Zappacosta si přetrhl kolenní vazy, sezona pro něho možná skončila

04.10.2019, 19:13
Aktuality
Davide Zappacosta v srpnu odcházel z Chelsea na hostování do AS Řím a za italský celek toho moc neodehraje. Sedmadvacetiletý obránce naskočil jenom k jednomu utkání a na tom se už nic nezmění, v průběhu dnešního tréninku si totiž přetrhl kolenní vazy, po operaci bude mimo hru čtyři až pět měsíců...

"V průběhu pátečního tréninku si obránce Davide Zappacosta bez cizího zavinění přetrhl přední zkřížený vaz v pravém koleni. Klub by hráči rád vyjádřil podporu a popřál co nejrychlejší zotavení," stojí v prohlášení Giallorossi.

Zappacosta koncem srpna nastoupil na závěrečné minuty zápasu s Janovem a jedná se o jeho první a také poslední start v dresu celku z hlavního města Itálie. Několik dní poté si poranil lýtko, od té doby nehrál a nyní chystal návrat na trávníky.

Zappacosta má v Chelsea smlouvu do června 2022 a za AS Řím si v probíhajícím ligovém ročníku už nezahraje, hostování v italském celku mu vyprší 31. ledna a vzhledem ke zranění je vyloučeno prodloužení spolupráce, celek z Apeninského poloostrova naopak zvažuje, že fotbalistu do Londýna vrátí o několik měsíců dříve.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
mesyas

Toho už neprodají.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vďaka za všetko, Zappa. Navždy v našich srdciach

Reagovat
Mönchengladbach

Legenda AS.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Emmett Brown

Nezabudnuteľných 12 minút

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedať do tohto hosťovania povinnu opicu bol asi najlepši deal v lete

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
icemike

Oj

Reagovat
Stana95

tohle mercato fakt bylo nešťastný

Reagovat
Largo

Reagovat
R22

Speaking in an extraordinary interview with Canal Plus, agent Jean-Pierre Bernès finally revealed why his former client Nabil Fékir’s move to Liverpool in the summer of 2018 failed to come to fruition.

“Nabil was Liverpool’s priority. I worked for 4 months with the Liverpool representatives, with Jürgen Klopp, Jean-Michel Aulas, everything was ready. Nabil was already aware of his future contract, which would have seen him earn around €45m over 5 years. And on the day that the contract was supposed to be signed, at Rambouillet, we saw a lawyer and Nabil’s brother-in-law arrive who said: ‘Stop everything, discussions have to start all over again.’ It was surreal. We thought that we were in a Walt Disney film.”

“There were two elements. The player’s medical was negative and the second element was that when you want to sign for a big club like Liverpool, you need a certain attitude. When the Liverpool guys witnessed this cinema, they immediately… Sometimes when a player has an injury representatives can make an effort to make it work.”

“The brother-in-law of Nabil Fékir all of a sudden acted like a player’s agent. He wanted a commission, everyone knows, it is fashionable these days. [Fékir] was on a cloud, he seemed to have transformed, he didn’t even greet the Liverpool representatives. He arrived after the medical, everyone was looking at each other, the Liverpool representatives were wondering where they were. I was ashamed.”

Reagovat
Frantszek

Ty kráso....Karsdorp, pak tohle..... Ty přestupy/hostovačky obránců jsou hodně šťavnaté

Reagovat
Largo

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tohle se moc nepovedlo

Reagovat
Largo

Tohle byl fail od začátku, nikdy jsem ho moc nechtěl. Tak snad v zimě Hysaj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele