi stačí vědět své

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to třeba napsal přímo do souhrnu, stačí umět číst, pak by ses třeba i dočkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně neslídím po všech článcích v komentářích a nehledám tam něco od kyslíka s myšlenkou 'to zas bude bomba' .....Takže mi odpusť, ale tvůj jistě obsáhlý příspěvek v souhrnu mi nějak unikl .....Myslel jsem spíš nějaký komplexnější článek na tohle téma....Ale tak podobné články tu dělá pouze alegre a od toho setěžko něčeho podbného dočkáme

Reagovat
smazaný uživatel

No ale já mluvím o souhrhnu podzimu, který jsi jistě zaregistroval i ty. Pokud jsi ho nečetl, tvůj problém, pak ale neplácej nesmysly o nějakém čekání na to, až to někdo přoizná, protože to zde ovládají barceloňáci (což není pravda - 2 Valencie, 1 Barcelona).

A pokud ti unikl celý podzimní souhrn, tak nechápu, proč tady vůbec píšeš takové příspěvky, když o tom očividně nemšá dostatek informací.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně si nerozumíme, nevadí, stejně jsem nic takového nečekal....jak jsem říkal vím své...

Jinak samozřejmě nevím, že jsi ten souhrn psal ty....Sice dle toho, jak to bylo psáno, jsem za tím tušil nějakého barcelonistu, ale žes to byl přímo ty jsem nevěděl...za tohle omluva....

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych chtěl ,aby ses omluvil za to, cos naspal prvně. Protože to, že Real vede ligu zaslouženě, tam přesně píšu a uvádím i důvody (štěstí to není).

Rád bych, aby ses vyjádřil přesně k tomuto... Jestli si to dokážeš obhájit nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, co se týče tebe možná ano, ale nemůžeš popřít, že je to tu silně protimadridské....já jako nestranný fanda to vidím dvojnásob a rád bych to tu viděl trochu zobjektivněné, ale zas nemůžu mít všechno chápu....takhle je to zas aspoň zajímavější....No nic, tohle nikam nevede....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco ty jsi objektivní co se týče Chelsea, nejprve si zameť před vlastním prahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Názor dalšího barceloňáka....jak překvapivé ....Nicméně já nejsem v redakci tohoto serveru takže si můžu do komentů plácat co chci a tobě to může být jedno....Nechápu, jaká je v tomhle souvislost, já si nestěžoval na chování userů v komentech takže jsi zas naprosto mimo mísu...Ale snaha se počítá, v táborů barcoloňáků dostaneš určitě malé nepatrné plus, stejně jako od baníkovců za toho Tomašáka...Gratuluju

Reagovat
-Kopy-

Neřídí.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se to dá říct...

Reagovat
smazaný uživatel

"Přesto všechno vede madridský celek ligu zaslouženě a i když zůstává dodnes Capellovo odvolání pro některé záhadou, pokud bude Real pokračovat podobným stylem, vzejde prezident Ramón Calderón z celé situace jako jasný vítěz. "

Rád bych hlavně upozornil na tu první větu. Jestli to dělěš jen naschvál, nebo vlastně nevím, o co ti jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nejde o nic, já jsem se zdejším rozvržením sil smířený a nic s tím nenadělám. Leda bych šel za váma do party, prý je tam sranda .

Reagovat
smazaný uživatel

ale já bych byl třeba rád, aby ses k tomu vyjádřil. Když už píšeš to, co píšeš, tak by bylo na místě, abys to rozvedl. Když ty souhlasíš s příspěvkem, který je zcela mimo (a já to dokázal tou mou citací), tak bych chtěl vědět tvůj protiargument k té citaci například. Nebo přiznat, že ses pletl.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem pletl? Pravda, ne samí culés, ale všichni antimadridisti. Pak je to dost poznat, to se na mě teda nezlob. Tvůj souhrn oceňuju, ostatně já do něho nerýpal a jenom jsem si tam chtěl něco vysvětlit ohledně Sneijdera. Na druhé straně tu máme ale neskutečný koment ke Clásicu, alegreho perly (no dobře, ty nebudu počítat) a spoustu článků proti Realu. Ty mi ani tak nevadí, ale když Iker řekne "A" a všichni se mu vysmějí, tak by pak bylo dobré uveřejnit i "B", tedy reakci Calderóna.

Jdu koukat na Slony.

Reagovat
smazaný uživatel

1) V tom, že sekci neovládají barcelončani ale valenciani.

2) V tom, že zkrátka není pravda, že by nikdo neuvedl, že Real vede ligu zaslouženě, já se k tomu i rozepsal a dal tomu velký prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatně kritice Realu jsem věnoval dva odstavce, kritice Barcelony jsem věnoval odstavců pět. Nevím, co by si kolega svinpav více představoval, asi abych Real vynechal z kritiky úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemá cenu řešit, je to kritik bez jediného pořádného argumentu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak, já nemám pořádné argumenty, kdežto ty je taháš z rukávů po tuctech....stačí mi shrnout si náš poslední rozohvor:

Ty: Tomašák je nejlepší křídlo GL

Já: Proč, Jsou lepší (jména uvedena byla).....Proč by měl být Tomašák nejlepší?

Ty: Nebudu ti to vysvětlovat, stejně jsi ho asi nikdy neviděl.....

-Argument za všechny prachy!...tamto, i tohle o tobě dost vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

O mě to nevypovídá nic, takže vedle. Nicméně tvoje neporozumnění věcí v diskusi se mnou, viz zápasy Chelsea je až do očí bijící. A ten Tomašák to jen podtrhl, nevím jestli ve stejné diskusi, ale jasně jsem odůvodnil můj názor. Takže opět smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypovídá to o tobě dost, jestli to nevidíš, tak to je tvůj problém, mě to stačí

V té diskuzy o Chelsea jsme si jednoznačně nerozuměli, ale z mého poledu to nebyla moje chyba, stejně jako z tvého tvoje....tak to totiž vypadá, když si lidé nerozumí...jestli to chceš použít jako argument, dobrá, ale dalo by se to rovněž lehce obrátit...

Ale s tím Tomašákem - Nevím, co chceš komu nalhávat...dokonce jsi mě donutil, abych to znovu našel a pročetl....opakovaně jsem se z tebe snažil dostat nějakou Tomašákovu obhajobu, ovšem jediné, co jsem z tebe dostal bylo : "Jak mám argumentovat, když skoro nevíš jak Tomašák vypadá? To by bylo zbytečné a sám to dobře víš..Já už si nechci povídat." .....Takže tady nevím o co se vlastně snažíš..Lhát sobě? Tak to potom hodně štěstí

Reagovat
irik

jezisi vy ste hovada... real proste vede protoze je lepsi a konec na tom neni co resit ...pred 3 rokama mozna byla lepsi Barca ale ted je lepsi Real a je jedno proc ... jinak Kyslíku ty seš fakt dement

Reagovat
smazaný uživatel

"možná byla lepší"

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to pokrok...

Reagovat
smazaný uživatel

No teda...

Reagovat
-Kopy-

Že by ban ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tenhle si jednou zanadává a zmizí, ban by měli dostat jiní... Zavedl bych nějaký vstupní iq test.

Reagovat
smazaný uživatel

Ste debilní?Šak cez taký iq test by som jak prešiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád Kopy, že vidím tvou pravou tvář.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš nerad.

Reagovat
-Kopy-

.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on hrubě porušuje zásady diskuze, tak co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla pro komentáře: v komentářích platí zákaz používání vulgarit, zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů, zákaz vkládání jakékoliv reklamy a spamu. Provozovatel webu si vyhrazuje právo na mazání komentářů porušujících tato pravidla, nebo jinak nevhodných. Porušení pravidel může mít pro uživatele za následek dočasné nebo trvalé znemožnění vkládání dalších komentářů.

Kopy tady teď nikoho neurážel, takže on má plné právo se těchto pravidel domáhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Jakej je rozdíl mezi magorem a dementem?

Reagovat
smazaný uživatel

A neodobčil jsi trošičku? Já se jen nedivím, když někdo volá po banu pro někoho, kdo porušuje pravidla diskuze.

Takže smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

Neodbočil? Já se ptám, jakej je rozdíl mezi dementem a magorem? Když chcete dávat ban za dementa, tak proč ne za magora? Proto jsem reagoval. Ne že bych souhlasil se stylem příspěvku "irika".

Reagovat
-Kopy-

Re: Re: Re: Re:

R9, 21.01. 18:25

Co řekl špatného?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsem to asi napsal?Podívej se na následující reakci Kopy. Z toho je jasně vidět, že jsem to ymslel tak, když Kyslík může nadávat mě do psychoušů a magorů a ty neřekneš ani píď, protože je to Kyslík a někdo tady napíše tu samou věc, ovšem jen jednou a hned ban?Nezdá se ti to trochu nespravedlivý?

Reagovat
smazaný uživatel

Psycho je tvá přezdívka, kterou mám od fcbéčka, už jsem ti několikrát řekl, že to neberu jako nadávku.

Kopy ale nikomu nenadával, atak má plné právo se u některých dožadovat banu.

Reagovat
-Kopy-

Já se bavím o tom, že ty jednou napíšeš "Co řekl špatného?" irik a vlastně sním souhlasíš a najednou v dalším příspěvku napíšeš "Ne že bych souhlasil se stylem příspěvku "irika". "

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy prosím tě, to bylo na Kyslíka. Napsal jsem přece, že s tím nesouhlasím, ale chtěl jsem ukázat Kyslíkovi, že on dělal to samý, tak proto to "co řekl špatnýho".

Udivilo mě jen, že se dožaduješ banu za "dementa", ale na "magora" od Kyslíka nereaguješ. Proč asi?

Reagovat
-Kopy-

1)Kyslíkova magora jsem nezaregistroval

2)Stím co řekl špatného si děláš srandu ne ?

irik, 21.01. 17:55

jezisi vy ste hovada

jinak Kyslíku ty seš fakt dement

Reagovat
smazaný uživatel

2) Kopy ty to nechápeš, přečti si to prosím ještě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

můj první odstavec předešlého příspěvku.

Reagovat
-Kopy-

Re: Re: Re:

Dr. Kyslík, 21.01. 18:23

Tak on hrubě porušuje zásady diskuze, tak co se ti nelíbí?

[reagovat]

Re: Re: Re: Re:

R9, 21.01. 18:25

Co řekl špatného?

Co je na tom k nepochopení ?

A necpi do to ho Kyslíka.

Reagovat
smazaný uživatel

viz dole. (19:29). Už?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to neřeš raději, bylo to na Kyslíka a byla to ironie. Nic víc, nic míň.

Reagovat
-Kopy-

. Ok.q

Reagovat
smazaný uživatel

Co koulíš učima? Nezdá se ti něco?

Reagovat
-Kopy-

Nezdá ale asi se opravdu nechápeme a neshodeme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to ještě zkusím, jsem trpělivej a musím(studuju pedák). Ta věta: "co řekl špatnýho" byla ironie na Kyslíka, že vlastně on řekl "to samé" o mě, ale o banu se u něj nemluvilo, přičemž mohlo. Proto jsem reagoval, že na tebe, že si myslím, že je to nespravedlnost. A zrovna on se tě zastal.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně by ses měl při své profesi naučit ovládat...Takových klidných flegmatiků, co nejdou pro ránu daleko je poměrně dost a čím dál častěji na to doplácí...

Reagovat
smazaný uživatel

Já právěže od rány jdu velmi daleko, nikdy jsem moc kongflitků osobně nezažil, naposledy asi před pěti lety právě od takového co povídáš, bezdůvodně mě praštil a já odešel (ostatně musel jsem vzhledem k okolnostem). Napsal sjem, že jsem to ymslel v kontextu s tebou, ale mel si o tom pořád dokola, třeba rok a půl tak jako se štěstím Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

"bezdůvodně mě praštil a já odešel" - asi to nebyl ten správný "fracek", v jehož mlácení se vyžíváš...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem přesně čekal, ne byl jsem tam sám a jich bylo asi šest. Opravdu frajer, že mě nepraštil, když jsme tam byli tři a počkal až mí kámoši odjedou. Tohle mě opravdu nemrzí, to jsou chudáčci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem ty tvrdíš jinej případ, já bych si staršího nedovolil praštit, pokud by na mě nezaútočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně je jasné, že by sis troufl jen na mladší...

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, byl jsem se jen se starším, s mladším jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na mladýho, nemám proč se vyžívat na mlácení lidí, pokud oni mě nechají na pokoji.

Reagovat
smazaný uživatel

*nenechají.

Reagovat
smazaný uživatel

MYslím, že ta první verze byla správně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli, nic se nezmění, opět to bude myšlení chybné, ostatně jako všechny tvé posudky jak na mě, tak na ostatní. Snažíš se tu rozvíjet své psychologické teorie, ale nevíš o psychologii ani prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o češtině toho vím zcela jistě více. Teď jsi totiž ujel, protože podle té druhé verze ..."nemám proč se vyžívat na mlácení lidí, pokud oni mě nenechají na pokoji." nedává oproti té první smysl, psychologu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na psychologa si tu hraješ ty, bohužel dosti neúspěšně, tak jakýpak "psychologu"? I když je jasné, že toho vím o psychologii mnohem více, ale psychologie prostupuje celým mým životem a moc mě baví, tak je to logické. Určitě budeš vědět víc zase v jiné oblasti.

Myslím rychle, "mluvím" rychle. =>dělám chyby. Hlavně, že si "rozumíme" ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tě upozorním, že tvá oprava nedává smysl a že jsi jistě chtěl napsat to, co jsi napsal prvně, a ty tu na mě vytáhneš, že psychologie prostupuje celým tvým životem, což mě sice nesmírně fascinuje a zajímá, ale je to jaksi mimo téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím jsem upozorňoval na tvou zjevnou snahu dělat ze sebe psychologa.

Tu chybu jsem ti vysvětlil, prostě jsem se spletl, hlavně že jsi porozuměl ne? Co zase řešíš, potřebuješ odběhnout od tématu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses spletl, já tě normálně opravil a tys na mě vybafl s tím, jak je psychologie propletena s tvým životem. A já odbíhám od tématu. Fascinující.

PRostě máš pochopení s pochopením textu.

Reagovat
smazaný uživatel

...problémy s pochopením...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se spletl v tom, že jsem to psal rychle. Ty ses spletl v psychologickém posudku na mě, mimochodem začátek téhleté diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty ses spletl, já tě normálně slušně opravil a tys mi začal vykládat o tvých životních osudech... To je ta pointa, ne to, že ses jednou spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem ti psal, že jsem se v tom spletl, ale ty mi chceš říct, že mi tady neříkáš psychologické posudky? (viz třeba" tak mně je jasné, že by sis troufl jen na mladšího", "fracek v jehož mlácení se výžíváš", "magor")

Reagovat
smazaný uživatel

To vše jsi řekl ty, já pracoval jen s tím, co jsi mi sám řekl (krom magora, to ale asi nepovažuje normální člověk za psychologický posudek...). Netroufl by sis sám od sebe na staršího, zmlátil bys mladšího, co by ti nadával atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsi s tím pracoval špatně, tak já ti dám radu, nepleť se do toho, nepoužívej psychologické posudky, když s nimi neumíš pracovat, pak to vypadá, jak kdybys postavil kováře k chirurgickému stolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono s nima nešlo pracovat špatně, já je akorát přejal, tam nešlo co zkazit a nemělo to c odělat s psychologií. Tu se tu snažíš vecpat ty, asi možná proto, že jak už jsi napsal, prostoupila tvůj život.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že to s psychologií co dělat má. Ale tobě to vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že se flegmatik neprojevuej násilnickými sklony, nepotřebuju mít vystudovanou psychologii.

Reagovat
smazaný uživatel

viz dole, znalče psychologie.

Reagovat
-Kopy-

Tak tu tvoji ironií jsem opravdu nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
-Kopy-

To jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde já chtěl dávat ban? Já jen řekl, že se nedivím, že to někdo žádá... opět si vymýšlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, tys ban nežádal, já napsal chcete, ymslel jsem to obecně na EF. Stačí? Ptal ses, co se mi nelíbí, nelíbí se mi to, co sjem napsal v příspěvku výše na Kopyho. (19:02)

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně na EF? Kopy je obecně EF? Už se zas nekontroluješ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zase slovíčkaříš! To je snad u prdele ne?jestli se chceš bavit o takové blbosti, tak prosím sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nauč vyjadřovat, dospěláku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulp fiction: (scéna s Wolfem) "Myslím rychle, mluvím rychle".

Reagovat
smazaný uživatel

A řešíš problémy?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolf ale alespoň myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolf byl nejdrsnější týpek z celého filmu, aspoň pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

"Máme tu auto plus tělo mínus hlava v garáži."

Reagovat
smazaný uživatel

"Ten strejda Konrad a teta Ginny byly to milionáři? No tak strejda marcellus je!"

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

"Nic bílýho, to nechci"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kua tak jsme v rámci citací ne? Zkus trošku krotit své vášně ostrostřelče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík nebyl myšlen zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak víš komu fandím ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
-Kopy-

Mordoru

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vzhledem k tomu, že vyhrál svět lidí a svět zla to prosral na celé čáře, tak bych neříkal, že fandí Mordoru.

Reagovat
-Kopy-

Tak zlo = Real Madrid.

To ví i děti ve školce.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bys doplnil rovnici Valencie=?

Reagovat
-Kopy-

Valencie = Neuvěřitelně sympatický tým s mnoha a mnoha úspěchy, bohatou a pestrou historií, s černou přítomností a oranžovou budoucností.

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie krom té přítomnosti?

Reagovat
-Kopy-

Realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jistej, že ano. (mimochodem ironie)

Reagovat
-Kopy-

Já ironií normálně chápu, od tebe sem jí však nepochopil, takže chyba bude asi na tvé straně, melounku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak bys doplnil tu rovnici?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím nevím, to už je v rovině rozumových předpokladů. Nemůžu za to, že nechápeš mou ironii.

Ale ne, každý má svůj vlastní osobitý způsob ironie, takže z toho tě neviním. Ale to samé požaduju od tebe!

Reagovat
-Kopy-

V pohodě.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že Barcelona v letech 2004-2006 dominovala PD, musí uznat i ten nejzarytější Madridista, výsledky a nejen ty hovořily za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

a kto hovori ze tomu tak nieje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dle reakce bys to mohl poznat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona je bnada teplousu nechapu proc tam ronaldinho vubec je to je aspon fotbalista ne jak njaky vykurveny messi nebo eto

Reagovat
-Kopy-

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

když nadává Barceloňak antikristovi, tak to má aspoň minimální formu, jistou dávku inteligence a i špetku humoru, ale co je inteligentního, neřku-li humornýho na tvým příspěvku ...?

Ale nechci tě odradit, nepolevuj, zkoušej to dál a možná jednou postoupíš i na úroveň lidoopa

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Co je inteligentního na " ", "špinavej Real", "svině úplatný"?

Reagovat
smazaný uživatel

Té inteligenci a špetce humoru přece sám nevěříš, např. na vašem fóru je to pravidelná série výlevů na úrovni desetiletých dětí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se po měsíci nerozpadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Skoro to tak vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

No možná vypadá, ale trvá již čtvrtým rokem. To vaše možná byl děsně "cool", ale asi to tam bylo tak moc dobré, že jste to pro jistotu zabalili...

Reagovat
smazaný uživatel

To forum bylo dlouhodobě na vysoké úrovni, čtu to tam skoro tři roky, o tom si můžete nechat jen zdát. A věz, že to k vám taky příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde, nám totiž funguje administrace (to je to, o co se u vás pořád marně snaží deco), což jsi možná mohl postřehnout, když jeden ze tvých dvou příspěvků záhadně zmizel .

Momentálně jsme prostě jedničky na hřišti i na netu .

Reagovat
smazaný uživatel

S forem, které přestalo fungovat asi po týdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cožeto?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak o něco dýl... i kdžy vzhledem k aktivitě to i po tom týdnu vypadalo jak na bílém pohřbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi každej mluvíme o jiným, ale to je jedno.

Jdu koukat na Mali - Benin: Černočerná tma .

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, to jsem samozřejmě myslel ty zhaslý světla, ne barvu pleti .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni zase rozsvítí, když zhasli.

Reagovat
smazaný uživatel

To jejich bývalé forum bylo hrozné, navíc ta rychlost.... Takhle to dopadá, když se pár madridských hlav spojí dohromady a zvolí domenu na webzdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Deco už má konečně práva, ban už dostal první člověk, na řadě jsou další, takže forum zase půjde rychle nahoru.

Reagovat
-Kopy-

To jsem zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš prý jeden z těch dalších na řadě... Ale neboj ,já ti pak poreferuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Bez starosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo nerozumí fotbalu může jen stěží vědět co to je vést ligu o 7 bodů.Real byl je a bude nejlepší tým na planetě!!!Napořád.Mají formu a to se ukazuje v každém zápase nemít formu nejsou na prvním místě.Barcelona na ně jednoduše nemá a tak to bude celej rok.V realu pochopily že tah s hvězdami se jim nevyplatí a tak dali příležitost mladým talentovaným hráčům.A když se tito hráčí doplní o zkušenost jako je RAUL van Nistelrooi a Guti s Casillasem tak potom jen bojte se celý svět.Real je opět na výsluní a tento rok bude patřit jemu a celý svět bude tančit v rytmu BÍLÉHO BALETU!!!FOREVER MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takže zase to vaše klasické: "Vedeme ligu o sedm bodů, aproto hrajeme dobrej fotbal ..." A různý obměny týhle fráze naplňují veškeré argumenty antikristů na obhajobu jejich takyfotbalu

Reagovat
jenage

fakt nepochopím, proč se radši nestaráte o "svou" barcelonu a pořád jak zapšklí dědci lamentujete nad tím jaké ma real štěstí a jakou otřesnou hru předvádí...připadá mi to už poněkud trapné a únavné

Reagovat
smazaný uživatel

A to je presne dôvod,prečo sa tlemým ako malý pri každom našom "vyhaluzenom" víťazstve pri pomyslení na kulá ako im zase pení krv v žilách

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to pozor, jim to zase připadá inteligentní a se špetkou humoru!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape ešte trochu popracuješ na štylistike a tvoje analýzy budú hodné Grigorija Mesežnikova

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo kolik se dneska na EF zaregistrovalo nových uživatelů.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu a její krásný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

PRo fcbéčka

Reagovat
-Kopy-

Že by další legenda po antimadristovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda je jen antimadrista...

Reagovat
-Kopy-

Aha, a vy jste co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zástupce antimadristy.

Reagovat
-Kopy-

Dobře a fcbéčko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mi nějaký zvědavý, ne?

Reagovat
-Kopy-

Počkej, na tebe se taky dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš?

Reagovat
-Kopy-

Tak už asi ne. Zástupce antimadristy se nějak zasekl.

Reagovat
smazaný uživatel

On se zasekl s R9.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, on není spanhel tak radikální jako ti dva resp. vy 3. Mi to tak aspoň připadá.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

R9, 21.01. 20:39

Ani na mladýho, nemám proč se vyžívat na mlácení lidí, pokud oni mě nechají na pokoji.

[reagovat]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

R9, 21.01. 20:39

*nenechají.

[reagovat]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Dr. Kyslík, 21.01. 20:45

MYslím, že ta první verze byla správně...

[reagovat]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

R9, 21.01. 20:49

Mysli, nic se nezmění, opět to bude myšlení chybné, ostatně jako všechny tvé posudky jak na mě, tak na ostatní. Snažíš se tu rozvíjet své psychologické teorie, ale nevíš o psychologii ani prd.

[reagovat]

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Opět tendence bulváru. Bravo, neboj, každej si to může přečíst a hlavně CELÝ.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se na tom změní, když si to přečte celý? TY furt nechápeš to pintu toho, čemu se směju?

Reagovat
smazaný uživatel

Změní se to, že si přečtou začátek té konkrétní diskuze, kde je zmíněno to, proč jsem mluvil o tvém psychologickém posudku na mě (mylném). Ale ten jsi bravúrně vynechal, odkrývej celou pravdu prosím, já vím, že tohle se víc hodí pro budování tvého ega, ale vypadá to škaredě.

To, že jsem se spletl a bylo správně ta první varianta jsem mimochodem uznal, ale hlavní je snad, že jsi to pochopil ne? Odpovím za tebe: Ne, protože ty se v tom radši budeš po svým babrat, přičemž to nemá absolutně žádný smysl. Ať si o tom každej udělá obrázek sám, mimochodem celá diskuze je k dispozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, já tě slušně opravil a tys na mě vybafl jak u zpovědnice s tím, jak je ta psychologie součást tvého života bla bla bla...

Můj jediný posudek na tebe mimochodem je, že nejsi flegmatik a co hůř, tak si to očividně neuvědomuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

(viz třeba" tak mně je jasné, že by sis troufl jen na mladšího", "fracek v jehož mlácení se výžíváš", "magor")...."můj jediný posudek". To co tady předvádíš celej týden je to, o čem se bavím. Kdyby jsi mě aspoň znal, ale znáš tak velký H.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen parafrázuji to, co jsi sám řekl... Vše jsi v jisté formě sám řekl, dávej si pozor, co říkáš a bude.

A jestli považuješ označení "magore" v diskuzi za psychologický posudek, tak ten magor asi vážně jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co to vůbec znamená slovo "magor"? Odvozeno ze slova magorie = obecně bláznovství, psychologický termín. Pořád mi chceš tvrdit, že označením magor nevyjadřuješ psychologický posudek?Ty bys zase neměl mluvit o tom, o čem víš prd.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezké, ale takhle to zkrátka nefunguje. "Magor" se vžilo do češtiny jako přejaté slovíčko a jako nadávka, má v běžné mluvě zcela jiný význa než v odborných záležitostech. Tohle musíš rozlišovat, protože se to opravdu rozlišuje, kde to řekneš, jakým stylem to řekneš a podobně. Takže si nějakou magorii nech pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, pokud to bereš takhle a potřebuješ mi nadávat, přesto že mě neznáš.

Přesto tu házíš posudky, viz příklad. a magorem to nezachráníš.

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, znalčes magorii, co ani nechápe základní principy češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jak když řeknu, že tě asi zabiju, tak mě nemůžeš obvinit z vyhrožování. Prostě se nauč česky, to nejsou jen slovíčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Naběhl sis sám, stejně jako když řeknu, že bych ti asi vrazil, neznamená, že ti vrazím. Ale hlavně, že přímo podle tvých slov, se prostřednictvím jedné blbé věty, že bych ti asi vrazil, kdybs mě neznal a řekl, že jsem magor a psychouš (doslova) "vyžívám v mlácení mladších", nejsem flegmatik protže bych ti ji asi vrazil" apod. Cos tou češtinou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně by sis měl dát nějaký kurz češtiny, tys neřekll "že m iasi vrazíš", ale řekls, že být v té a té situaci, zachovás se tak jak tak. To je naprosto a zcela něco jiného. Věnuj se tam cizím pojmům z psychologie, protože v češtině mi očividně nestačíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem přesně: "kdyby sis to dovolil za tétzo situace venku, tak ji asi máš!"

Češtine!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No však to je přesně to, na co narážím.

To je úpolně jiné situace. Popisuješ situaci a popisuješ to, jak by ses při ní zachoval. To opravdu nemá s "já tě asi zabiju" co dělat... Kdybych měl být jak ty a měl potřebu se exhibovat, tak řeknu že studuju práva a ty bys neměl mluvit o věcech, kterým nerozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale taky napsall, být v té situaci, kdy by jsi mi to ty řekl, tak ji asi máš. To ještě neznamená, že se vyžívám v mlácení mladších děcek. Pořád to nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale ty tomu hlavně nerozumíš. Nechápeš významy vět, nevidíš základní odlišnosti, nemáš prostě cit pro jazyk, to se nedá nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to právě chápu, ale je to slovíčkaření, který nemá absolutně v tomhle případě smysl. Nechápu důvod, proč to uvádíš?Stejně význam mých vět bude pořád stejnej. Tys prostě začal tady posuzovat člověka, na základě pár vět si mě zařadil z psychologického hlediska, mylně. Vše jsem ti vysvětlil, jen tvá chyba je, že rád píšeš , ale nerad čteš! Toď vše, jdu spát!

Reagovat
smazaný uživatel

A to byl jen výčet některých, ostatně není to jen u mě. Rád posuzuješ ostatní, ovšem nemáš k tomu absolutně žádné právo ani dovednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Právo máš, ale je to komické, posuzovat a neumět to.

Reagovat
smazaný uživatel

Posuzovat ostatní můžu, to že psychologie prostupuje celým tvým životem, je hezké, ale to mi jaksi nebrání poznat to, že nejsi flegmatik.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se omlouvám, ale musím se tomu zasmát ještě jednou, mně to prostě přijde hrozně vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, dejte si pohov. Získává to už komické rozměry.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě debata dvou vysokoškoláků co.

Reagovat
-Kopy-

Bez starosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme teprve na začátku. Času je dost!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je vůbec rekord příspěvků?

Reagovat
-Kopy-

Mírně přes litra u Robinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, tak to bych nečekal

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš mi sem pls tvůj mail, díky.

Reagovat
-Kopy-

My jsme teplí, no a co ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, zase zasraný soubojem eg...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen snažím jedno ego odkrýt. Omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by sis dát nějaké lekce z mateřského jazyka prvně...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě .

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na mě s tím mailem?

Reagovat
-Kopy-

Samo, že bylo.

Reagovat
-Kopy-

Až teď. Pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

teda cakal som ze atletico ich moze zastavit...ale nestalo sa tak....real vali...a zasluzene vedie primera division...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele