Zápisky z kvalifikace na MS 2022 - zóna CONMEBOL (5. hrací den)

07.06.2021, 19:34
Komentáře a souhrny
Neymar (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK / Jaroslav Novotný

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mexičani jak mají u prdele nějaký no discrimination a ušácký klekající buzničky zaházeli odpadkama

Reagovat
Modroočko

Skvelé počteníčko takto na večer, s tým VARom sa bohužiaľ úplne stotožňujem. Dúfam len, že je to také rané technologické eldorádo a v najbližších rokoch sa jeho používanie zefektívni, lebo občas ma naozaj fascinuje, ako niektorým rozhodcom ani futbalovým činovníkom nedochádza rozdiel medzi real time akciou a spomalenými zábermi zameranými na najdrobnejšie detaily.

V ďalšom kole Ekvádor

Reagovat
veikko

Ještě jsem chtěl do článku přidat polemiku o trestání rozhodčích, ale už tak to bylo celkem dlouhé, tak jsem to vynechal. Podle mě v současné době jsou sudí pod neuvěřitelným tlakem. Když nerozhodnou dobře na první dobrou, jsou trestáni. Když rozhodnou dobře, ale jdou se radši poradit s videem, jsou trestáni. Já bych je nechal normálně dělat svou práci a ještě bych jim nechal trochu víc prostoru na posouzení určitých situací. Trestat sudí kvůli tomu, že nevidí milimetrový ofsajd, je jednoduše blbost. Naopak pochvala, že podle VAR neuznají gól kvůli takto těsnému ofsajdu, není na místě. Sudí bych trestal fakt jen za obrovské hrubky jako teď třeba ten neuznaný gól Uruguaye: https://www.youtube.com/watch?v=sLY_6sqjXvo

A co se mi fakt nelíbí, tak je směřování vývoje v pokutovém území, kdy je lehčí si vymodlit penaltu než vstřelit gól. Oni to fakt ti zmetci zkouší skoro pokaždé, když jsou v náběhu někde na kraji vápna. A pak ještě k těm penaltám: když jsou pod takovým drobnohledem brankáři, měli by být i střelci a nemělo by se tolerovat sebemenší zastavení náběhu. Já jsem ale osobně spíš pro volnější ruku rozhodčím. Nějakých pár centimetrů před čarou v době kopu v 99 % neovlivní to, jestli gólman chytí nebo ne. To by musel tu střelu vytěsnit fakt konečky prstů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele