ZARAGOZA CHCE AIMARA

13.06.2006, 12:47
Aktuality
Nový kouč Realu Zaragoza Victor Fernandez si již vyhlédl hráče, na němž by v příští sezóně chtěl postavit hru svého týmu. Fernandez by z konkurenční Valencie velice rád získal na hostování Pabla Aimara.

Poražený finalista uplynulého ročníku Španělského poháru nutně potřebuje "zalepit" dvě mezery v sestavě vzniklé odchody dvou klíčových hráčů. Zpět do rodné Brazílie se vrátil Savio, do Villarrealu zase za 11 milionů eur zamířil kapitán a další středopolař Cani.

Aimar je ve Valencii velmi populární mezi fanoušky, ti se však již brzy mohou dočkat nemilého překvapení. Argentinský reprezentant měl často svalové problémy a nedávno byl hospitalizován v nemocnici se zánětem mozkových blan. Španělský klub navíc minulý měsíc získal z Liverpoolu Fernanda Morientese a trenér Quique Sanchez Flores s Aimarem v plánech pro nový ligový ročník podle všeho příliš nepočítá. Aimarův odchod z Valencie se tak jeví velice reálně, tím spíše, když se podle tamních médií má nový sportovní ředitel klubu Amedeo Carboni příští týden setkat se svým protějškem ze Zaragozy Miguelem Pardezou a diskutovat spolu o možné realizaci transferu.

Ať už dopadne situace ohledně Aimarova dalšího působiště jakkoliv, mají se příznivci Valencie rozhodně na co těšit, prezident Juan Soler totiž má přes léto velké plány. "Pro příští sezónu dáváme dohromady pro fanoušky Valencie skvělý projekt. Připravuje velice silný tým a k již udělaným přestupům brzy přidáme jednoho vynikajícího hráče," prozradil něco ze svých plánů Soler. S možným příchodem do Valencie se v poslední době hodně často skloňuje jméno Diega Forlana. "Pokud vím, tak nikdo z Valencie s Villarrealem o tomto přestupu nejednal, ale to vše se v nejbližších patnácti dnech může změnit," naznačil Soler.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*tominho

tak v Zaragoze chtějí asi tým postavit kolem něj,ale myslím že to mení žádný extra hráč.

Reagovat
Xavi

Aimar je vynikající hráč. Jen málo fotbalistů má takovou myšlenku. Valencie by neudělala dobře, kdyby si ho nechala vyfouknout!

Reagovat
HOST*Luis

Souhlasim!! Měl by se dát dohromady se Saviolou, aby řádili jako v Rever Plate!! Jeho brzdí zranění jinak je to super hráč!!

Reagovat
smazaný uživatel

panebože ať je to JOAQUÍN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo je geniální hráč. Postavit celý tým na jeho hře je super plán. Zkusili to ve Villarrelu na Riquelmem a jak to funguje...

Podle mě je Aimar stejně kvalitní jako Riquelme. Samozřejmě ne v soušasné formě, ale potenciál jako hrom už několikrát prokázal.

Reagovat
HOST*aimar21

nieeeeee moj najhorsi sen sa splni.dufam ze PABLITO neodide.kurna aby to nebola pravda.mate pravdu je to sup[er hrac moj naj a pre valenciiskych fans urcite aj naj hviezda.jediny tvirca hry valencii taky technickejsi.nesmu ho pustit!!! pablito zostan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele